Mario22 Opublikowano 7 Maja 2012 Opublikowano 7 Maja 2012 Przeciez to Grzeskowe Nie wiem czy mnie w ciula robisz czy nie ale furka bardzo ladna ... :thumbup1::thumbup1: mi sie kojarzy że grzesiek miał jakąś padline ...
m3rvin Opublikowano 7 Maja 2012 Opublikowano 7 Maja 2012 Przeciez to Grzeskowe Nie wiem czy mnie w ciula robisz czy nie ale furka bardzo ladna ... :thumbup1::thumbup1: mi sie kojarzy że grzesiek miał jakąś padline ... :decayed:
tomaszstn Opublikowano 7 Maja 2012 Opublikowano 7 Maja 2012 Grześka, tylko Cię ostatnio nie było w Żorach
Mario22 Opublikowano 7 Maja 2012 Opublikowano 7 Maja 2012 Bedę w czwartek a jeżeli tak no to szacun... bo to dowód że za nieduże pięniążki mozna z kupy zrobić ładny lansowozik :thumbup1:
Kuna Opublikowano 7 Maja 2012 Opublikowano 7 Maja 2012 Ma ktoś z Jastrzębia/Żor lub okolic kabel do a4 b6? Potrzebowałbym pożyczyć na 2 dni
danielom Opublikowano 7 Maja 2012 Autor Opublikowano 7 Maja 2012 Bedę w czwartek a jeżeli tak no to szacun... bo to dowód że za nieduże pięniążki mozna z kupy zrobić ładny lansowozik :thumbup1: Te kupa,a co w leonie takiego wyjatkowego poza felgami teraz ?
tomaszstn Opublikowano 7 Maja 2012 Opublikowano 7 Maja 2012 Ale kolega Daniel nabuzowany dzisiaj :polew::polew::polew::polew::polew::polew:
danielom Opublikowano 7 Maja 2012 Autor Opublikowano 7 Maja 2012 Ale kolega Daniel nabuzowany dzisiaj :polew::polew::polew::polew::polew::polew: wyolbrzymiasz jak zwykle tu pisalem calkiem serio
m3rvin Opublikowano 7 Maja 2012 Opublikowano 7 Maja 2012 Kuna. mam na sprzedaz lepij se kup bo i tak go kupisz w ostatecznosci
tomaszstn Opublikowano 7 Maja 2012 Opublikowano 7 Maja 2012 http://allegro.pl/zawieszenie-gwintowane-kw-sportowe-audi-a4-b6-b7-i2328761765.html Ktoś tam u Was wspominał
m3rvin Opublikowano 7 Maja 2012 Opublikowano 7 Maja 2012 http://allegro.pl/zawieszenie-gwintowane-kw-sportowe-audi-a4-b6-b7-i2328761765.htmlKtoś tam u Was wspominał brac za ta cena synki brac :decayed:
tomaszstn Opublikowano 7 Maja 2012 Opublikowano 7 Maja 2012 To też można brać: http://a4-klub.pl/showthread.php?234384-Moja-A4
Mario22 Opublikowano 7 Maja 2012 Opublikowano 7 Maja 2012 Bedę w czwartek a jeżeli tak no to szacun... bo to dowód że za nieduże pięniążki mozna z kupy zrobić ładny lansowozik :thumbup1: Te kupa,a co w leonie takiego wyjatkowego poza felgami teraz ? Chocby rocznik. Bez obrazy ale na drogach 98 procent starych b5 to kupy. Malo jest wlasnie takich ladnych zrobionych z gustem. Jak sam przyznales poza dobra fela gleba wiecej nie trzeba zeby auto wygladalo. Ale to tez malo jak ktos nie ma gustu... Znamy przypadki jak troche kasy w auta poszlo i co... Dalej kupy dlatego takie auta jak grzeska zawsze bede chwalil bo trza miec gust i fantazje synku. ---------- Post dopisany at 15:56 ---------- Poprzedni post napisany at 15:56 ---------- Bedę w czwartek a jeżeli tak no to szacun... bo to dowód że za nieduże pięniążki mozna z kupy zrobić ładny lansowozik :thumbup1: Te kupa,a co w leonie takiego wyjatkowego poza felgami teraz ? Chocby rocznik. Bez obrazy ale na drogach 98 procent starych b5 to kupy. Malo jest wlasnie takich ladnych zrobionych z gustem. Jak sam przyznales poza dobra fela gleba wiecej nie trzeba zeby auto wygladalo. Ale to tez malo jak ktos nie ma gustu... Znamy przypadki jak troche kasy w auta poszlo i co... Dalej kupy dlatego takie auta jak grzeska zawsze bede chwalil bo trza miec gust i fantazje synku. ---------- Post dopisany at 15:58 ---------- Poprzedni post napisany at 15:56 ---------- A czasem bez mega felg gleby i mocy mozna miec rodzynka mega dobrze utrzymanego.... ---------- Post dopisany at 15:58 ---------- Poprzedni post napisany at 15:58 ---------- A czasem bez mega felg gleby i mocy mozna miec rodzynka mega dobrze utrzymanego.... ---------- Post dopisany at 15:59 ---------- Poprzedni post napisany at 15:58 ---------- I tez