seves Opublikowano 6 Marca 2012 Opublikowano 6 Marca 2012 http://www.sadistic.pl/trike-drift-vt106314.htm ale wymiatają :polew::polew::polew::polew: nieźle fury skonstruwane za***isty skręt .. ciekawe co to za tworzywo na tylne kółka użyli najzajebistszy jest ten korkociąg płaski ---------- Post added at 19:12 ---------- Previous post was at 19:07 ---------- Nie lubię niedomówień Marek no to nieźle musisz czuwać na wszystkich wątkach ---------- Post added at 19:18 ---------- Previous post was at 19:12 ---------- Mervin koleżanka może jutro koło 14 lub 15 przyjść Cie wymasować jak chcesz wiem wiem wolisz na wieczór ale jej nie pasuje niestety to jak ?
m3rvin Opublikowano 6 Marca 2012 Opublikowano 6 Marca 2012 seves ja dej mi nr do nij som se umówia z nią na pw bo jutro trening mom i 15.30 wyjezdzac trza wiec musi szbko masować
seves Opublikowano 6 Marca 2012 Opublikowano 6 Marca 2012 seves ja dej mi nr do nij som se umówia z nią na pw bo jutro trening mom i 15.30 wyjezdzac trza wiec musi szbko masować no to tez od Ciebie zalezy wiela bedzie masowac poszło zapytanie o zgoda na udostepnienie numera
m3rvin Opublikowano 6 Marca 2012 Opublikowano 6 Marca 2012 seves ja dej mi nr do nij som se umówia z nią na pw bo jutro trening mom i 15.30 wyjezdzac trza wiec musi szbko masować no to tez od Ciebie zalezy wiela bedzie masowac poszło zapytanie o zgoda na udostepnienie numera :naughty::naughty:
tomaszstn Opublikowano 6 Marca 2012 Opublikowano 6 Marca 2012 hehe a macie jakieś klacze do objechania?
m3rvin Opublikowano 6 Marca 2012 Opublikowano 6 Marca 2012 hehe a macie jakieś klacze do objechania? Ci z BB mają w Ochabach klacze ---------- Post added at 20:38 ---------- Previous post was at 20:19 ---------- seves ja dej mi nr do nij som se umówia z nią na pw bo jutro trening mom i 15.30 wyjezdzac trza wiec musi szbko masować no to tez od Ciebie zalezy wiela bedzie masowac poszło zapytanie o zgoda na udostepnienie numera :naughty::naughty: i se okazało że to moja sąsiadka 2pietra wyżej:naughty: ---------- Post added at 21:44 ---------- Previous post was at 20:38 ---------- śpicie ejjjj Artura rozumie dziecko bawi a reszta co :jerk:
tomaszstn Opublikowano 6 Marca 2012 Opublikowano 6 Marca 2012 A reszta zamiast jak Ty to a później tak
m3rvin Opublikowano 6 Marca 2012 Opublikowano 6 Marca 2012 A reszta zamiast jak Ty to a później tak wiela byś chciał :sexinbed: jo dziś :drunk:
addassko Opublikowano 6 Marca 2012 Opublikowano 6 Marca 2012 :hi: ---------- Post added at 21:50 ---------- Previous post was at 21:50 ---------- seves widziołeś kiedy tako szprycha w kole http://s59.radikal.ru/i166/1203/cc/49b84dea2fac.jpg to dla niej trenuję tyle lat ale jak mi szlo to nigdy na wyścig nie przyjechała hahahahahaa
tomaszstn Opublikowano 6 Marca 2012 Opublikowano 6 Marca 2012 A reszta zamiast jak Ty to a później tak wiela byś chciał :sexinbed: jo dziś :drunk: Ja bym mógł cały czas tylko nie z jedną laską bo by mi się znudziła
seves Opublikowano 6 Marca 2012 Opublikowano 6 Marca 2012 hehe a macie jakieś klacze do objechania? :polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew: ---------- Post added at 22:16 ---------- Previous post was at 22:07 ---------- hehe a macie jakieś klacze do objechania? Ci z BB mają w Ochabach klacze ---------- Post added at 20:38 ---------- Previous post was at 20:19 ---------- seves ja dej mi nr do nij som se umówia z nią na pw bo jutro trening mom i 15.30 wyjezdzac trza wiec musi szbko masować no to tez od Ciebie zalezy wiela bedzie masowac poszło zapytanie o zgoda na udostepnienie numera :naughty::naughty: i se okazało że to moja sąsiadka 2pietra wyżej:naughty: no dyć zech Ci godoł że tam kajs mieszko yno mo synka nie szalej za fest
m3rvin Opublikowano 6 Marca 2012 Opublikowano 6 Marca 2012 hehe a macie jakieś klacze do objechania? :polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew: ---------- Post added at 22:16 ---------- Previous post was at 22:07 ---------- hehe a macie jakieś klacze do objechania? Ci z BB mają w Ochabach klacze ---------- Post added at 20:38 ---------- Previous post was at 20:19 ---------- seves ja dej mi nr do nij som se umówia z nią na pw bo jutro trening mom i 15.30 wyjezdzac trza wiec musi szbko masować no to tez od Ciebie zalezy wiela bedzie masowac poszło zapytanie o zgoda na udostepnienie numera :naughty::naughty: i se okazało że to moja sąsiadka 2pietra wyżej:naughty: no dyć zech Ci godoł że tam kajs mieszko yno mo synka nie szalej za fest jo je porządny ejjjj
seves Opublikowano 6 Marca 2012 Opublikowano 6 Marca 2012 no jo też był kiedyś porządny, ale to z czasem mijo
Arturoo Opublikowano 6 Marca 2012 Opublikowano 6 Marca 2012 no jo też był kiedyś porządny, ale to z czasem mijo jest coś w tym co mówisz
Polko_V Opublikowano 6 Marca 2012 Opublikowano 6 Marca 2012 nie mijo yno starzejymy sie...starzejymy...tak sie tera nazywo:decayed:
addassko Opublikowano 6 Marca 2012 Opublikowano 6 Marca 2012 no jo też był kiedyś porządny, ale to z czasem mijo
m3rvin Opublikowano 6 Marca 2012 Opublikowano 6 Marca 2012 no jo też był kiedyś porządny, ale to z czasem mijo to co mom Ci torować droga do sąsiadki
Arturoo Opublikowano 6 Marca 2012 Opublikowano 6 Marca 2012 nie mijo yno starzejymy sie...starzejymy...tak sie tera nazywo:decayed: Tyś chyba nie czytał całości :lol1::lol1::lol1:
Rekomendowane odpowiedzi