seves Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Qrcze Wam też się tak chce jak nie chce ?? Bo mnie nawet nie chce się nie chceć że niby nie chce Ci się chcieć ,a chcieć Ci się nie chce by Ci się chciało zachcieć bo na razie nie chesz chcieć mieć na chęć ochotę :polew::polew::polew::polew: ---------- Post added at 21:17 ---------- Previous post was at 21:14 ---------- dobry Daniel jeśli jesteś mężczyzną/chłopakiem i Twój kolega również to pisze się obaj nie oboje bo to trochę dziwnie brzmi Przesadzasz z tą dokładnością. A z drugiej strony skąd wiesz co w trawie piszczy A ty co na żartach się nie znasz?? Ale Daniel przynajmniej wie o co kaman hmm no skoro Daniel wie co w trawie piszczy to ja już lepiej zostawie ten temat w spokoju ---------- Post added at 21:26 ---------- Previous post was at 21:17 ---------- Uważaj na słowa bo możesz przesadzić. kurde chłopaki ja już nic więcej żartem nie napiszę bo tu sie zaraz każdy z każdym powadzi przez ta historię
danielom Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Qrcze Wam też się tak chce jak nie chce ?? Bo mnie nawet nie chce się nie chceć że niby nie chce Ci się chcieć ,a chcieć Ci się nie chce by Ci się chciało zachcieć bo na razie nie chesz chcieć mieć na chęć ochotę :polew::polew::polew::polew: ---------- Post added at 21:17 ---------- Previous post was at 21:14 ---------- dobry Daniel jeśli jesteś mężczyzną/chłopakiem i Twój kolega również to pisze się obaj nie oboje bo to trochę dziwnie brzmi Przesadzasz z tą dokładnością. A z drugiej strony skąd wiesz co w trawie piszczy A ty co na żartach się nie znasz?? Ale Daniel przynajmniej wie o co kaman hmm no skoro Daniel wie co w trawie piszczy to ja już lepiej zostawie ten temat w spokoju ---------- Post added at 21:26 ---------- Previous post was at 21:17 ---------- Uważaj na słowa bo możesz przesadzić. kurde chłopaki ja już nic więcej żartem nie napiszę bo tu sie zaraz każdy z każdym powadzi przez ta historię Daj spokój, mnie konkretnie jeden przypadek drażni a nie ogół, lubie pożartować, powinieneś to wiedzieć.
H4mm3R Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Pany brać na zime http://www.portel.pl/ogloszenia.php?id_ogl=357641
Arturoo Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Pany brać na zime http://www.portel.pl/ogloszenia.php?id_ogl=357641 Jeden z Gliwic wynajduje aukcje okazyjne ,a drugi siedzi w Zabełkowie i bierze z tego pierwszego przykład
#Przemo# Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Opublikowano 3 Kwietnia 2012 dobry Daniel jeśli jesteś mężczyzną/chłopakiem i Twój kolega również to pisze się obaj nie oboje bo to trochę dziwnie brzmi Przesadzasz z tą dokładnością. A z drugiej strony skąd wiesz co w trawie piszczy A ty co na żartach się nie znasz?? Ale Daniel przynajmniej wie o co kaman ale "rozruch" jego szarych komórek trochę potrwał---------- Post added at 17:33 ---------- Previous post was at 17:32 ---------- ejjj...no może się mu kichnąć chciało i uchwycił go ktoś w trakcie zaciągania powietrza:polew: Uważaj na słowa bo możesz przesadzić. bez przesady wszyscy znamy się na żartach ---------- Post added at 05:16 ---------- Previous post was at 05:15 ---------- a tak w ogóle to bo mi się zapomniało ---------- Post added at 05:16 ---------- Previous post was at 05:16 ---------- Pany brać na zime http://www.portel.pl/ogloszenia.php?id_ogl=357641 Za małe to masz
H4mm3R Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Pany brać na zime http://www.portel.pl/ogloszenia.php?id_ogl=357641 Jeden z Gliwic wynajduje aukcje okazyjne ,a drugi siedzi w Zabełkowie i bierze z tego pierwszego przykład Synek ja nie takie aukcje widziałem ---------- Post added at 08:54 ---------- Previous post was at 08:54 ----------
danielom Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 3 Kwietnia 2012 witam po długggggiej nieobecności :hi:
andy_sky Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Opublikowano 3 Kwietnia 2012 witam po długggggiej nieobecności :hi: widzę że spoty w żorach tyż są
seves Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Elo z rana ... Mario ładne mi z rana... przecież to jeszcze noc była
Rekomendowane odpowiedzi