m3rvin Opublikowano 15 Marca 2012 Opublikowano 15 Marca 2012 Wrzucacie letnie koła? dawno:decayed: już z 2tyg temu
addassko Opublikowano 15 Marca 2012 Opublikowano 15 Marca 2012 Zorganizować sie chopy, pogoda piekna To wpadnij mi auto umyć niestety dzis nie dojade na Zory :thumbdown:
danielom Opublikowano 15 Marca 2012 Autor Opublikowano 15 Marca 2012 :polew: Standardowy scenariusz ostatnio :whistling:
addassko Opublikowano 15 Marca 2012 Opublikowano 15 Marca 2012 :polew:Standardowy scenariusz ostatnio niestety taka praca... a smieszy cie to ?? kombinowalem ekipe nawet wieksza niestety nikt sie nie zebral a sa rzeczy wazne i wazniejsze :whistling:
danielom Opublikowano 15 Marca 2012 Autor Opublikowano 15 Marca 2012 Jutro spocik aktualny? Addassko wpadnij jutro po płytkę wlasnie zbieram ekipe z katowickich zeby do Was podjechac jutro - ja w kazdym razie bede bankowo :decayed: Addassko wpadnij jutro po płytkę wlasnie zbieram ekipe z katowickich zeby do Was podjechac jutro - ja w kazdym razie bede bankowo :decayed: musze Was zobaczyc przez BT bo pozniej Was moge trzezwych nie widziec... :naughty: Ja bym wpadł ale mam te hu.. nocki ... bede cie godnie reprezentowal :) Rozumiem, że praca Po prostu ostatnio zawsze tak, że wcześniej każdy da rade a pozniej coś wypada. Co zrobić
addassko Opublikowano 15 Marca 2012 Opublikowano 15 Marca 2012 Jutro spocik aktualny? Addassko wpadnij jutro po płytkę wlasnie zbieram ekipe z katowickich zeby do Was podjechac jutro - ja w kazdym razie bede bankowo :decayed: Addassko wpadnij jutro po płytkę wlasnie zbieram ekipe z katowickich zeby do Was podjechac jutro - ja w kazdym razie bede bankowo :decayed: musze Was zobaczyc przez BT bo pozniej Was moge trzezwych nie widziec... :naughty: Ja bym wpadł ale mam te hu.. nocki ... bede cie godnie reprezentowal :) Rozumiem, że praca Po prostu ostatnio zawsze tak, że wcześniej każdy da rade a pozniej coś wypada. Co zrobić no niestety jak ktos chce to da rade - tak ja osobiscie uwazam ale niestety czasem tak wychodzi w zyciu ze trzeba jedno odpuscic... bo oprocz forum sa bardziej przyziemne sprawy :wink: Ludzie ktorzy chca sie spotykac w takiej formie i sie spotykaja (a nie przyjezdzaja 1 na pol roku) to i tak sie zobacza w BT i bedzie okazja sie wkoncu napic udanego spocika i miejmy nadzieje ze w wiekszej frekfencji niz ostatnio jak mialem okazje byc :naughty: ---------- Post added at 13:33 ---------- Previous post was at 13:32 ---------- http://www.capa.me/uploads/posts/2012-03/fotoprikoly681.jpg H4mm3R napisz do niego... http://a4-klub.pl/vb/showthread.php?228611-Gdzie-najlepiej-kupi%E6-p%B3yt%EA-pod-RNS-E&p=2735815#post2735815
H4mm3R Opublikowano 15 Marca 2012 Opublikowano 15 Marca 2012 H4mm3R napisz do niego... http://a4-klub.pl/vb/showthread.php?228611-Gdzie-najlepiej-kupi%E6-p%B3yt%EA-pod-RNS-E&p=2735815#post2735815
addassko Opublikowano 15 Marca 2012 Opublikowano 15 Marca 2012 H4mm3R napisz do niego... http://a4-klub.pl/vb/showthread.php?228611-Gdzie-najlepiej-kupi%E6-p%B3yt%EA-pod-RNS-E&p=2735815#post2735815 :decayed:
danielom Opublikowano 15 Marca 2012 Autor Opublikowano 15 Marca 2012 udanego spocika i miejmy nadzieje ze w wiekszej frekfencji niz ostatnio jak mialem okazje byc :naughty: Sam wiesz jak to działa, mało kto chce przyjechać sam, a jak znów inni sie nie zdecydują to reszta też rezygnuje i tak sie to ciągnie, że nikt nie wpada
Arturoo Opublikowano 15 Marca 2012 Opublikowano 15 Marca 2012 Ja niestety dzisiaj bez furki jestem rezamy wieczorkiem nowe hamulce także nie da rady wpaść tzn. niewentylowane 280 ? ---------- Post added at 14:40 ---------- Previous post was at 14:37 ---------- udanego spocika i miejmy nadzieje ze w wiekszej frekfencji niz ostatnio jak mialem okazje byc :naughty: Sam wiesz jak to działa, mało kto chce przyjechać sam, a jak znów inni sie nie zdecydują to reszta też rezygnuje i tak sie to ciągnie, że nikt nie wpada ileż można wcianać karczka i kiełbachy :polew::polew::polew::polew:
addassko Opublikowano 15 Marca 2012 Opublikowano 15 Marca 2012 udanego spocika i miejmy nadzieje ze w wiekszej frekfencji niz ostatnio jak mialem okazje byc :naughty: Sam wiesz jak to działa, mało kto chce przyjechać sam, a jak znów inni sie nie zdecydują to reszta też rezygnuje i tak sie to ciągnie, że nikt nie wpada eee na katowickich zawsze jezdzimy i jest stala ekipa.... na gliwickich tez :wink:
Polko_V Opublikowano 15 Marca 2012 Opublikowano 15 Marca 2012 no ja będę upierlolonym i na zimówkach autem:kox: nie chce mi się go myć ...ale za tydzień będzie ---------- Post added at 16:29 ---------- Previous post was at 16:28 ---------- Ja mam nocki . ja też mam nocki dziś i jutro (23)---------- Post added at 16:42 ---------- Previous post was at 16:29 ---------- http://www.capa.me/uploads/posts/2012-03/fotoprikoly681.jpg a ja wiem co to jest...zawleczka od granatu:decayed:
m3rvin Opublikowano 15 Marca 2012 Opublikowano 15 Marca 2012 lepszy tych zawleczek niewyciągać tak dla bezpieczeństwa swojego i kolegów
Polko_V Opublikowano 15 Marca 2012 Opublikowano 15 Marca 2012 hmm...:eusathink:a ja tam bym zaryzykował
m3rvin Opublikowano 15 Marca 2012 Opublikowano 15 Marca 2012 jak se lubisz bawić w rzeźnika bądź farmera wywożącego gnój twa wola panie :polew:
Polko_V Opublikowano 15 Marca 2012 Opublikowano 15 Marca 2012 ja się żadnej pracy nie wstydzę ani nie boję ---------- Post added at 17:33 ---------- Previous post was at 16:57 ---------- puk puk...czy ktoś tu jest ?? cichosza niesamowita
Rekomendowane odpowiedzi