robie robote z wygladu.... Ale takich malo b5... ---------- Post dopisany at 15:59 ---------- Poprzedni post napisany at 15:59 ---------- I tez robie robote z wygladu.... Ale takich malo b5... ---------- Post dopisany at 16:02 ---------- Poprzedni post napisany at 15:59 ---------- Skoro nie rozumiesz o co mi chodzi to chyba malo b5 widziales... Poogladaj z bliska i srodki jak niektorzy maja auta zadbane... Ale to oczywiscie mowie ogolnie a nie do konkretnych osob. A grzeska b5 jest ladne i h*j mysl co chcesz bo az sie wkurw... Hahaha no dobra twoja tez jest fajna ---------- Post dopisany at 16:02 ---------- Poprzedni post napisany at 16:02 ---------- Skoro nie rozumiesz o co mi chodzi to chyba malo b5 widziales... Poogladaj z bliska i srodki jak niektorzy maja auta zadbane... Ale to oczywiscie mowie ogolnie a nie do konkretnych osob. A grzeska b5 jest ladne i h*j mysl co chcesz bo az sie wkurw... Hahaha no dobra twoja tez jest fajna A teraz juz tak na mega serio to co do leona to masz racje .... ale nie do końca bo faktycznie ma tylko: mlody rocznik mega zadbany srodek wszystko co trzeba wymieniane na czas soft ładne fele i nowe opony zawias do jazdy a nie na wygląd pare szczegołów w srodku najdroższy pakiet ubezpieczenia jeździ a nie stoi bo szkoda na paliwo tylko sie leje i jedzie i masz racje to mało... ale ma jedno czego twoje B5 nie ma ... przystojnego kierowce ... :polew: P.S. Forum dziala dzisiaj tragicznie...
danielom Opublikowano 7 Maja 2012 Autor Opublikowano 7 Maja 2012 Bedę w czwartek a jeżeli tak no to szacun... bo to dowód że za nieduże pięniążki mozna z kupy zrobić ładny lansowozik :thumbup1: Te kupa,a co w leonie takiego wyjatkowego poza felgami teraz ? Chocby rocznik. Bez obrazy ale na drogach 98 procent starych b5 to kupy. Malo jest wlasnie takich ladnych zrobionych z gustem. Jak sam przyznales poza dobra fela gleba wiecej nie trzeba zeby auto wygladalo. Ale to tez malo jak ktos nie ma gustu... Znamy przypadki jak troche kasy w auta poszlo i co... Dalej kupy dlatego takie auta jak grzeska zawsze bede chwalil bo trza miec gust i fantazje synku. ---------- Post dopisany at 15:56 ---------- Poprzedni post napisany at 15:56 ---------- Bedę w czwartek a jeżeli tak no to szacun... bo to dowód że za nieduże pięniążki mozna z kupy zrobić ładny lansowozik :thumbup1: Te kupa,a co w leonie takiego wyjatkowego poza felgami teraz ? Chocby rocznik. Bez obrazy ale na drogach 98 procent starych b5 to kupy. Malo jest wlasnie takich ladnych zrobionych z gustem. Jak sam przyznales poza dobra fela gleba wiecej nie trzeba zeby auto wygladalo. Ale to tez malo jak ktos nie ma gustu... Znamy przypadki jak troche kasy w auta poszlo i co... Dalej kupy dlatego takie auta jak grzeska zawsze bede chwalil bo trza miec gust i fantazje synku. ---------- Post dopisany at 15:58 ---------- Poprzedni post napisany at 15:56 ---------- A czasem bez mega felg gleby i mocy mozna miec rodzynka mega dobrze utrzymanego.... ---------- Post dopisany at 15:58 ---------- Poprzedni post napisany at 15:58 ---------- A czasem bez mega felg gleby i mocy mozna miec rodzynka mega dobrze utrzymanego.... ---------- Post dopisany at 15:59 ---------- Poprzedni post napisany at 15:58 ---------- I tez robie robote z wygladu.... Ale takich malo b5... ---------- Post dopisany at 15:59 ---------- Poprzedni post napisany at 15:59 ---------- I tez robie robote z wygladu.... Ale takich malo b5... ---------- Post dopisany at 16:02 ---------- Poprzedni post napisany at 15:59 ---------- Skoro nie rozumiesz o co mi chodzi to chyba malo b5 widziales... Poogladaj z bliska i srodki jak niektorzy maja auta zadbane... Ale to oczywiscie mowie ogolnie a nie do konkretnych osob. A grzeska b5 jest ladne i h*j mysl co chcesz bo az sie wkurw... Hahaha no dobra twoja tez jest fajna ---------- Post dopisany at 16:02 ---------- Poprzedni post napisany at 16:02 ---------- Skoro nie rozumiesz o co mi chodzi to chyba malo b5 widziales... Poogladaj z bliska i srodki jak niektorzy maja auta zadbane... Ale to oczywiscie mowie ogolnie a nie do konkretnych osob. A grzeska b5 jest ladne i h*j mysl co chcesz bo az sie wkurw... Hahaha no dobra twoja tez jest fajna :facepalm: ---------- Post dopisany at 16:19 ---------- Poprzedni post napisany at 16:17 ---------- bo to dowód że za nieduże pięniążki mozna z kupy zrobić ładny lansowozik :thumbup1: to albo piszesz o Grześkowej, albo o ogóle bo mieszasz sie w gadce. Ja nie oczekuje że Ty czy ktokolwiek bedzie moje chwalił, bo wcale nie jest ładne ---------- Post dopisany at 16:19 ---------- Poprzedni post napisany at 16:19 ---------- bo to dowód że za nieduże pięniążki mozna z kupy zrobić ładny lansowozik :thumbup1: to albo piszesz o Grześkowej, albo o ogóle bo mieszasz sie w gadce. Ja nie oczekuje że Ty czy ktokolwiek bedzie moje chwalił, bo wcale nie jest ładne
Mario22 Opublikowano 7 Maja 2012 Opublikowano 7 Maja 2012 :polew::polew::polew::polew::polew: ---------- Post dopisany at 16:20 ---------- Poprzedni post napisany at 16:19 ---------- Grzeska chwale bo trafił w mnój gust i tyle ... jedni wolą srebrne na chromach a drudzy czerń i biel ... ---------- Post dopisany at 16:20 ---------- Poprzedni post napisany at 16:20 ---------- Grzeska chwale bo trafił w mnój gust i tyle ... jedni wolą srebrne na chromach a drudzy czerń i biel ... ---------- Post dopisany at 16:22 ---------- Poprzedni post napisany at 16:20 ---------- A juz wiem ... wyjasniam znaczenie słowa KUPA - stary model auta srednio zadbany nie robiacy na nikim wrażenia ... leciwy przecietniak ---------- Post dopisany at 16:22 ---------- Poprzedni post napisany at 16:22 ---------- A juz wiem ... wyjasniam znaczenie słowa KUPA - stary model auta srednio zadbany nie robiacy na nikim wrażenia ... leciwy przecietniak
danielom Opublikowano 7 Maja 2012 Autor Opublikowano 7 Maja 2012 Nie rozumiemy sie ni h*ja, przecież Ty napisałeś ze miał kupe, zrobił glebe i fele i jest juz za***iste, a Ty sie przypierdoliłes do mnie, jakbym Ci krzywde robił. Mnie sie grzeska a4 zawsze podobała i on dobrze o tym wie, wiec nie nazwałbym tego kupą, tak jak Ty to zrobiłeś.
Mario22 Opublikowano 7 Maja 2012 Opublikowano 7 Maja 2012 Nie rozumiemy sie ni h*ja, przecież Ty napisałeś ze miał kupe, zrobił glebe i fele i jest juz za***iste, a Ty sie przypierdoliłes do mnie, jakbym Ci krzywde robił. Mnie sie grzeska a4 zawsze podobała i on dobrze o tym wie, wiec nie nazwałbym tego kupą, tak jak Ty to zrobiłeś. Tak nazwałem a nazwalem bo jak dlamnie przed tym felunkiem i glebą to było zwykłe B5 jakich wiele na drogach i mijając go bym sie za nim nie obejrzal... dla wyjasnienia nowe B8 w total serii w najtańszej wersji na małych felgach to tez według mnie kupa... a teraz jak mi smignie jego B5 to na pewno obejrze się jak za fajna laska ...
danielom Opublikowano 7 Maja 2012 Autor Opublikowano 7 Maja 2012 mlody rocznik mega zadbany srodek wszystko co trzeba wymieniane na czas soft ładne fele i nowe opony zawias do jazdy a nie na wygląd pare szczegołów w srodku najdroższy pakiet ubezpieczenia jeździ a nie stoi bo szkoda na paliwo tylko sie leje i jedzie i masz racje to mało... ale ma jedno czego twoje B5 nie ma ... przystojnego kierowce ... :polew: Bez sensu piszesz, ja napisałem co jest wyjatkowego poza felgami,a Ty wyskakujesz z rocznikiem i ubezpieczeniem. Przeciez nie napisałem nigdzie, że jest c**jowe, czy ze szpetne, bo zawsze mówiłem że Twoj egzemplarz jest swietny i ze mi sie podoba. Ja niestety bede jeździł kupą jak to nazywasz, bo na lepsze mnie nie stać.
Mario22 Opublikowano 7 Maja 2012 Opublikowano 7 Maja 2012 Nie musi Cie byc stac ... możesz miec stare Audi 80 i jak o nie zadbasz to bedzie robiło robote na drodze... to nie chodzi o pieniądze tylko o prace, gust, itd.
Rekomendowane odpowiedzi