Arturoo Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Opublikowano 11 Kwietnia 2012 co tam ? sie wstaje o normalnej godzinie to sie czapką strzela
danielom Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Z wlasnej woli wstalbym pewnie kolo 14-15, teraz wstalem bo musze
Mario22 Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Pany to kto bedzie w czwartek ??? Bo może mi sie pozmienia w pracy i bede i na Żorach i na Gliwicach....
Arturoo Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Opublikowano 11 Kwietnia 2012 jasny gwint to się określ bo nie wiem ,czy mam jechać ,czy nie ---------- Post added at 10:21 ---------- Previous post was at 10:19 ---------- dobra zaryzykuję przyjadę
danielom Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 11 Kwietnia 2012 No, zaczynacie treściwie gadać. Mario zabierz ze sobą Tomasza bo szuka transportu
seves Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Pany to kto bedzie w czwartek ??? Bo może mi sie pozmienia w pracy i bede i na Żorach i na Gliwicach.... zastanawiałem się czy przyjechać ale w takim razie nie dam rady niestety. coś mi wypadło
Pretor Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Ja w tym tyg druga zmiana więc odpadam.
Pucek Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Jak skończę trochę szybciej w pracy to podjadę
Mario22 Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Dobra ... ja postaram się jakos pochytac temat zgarniecia tomasza ... Pany frekwencja sie szykuje dobra ... szkoda że nie ma gdzie upalać grila ---------- Post added at 11:55 ---------- Previous post was at 11:54 ---------- No, zaczynacie treściwie gadać. Mario zabierz ze sobą Tomasza bo szuka transportu Danielom ty o której bedziesz ??? Normalnie czy znów na 21 jak wszyscy pojadą do domu
danielom Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Dobra ... ja postaram się jakos pochytac temat zgarniecia tomasza ... Pany frekwencja sie szykuje dobra ... szkoda że nie ma gdzie upalać grila ---------- Post added at 11:55 ---------- Previous post was at 11:54 ---------- No, zaczynacie treściwie gadać. Mario zabierz ze sobą Tomasza bo szuka transportu Danielom ty o której bedziesz ??? Normalnie czy znów na 21 jak wszyscy pojadą do domu Synek, ja nie daje d*py jak Ty i po drugiej zmianie przyjeżdżam, dlatego po 21. W tym tygodniu będę na 19 Poza tym, byłeś 2x więc skąd możesz wiedzieć kto wtedy jest Możliwe, że grill już będzie tam działał na zewnątrz.
Mario22 Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Dobra ... ja postaram się jakos pochytac temat zgarniecia tomasza ... Pany frekwencja sie szykuje dobra ... szkoda że nie ma gdzie upalać grila ---------- Post added at 11:55 ---------- Previous post was at 11:54 ---------- No, zaczynacie treściwie gadać. Mario zabierz ze sobą Tomasza bo szuka transportu Danielom ty o której bedziesz ??? Normalnie czy znów na 21 jak wszyscy pojadą do domu Synek, ja nie daje d*py jak Ty i po drugiej zmianie przyjeżdżam, dlatego po 21. W tym tygodniu będę na 19 Poza tym, byłeś 2x więc skąd możesz wiedzieć kto wtedy jest Możliwe, że grill już będzie tam działał na zewnątrz. No i OK tylko tak co z Twoją wpadniesz ... Ja bede krótko po 19 max 19:30 i po drodze na 90% zgarniam Tomasza chyba że Glut tez pojedzie i oni sie zbiora razem a ja może zabiore dziadka dimana ... który sie na dzień dzisiejszy zatanawia ...
tomaszstn Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Siemanko Widzę że frekwencja spora, Mario dzięki wielkie za chęci ale jak masz tyle się wracać to bez sensu, nie będę Cię ciągał. W sumie to jak lakiernik się wyrobi to przyjadę moim ale dzisiaj jeszcze nie wiem. Będę wiedział jutro około 17.00-18.00
Rekomendowane odpowiedzi