Arturoo Opublikowano 22 Marca 2012 Opublikowano 22 Marca 2012 ---------- Post added at 06:08 ---------- Previous post was at 05:39 ---------- podnosilem gwint, k**wa za duzy prog mam na wjezdzie do garazu nie lepiej było próg z garażu zmniejszyć ---------- Post added at 06:10 ---------- Previous post was at 06:08 ---------- Żorskie cycki co za alko bierzecie do BT ? Krzynka browara.. nic innego nie pije hmmmmm........ zaprzeczę z tego co mnie pamięć nie myli
seves Opublikowano 22 Marca 2012 Opublikowano 22 Marca 2012 Koleżanek nigdy za wiele dokładnie No starać sie, ja będe z kumplem i moją Potwierdzam Daniel z kumplem beda upalac Leona a ja zostaje z jego i sie bawimy ... :polew: nie chcę Cię podpuszczać ale nie wierzę ja też nie wierzę że dasz im leona upalać :polew::polew: ---------- Post added at 06:08 ---------- Previous post was at 05:39 ---------- podnosilem gwint, k**wa za duzy prog mam na wjezdzie do garazu nie lepiej było próg z garażu zmniejszyć dokładnie przez taką głupotę podnosiłeś gwint:doh: efekt na b5 by został a i mniej roboty
Mario22 Opublikowano 22 Marca 2012 Opublikowano 22 Marca 2012 ok 20 będzie ekipa Gliwicka ... może troche wczesniej
danielom Opublikowano 22 Marca 2012 Autor Opublikowano 22 Marca 2012 ---------- Post added at 06:08 ---------- Previous post was at 05:39 ---------- podnosilem gwint, k**wa za duzy prog mam na wjezdzie do garazu nie lepiej było próg z garażu zmniejszyć niestety nie lepiej bo to kraweznik oblany asfaltem, dopoki nie zorganizuje jakiegos kamienia na wyrownanie powierzchni za nim to nic nie zrobie. ---------- Post added at 06:10 ---------- Previous post was at 06:08 ---------- Żorskie cycki co za alko bierzecie do BT ? Krzynka browara.. nic innego nie pije hmmmmm........ zaprzeczę z tego co mnie pamięć nie myli oj tam oj tam z egzotycznymi trunkami do Bt to bym zbankrutował ---------- Post added at 08:49 ---------- Previous post was at 08:47 ---------- podnosilem gwint, k**wa za duzy prog mam na wjezdzie do garazu nie lepiej było próg z garażu zmniejszyć dokładnie przez taką głupotę podnosiłeś gwint:doh: efekt na b5 by został a i mniej roboty no glupota ale nie do zrobienia, dzwignalem tylko troche ---------- Post added at 08:50 ---------- Previous post was at 08:49 ---------- O której dzisiaj kto będzie? My po 21.
H4mm3R Opublikowano 22 Marca 2012 Opublikowano 22 Marca 2012 ---------- Post added at 08:57 ---------- Previous post was at 08:55 ---------- podnosilem gwint, k**wa za duzy prog mam na wjezdzie do garazu nie lepiej było próg z garażu zmniejszyć dokładnie przez taką głupotę podnosiłeś gwint:doh: efekt na b5 by został a i mniej roboty no glupota ale nie do zrobienia, dzwignalem tylko troche Ja mam -30 i też muszę w ch*j uważać na progach i nierównościach
danielom Opublikowano 22 Marca 2012 Autor Opublikowano 22 Marca 2012 Ja mam -30 i też muszę w ch*j uważać na progach i nierównościach No to nie był problem ale u mnie na garaz zrobili tak, że z asfaltu wystaje dosc wysoki kraweznik a za nim jest spadek poziomu gruntu i progami hacze o ten wystajacy kraweznik. musze tam wysypac czyms za tym kraweznikiem. To jedna kwestia a druga to tez taka ze mam auto nizej o 15mm juz od startu od oryginalu bo opona ma taki a nie inny wymiar.
