Arturoo Opublikowano 20 Lutego 2012 Opublikowano 20 Lutego 2012 seves Ciebie się nie da nie lubić co innego taki Daniel albo Przemek :polew: :polew:
seves Opublikowano 20 Lutego 2012 Opublikowano 20 Lutego 2012 seves Ciebie się nie da nie lubić co innego taki Daniel albo Przemek :polew: :polew: Arturo no dobra nie ma sprawy wiesz że jak będziesz potrzebował podpiąć furę do kompa to zawsze możesz na mnie liczyć
addassko Opublikowano 20 Lutego 2012 Opublikowano 20 Lutego 2012 seves Ciebie się nie da nie lubić co innego taki Daniel albo Przemek :polew: :polew: Arturo no dobra nie ma sprawy wiesz że jak będziesz potrzebował podpiąć furę do kompa to zawsze możesz na mnie liczyć :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:
tomaszstn Opublikowano 20 Lutego 2012 Opublikowano 20 Lutego 2012 seves Ciebie się nie da nie lubić co innego taki Daniel albo Przemek :polew: :polew: Widzę że ktoś tu komuś w coś włazi
Arturoo Opublikowano 21 Lutego 2012 Opublikowano 21 Lutego 2012 seves Ciebie się nie da nie lubić co innego taki Daniel albo Przemek :polew: :polew: Widzę że ktoś tu komuś w coś włazi aha w vag'a :polew: :polew: :polew: [br]Dopisany: 21 Luty 2012, 02:10_________________________________________________ seves Ciebie się nie da nie lubić co innego taki Daniel albo Przemek :polew: :polew: Arturo no dobra nie ma sprawy wiesz że jak będziesz potrzebował podpiąć furę do kompa to zawsze możesz na mnie liczyć :decayed: :decayed: :decayed: :decayed: :decayed: to było stwierdzenie nie wazeliniarstwo
Polko_V Opublikowano 21 Lutego 2012 Opublikowano 21 Lutego 2012 :hi: i się zmywam powoli do roboty, bo nie ma to jak wyruchać system w poniedziałek zaspać na rano do roboty,przyjść na 12 i mieć cały tydzień na 12 ...dla tych co nie wiedzą...nienawidzę rannej zmiany do zaś
H4mm3R Opublikowano 21 Lutego 2012 Opublikowano 21 Lutego 2012 Od tygodnia tu nic nie pisał i gwizda na kolegów
danielom Opublikowano 21 Lutego 2012 Autor Opublikowano 21 Lutego 2012 Od tygodnia tu nic nie pisał i gwizda na kolegów Przynajmniej ruch sie zrobil wczoraj pisalem
H4mm3R Opublikowano 21 Lutego 2012 Opublikowano 21 Lutego 2012 No popatrz Pan popatrz Artur jest ojcem
Arturoo Opublikowano 21 Lutego 2012 Opublikowano 21 Lutego 2012 ano jestem Hammer jestem :kox: :kox: :kox: :kox: [br]Dopisany: 21 Luty 2012, 21:38_________________________________________________ no i może w końcu dziś się przywitam edit
seves Opublikowano 21 Lutego 2012 Opublikowano 21 Lutego 2012 łooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo :drunk: :drunk:[br]Dopisany: 21 Luty 2012, 21:51_________________________________________________Synku gratulacje :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good:
Rekomendowane odpowiedzi