m3rvin Opublikowano 22 Maja 2012 Opublikowano 22 Maja 2012 mam diesla nima znaczenia ze disel - najwyzej bedzie Ci szybciej jezdził
Guregoru Opublikowano 22 Maja 2012 Opublikowano 22 Maja 2012 Sie k**wa smiejcie ale znaleźć coś w tym kolorze to gorzej niż znaleźć w pełni sprawne 2.5 TDI :polew: Wcale mnie to nie dziwi wyobrażam sobie minę kolesia w ASO jak przychodzisz i mówisz że potrzebujesz jakąś część tapicerki do B5 w kolorze "muszelkowym" :polew:
danielom Opublikowano 22 Maja 2012 Autor Opublikowano 22 Maja 2012 takie rzeczy to tylko tomaszstn bierze w ASO poza tym obeznany nie byłby zaskoczony
danielom Opublikowano 22 Maja 2012 Autor Opublikowano 22 Maja 2012 a weź skończ pier**lić, tak wystepuje w katalogu wiec tak sie nazywa, jebie mnie kto to tak nazwał i dlaczego.
Guregoru Opublikowano 22 Maja 2012 Opublikowano 22 Maja 2012 a weź skończ pier**lić, tak wystepuje w katalogu wiec tak sie nazywa, jebie mnie kto to tak nazwał i dlaczego. Dość że taki kolor to jeszcze zaczynasz się denerwować jak kobieta :polew::polew:
m3rvin Opublikowano 23 Maja 2012 Opublikowano 23 Maja 2012 te spicie ---------- Post dopisany 23-05-2012 at 09:48 ---------- Poprzedni post napisany 22-05-2012 at 20:25 ---------- ---------- Post dopisany at 09:48 ---------- Poprzedni post napisany at 09:48 ----------
Guregoru Opublikowano 23 Maja 2012 Opublikowano 23 Maja 2012 z rana Daniel strzelił focha z przytupem przecież to tylko żarty były
m3rvin Opublikowano 23 Maja 2012 Opublikowano 23 Maja 2012 z ranaDaniel strzelił focha z przytupem przecież to tylko żarty były Ty wiesz co to foch widocznie nie jak tak piszesz foch robią laski chyba że Ty lubisz chłopców :polew::polew: FOCH - Fachowe Obciąganie c**ja
Arturoo Opublikowano 23 Maja 2012 Opublikowano 23 Maja 2012 Sie k**wa smiejcie ale znaleźć coś w tym kolorze to gorzej niż znaleźć w pełni sprawne 2.5 TDI :polew: Wcale mnie to nie dziwi wyobrażam sobie minę kolesia w ASO jak przychodzisz i mówisz że potrzebujesz jakąś część tapicerki do B5 w kolorze "muszelkowym" :polew: ściul :polew::polew::polew::polew: no dobra kuniec ot tematu koloru
Guregoru Opublikowano 23 Maja 2012 Opublikowano 23 Maja 2012 z ranaDaniel strzelił focha z przytupem przecież to tylko żarty były Ty wiesz co to foch widocznie nie jak tak piszesz foch robią laski chyba że Ty lubisz chłopców :polew::polew: FOCH - Fachowe Obciąganie c**ja A tego nie znałem ale powiedz mi Mervin skąd ty to wiesz
H4mm3R Opublikowano 23 Maja 2012 Opublikowano 23 Maja 2012 z ranaDaniel strzelił focha z przytupem przecież to tylko żarty były Ty wiesz co to foch widocznie nie jak tak piszesz foch robią laski chyba że Ty lubisz chłopców :polew::polew: FOCH - Fachowe Obciąganie c**ja A tego nie znałem ale powiedz mi Mervin skąd ty to wiesz Bo ma takie zgięcie że sam sobie daje radę obciągnąć (ostatnio mi nawet pokazywał)
Arturoo Opublikowano 23 Maja 2012 Opublikowano 23 Maja 2012 z ranaDaniel strzelił focha z przytupem przecież to tylko żarty były Ty wiesz co to foch widocznie nie jak tak piszesz foch robią laski chyba że Ty lubisz chłopców :polew::polew: FOCH - Fachowe Obciąganie c**ja A tego nie znałem ale powiedz mi Mervin skąd ty to wiesz aaa widzisz sie jeździ na spoty to takie rzeczy się wie .....w katowicach i ostatnio w gliwicach ,że tak się wyrażę to dość ciepły :polew::polew::polew:temat ---------- Post dopisany at 10:09 ---------- Poprzedni post napisany at 10:09 ---------- z ranaDaniel strzelił focha z przytupem przecież to tylko żarty były Ty wiesz co to foch widocznie nie jak tak piszesz foch robią laski chyba że Ty lubisz chłopców :polew::polew: FOCH - Fachowe Obciąganie c**ja A tego nie znałem ale powiedz mi Mervin skąd ty to wiesz Bo ma takie zgięcie że sam sobie daje radę obciągnąć (ostatnio mi nawet pokazywał) Ty mosz Panie pojechane z z godzin
m3rvin Opublikowano 23 Maja 2012 Opublikowano 23 Maja 2012 z ranaDaniel strzelił focha z przytupem przecież to tylko żarty były Ty wiesz co to foch widocznie nie jak tak piszesz foch robią laski chyba że Ty lubisz chłopców :polew::polew: FOCH - Fachowe Obciąganie c**ja A tego nie znałem ale powiedz mi Mervin skąd ty to wiesz Bo ma takie zgięcie że sam sobie daje radę obciągnąć (ostatnio mi nawet pokazywał) Czy jestt Tu jakiś cwaniak chyba Ci se to śniło i jak zes se obudził miołeś mokro w majtach - zresztą wspominaleś że twym idolem jest Marylin Manson
Rekomendowane odpowiedzi