seves Opublikowano 22 Marca 2012 Opublikowano 22 Marca 2012 Ja mam -30 i też muszę w ch*j uważać na progach i nierównościach No to nie był problem ale u mnie na garaz zrobili tak, że z asfaltu wystaje dosc wysoki kraweznik a za nim jest spadek poziomu gruntu i progami hacze o ten wystajacy kraweznik. musze tam wysypac czyms za tym kraweznikiem. To jedna kwestia a druga to tez taka ze mam auto nizej o 15mm juz od startu od oryginalu bo opona ma taki a nie inny wymiar. 15mm na oponie? toż to przepaść... 30mm na średnicy to w chuuuu jaki masz rozmiar bo chyba z matiza zmieniaj to prędko bo przebieg Ci przekłamuje i robisz więcej km niż realnie PS to już wiem co się tak wydawało że wysoko stoi jak masz taki profil opony
danielom Opublikowano 22 Marca 2012 Autor Opublikowano 22 Marca 2012 Ja mam -30 i też muszę w ch*j uważać na progach i nierównościach No to nie był problem ale u mnie na garaz zrobili tak, że z asfaltu wystaje dosc wysoki kraweznik a za nim jest spadek poziomu gruntu i progami hacze o ten wystajacy kraweznik. musze tam wysypac czyms za tym kraweznikiem. To jedna kwestia a druga to tez taka ze mam auto nizej o 15mm juz od startu od oryginalu bo opona ma taki a nie inny wymiar. 15mm na oponie? toż to przepaść... 30mm na średnicy to w chuuuu jaki masz rozmiar bo chyba z matiza zmieniaj to prędko bo przebieg Ci przekłamuje i robisz więcej km niż realnie PS to już wiem co się tak wydawało że wysoko stoi jak masz taki profil opony :polew::polew: 215/40/17 to w matizie ciezko przeklamuje kilka km/h, a przebieg se ustawie jak trza bedzie wiec spokojna Twoja ---------- Post added at 13:10 ---------- Previous post was at 12:31 ---------- jechalem teraz z nawigacja, przy 100km/h na kliamtorniku na liczniku jest jakies 106-107,navi pokazuje jakies 102-103 wiec luz
seves Opublikowano 22 Marca 2012 Opublikowano 22 Marca 2012 Ja mam -30 i też muszę w ch*j uważać na progach i nierównościach No to nie był problem ale u mnie na garaz zrobili tak, że z asfaltu wystaje dosc wysoki kraweznik a za nim jest spadek poziomu gruntu i progami hacze o ten wystajacy kraweznik. musze tam wysypac czyms za tym kraweznikiem. To jedna kwestia a druga to tez taka ze mam auto nizej o 15mm juz od startu od oryginalu bo opona ma taki a nie inny wymiar. 15mm na oponie? toż to przepaść... 30mm na średnicy to w chuuuu jaki masz rozmiar bo chyba z matiza zmieniaj to prędko bo przebieg Ci przekłamuje i robisz więcej km niż realnie PS to już wiem co się tak wydawało że wysoko stoi jak masz taki profil opony :polew::polew: 215/40/17 to w matizie ciezko przeklamuje kilka km/h, a przebieg se ustawie jak trza bedzie wiec spokojna Twoja no faktycznie masz zaniżony.. z matozem to był żart oczywiście przekłamuje Ci o 5km na każdych 100km.. czemu taki rozmiar wziąłeś? ---------- Post added at 13:31 ---------- Previous post was at 13:25 ---------- nie no to luuz myślałem że gorzej bedzie ja też mam "zły" rozmiar ale o 2% za duże zamiast 235/40/18 mam założone teraz 225/45/18
danielom Opublikowano 22 Marca 2012 Autor Opublikowano 22 Marca 2012 czemu taki rozmiar wziąłeś? takie były na felgach na razie zostaja trafi sie cos fajnego to sie zmieni. dzwignalem wczoraj o 1,5cm i juz spoko wjezdzam z mala pomoca plytek chodnikowych na wjezdzie a wyglada nadal fajnie, niedlugo wrzuce foty ---------- Post added at 14:00 ---------- Previous post was at 13:34 ---------- tak to wygląda
seves Opublikowano 22 Marca 2012 Opublikowano 22 Marca 2012 nie no to wiadomo że jak kupiłeś z felgami tol bez sensu zmieniać.. i zaebiscie wyglada jakbys miał wyższa oponę to i gwint wydawałoby się że jest niżej w sensie odstępu między błotnikiem a oponą
danielom Opublikowano 22 Marca 2012 Autor Opublikowano 22 Marca 2012 Dokładnie, ale znowu jak bym na te 100km zalozyl opone 235 jak powinno byc to czarno to widze..
tomaszstn Opublikowano 22 Marca 2012 Opublikowano 22 Marca 2012 Powinieneś mieć 225/45/17 albo 205/50/17 co przy małej mocy byłoby uzasadnione ---------- Post added at 17:45 ---------- Previous post was at 17:44 ---------- My będziemy jednak na 19.00 lub parę minut po
#Przemo# Opublikowano 22 Marca 2012 Opublikowano 22 Marca 2012 Ja przyjadę koło 19:30 także do zo Pany.
Rekomendowane odpowiedzi