Mario22 Opublikowano 7 Maja 2012 Opublikowano 7 Maja 2012 Ja sie nic a nic nie odzywam .. lepiej Daniel napisz jak z spotami u ciebie i praca ??? Bielsko żory ??? Kaj bedziesz ???
danielom Opublikowano 7 Maja 2012 Autor Opublikowano 7 Maja 2012 Ja sie nic a nic nie odzywam .. lepiej Daniel napisz jak z spotami u ciebie i praca ??? Bielsko żory ??? Kaj bedziesz ??? Mówiłem o moim watku o logach w czwartek bede u nas, do BB raczej nie dam rady pojechać, musze ogarnac podcisnienia w autku, bo po weekendzie chce na soft uderzyć. Mam dla Ciebie kubek
Mario22 Opublikowano 7 Maja 2012 Opublikowano 7 Maja 2012 Oj tam oj tam... Spam jest spamem zawsze to blizej do okraglej liczby postow i imprezy
tomaszstn Opublikowano 7 Maja 2012 Opublikowano 7 Maja 2012 Oj tam oj tam... Spam jest spamem zawsze to blizej do okraglej liczby postow i imprezy Nasz kolega nie skory do żartów dzisiaj, ktoś go wnerwił czy jak
Polko_V Opublikowano 7 Maja 2012 Opublikowano 7 Maja 2012 no no no...ale tu się popisało na "mój" temat:embarrassed: Mario...będę w czwartek, ale dopiero koło 20.20 po robocie:wink: . A i mam nadzieję Danielu, że będziesz miał do mnie kubek, bo przelew jest na Twym koncie:decayed: Marioo...a co do mojej "kupy" to ją widziałeś jak była na kozie zimą
Polko_V Opublikowano 7 Maja 2012 Opublikowano 7 Maja 2012 okej... no to ładnie:wink: ---------- Post dopisany at 21:24 ---------- Poprzedni post napisany at 21:17 ---------- koledzy...powiedzcie mi jedno...czy facebook Wam chodzi?? Bo mi nie blaga:kwasny:
Polko_V Opublikowano 7 Maja 2012 Opublikowano 7 Maja 2012 Tomuś...mi się skojarzyły te ogony tylko z "bryloczkiem" (zawieszka) zwał jak zwał jednej osoby:decayed:
diman Opublikowano 7 Maja 2012 Opublikowano 7 Maja 2012 a ja za takiego klasyka mógłbym moją oddać Audi oczywiście piękna
danielom Opublikowano 7 Maja 2012 Autor Opublikowano 7 Maja 2012 no no no...ale tu się popisało na "mój" temat:embarrassed: Mario...będę w czwartek, ale dopiero koło 20.20 po robocie:wink: . A i mam nadzieję Danielu, że będziesz miał do mnie kubek, bo przelew jest na Twym koncie:decayed: Marioo...a co do mojej "kupy" to ją widziałeś jak była na kozie zimą Kubki sa dla wszystkich ---------- Post dopisany at 21:56 ---------- Poprzedni post napisany at 21:55 ---------- zainteresowanych ofc ---------- Post dopisany at 21:56 ---------- Poprzedni post napisany at 21:56 ---------- zainteresowanych ofc
Polko_V Opublikowano 7 Maja 2012 Opublikowano 7 Maja 2012 no to ładnie... myślę że piątkową kawkę będę pił z nowego kubka:naughty: ---------- Post dopisany at 22:05 ---------- Poprzedni post napisany at 21:59 ---------- normalnie...zaraz się wQrfie !! Czy Wam też tak dupiato te forum chodzi:facepalm:??
tomaszstn Opublikowano 7 Maja 2012 Opublikowano 7 Maja 2012 Nie no wszystko ok ---------- Post dopisany at 22:08 ---------- Poprzedni post napisany at 22:07 ---------- Daniel, dla mnie też jest kubek czy się obraziłeś i już nie dostanę
Polko_V Opublikowano 7 Maja 2012 Opublikowano 7 Maja 2012 no to ja muszę mieć tak przymulonego tego lapka, że szok:shock3: ---------- Post dopisany at 22:09 ---------- Poprzedni post napisany at 22:08 ---------- ja dostanę za Ciebie:decayed:
tomaszstn Opublikowano 7 Maja 2012 Opublikowano 7 Maja 2012 he he ok ---------- Post dopisany at 22:12 ---------- Poprzedni post napisany at 22:11 ---------- Jedzie ktoś jutro do Kato
Rekomendowane odpowiedzi