Polko_V Opublikowano 7 Czerwca 2012 Opublikowano 7 Czerwca 2012 dziękujemy za spota... Mario...idzie Ci to:naughty: Guru...no co, no kolacyjkę bym zjadł ---------- Post dopisany at 22:11 ---------- Poprzedni post napisany at 22:09 ---------- no a teraz trzeba skorzystać ze światowego dnia... ...dobranoc:sexinbed:
Mario22 Opublikowano 7 Czerwca 2012 Opublikowano 7 Czerwca 2012 Dzieki za spota - frekwencja dopisała. Wrzuce foty do odpowiedniego działu
Pucek Opublikowano 7 Czerwca 2012 Opublikowano 7 Czerwca 2012 Dzięki za spota, dobrze że nie było Daniela bo znowu było by nudno Myślę że w najbliższym czasie znowu Was odwiedzę Aaaha, Ania mnie namówiła żeby zawrócić
Mario22 Opublikowano 7 Czerwca 2012 Opublikowano 7 Czerwca 2012 Lubi się dziołcha z Chorzowa lansować ... ale za paragon po powrocie i tak był wpier...
oprych Opublikowano 7 Czerwca 2012 Opublikowano 7 Czerwca 2012 Miła atmosfera Doborowe towarzystwo Dzięki za spota
Pucek Opublikowano 7 Czerwca 2012 Opublikowano 7 Czerwca 2012 Lubi się dziołcha z Chorzowa lansować ... ale za paragon po powrocie i tak był wpier... Właśnie odpracowuje swoją karę
tomaszstn Opublikowano 7 Czerwca 2012 Opublikowano 7 Czerwca 2012 No i po spociku, ludka było sporo dzięki wszystkim
Mario22 Opublikowano 7 Czerwca 2012 Opublikowano 7 Czerwca 2012 Lubi się dziołcha z Chorzowa lansować ... ale za paragon po powrocie i tak był wpier... Właśnie odpracowuje swoją karę Ale jak odkreciłeś manetke na nawrocie od swiateł to wygladało jakby Cie kochała tak Cie przytuliła....
Pucek Opublikowano 7 Czerwca 2012 Opublikowano 7 Czerwca 2012 Lubi się dziołcha z Chorzowa lansować ... ale za paragon po powrocie i tak był wpier... Właśnie odpracowuje swoją karę Ale jak odkreciłeś manetke na nawrocie od swiateł to wygladało jakby Cie kochała tak Cie przytuliła.... Myśl realnie, mnie się nie da kochać
Mario22 Opublikowano 7 Czerwca 2012 Opublikowano 7 Czerwca 2012 Lubi się dziołcha z Chorzowa lansować ... ale za paragon po powrocie i tak był wpier... Właśnie odpracowuje swoją karę Ale jak odkreciłeś manetke na nawrocie od swiateł to wygladało jakby Cie kochała tak Cie przytuliła.... Myśl realnie, mnie się nie da kochać Wiemy wiemy ... mamy to samo ...
Mario22 Opublikowano 7 Czerwca 2012 Opublikowano 7 Czerwca 2012 Ty sie nie ciesz... ty masz żone... jestes ustatkowany .. :decayed::decayed: my sie do tego nie nadajemy ... :decayed:
Polko_V Opublikowano 7 Czerwca 2012 Opublikowano 7 Czerwca 2012 a widzisz jakiś problem z ustatkowaniem się tylko raz powiesz "tak" i trzy egzemplarze jednego dokumentu dostaniesz...jeden dla Ciebie, drugi do Urzędu Stanu Cywilnego a trzeci do kościoła:facepalm:
Polko_V Opublikowano 7 Czerwca 2012 Opublikowano 7 Czerwca 2012 ja tam nie uważam, aby trzebabyło nam teraz współczuć...no może w niedzielę ale teraz... ---------- Post dopisany at 23:21 ---------- Poprzedni post napisany at 23:20 ---------- Mario...wrzuć potem jakbyś mógł foty do odpowiedniego działu:naughty: ---------- Post dopisany at 23:23 ---------- Poprzedni post napisany at 23:21 ---------- dobranoc wszystkim:hi:...jutro parę robótek przed zatorem mnie czeka więc muszę się kłaść spać
Arturoo Opublikowano 7 Czerwca 2012 Opublikowano 7 Czerwca 2012 dzięki a spota Panie i Pany H4mm3R dziękówa za transport czester dzięki za paczkę Pucek ty nie masz go na pompie skręconego ..... mój jak był na minimalnej dawce ustawiony to też tak jak Twój długo ciągnął na biegu i nie jechał Współczuje wam Panowie nie padało to już nawet Grzesiek o dziwo przyjechał .....,a Ty tylko piszesz ,że wpadniesz jak będzie sucho ehhh
Rekomendowane odpowiedzi