Kuna Opublikowano 7 Czerwca 2012 Opublikowano 7 Czerwca 2012 Oj tam, coś mi wypadło. Po za tym do Zatora jadę, będę za tydzień niezależnie od pogody ---------- Post dopisany at 23:56 ---------- Poprzedni post napisany at 23:54 ---------- Skąd macie Haribo też chce !
Mario22 Opublikowano 8 Czerwca 2012 Opublikowano 8 Czerwca 2012 Elo ... W ten ceremonijny dzień jakim jest wyjazd do zatoru ... :banan::banan:
tomaszstn Opublikowano 8 Czerwca 2012 Opublikowano 8 Czerwca 2012 A Ty już musisz wszystko wypaplać :polew::polew::polew::polew::polew:
m3rvin Opublikowano 8 Czerwca 2012 Opublikowano 8 Czerwca 2012 dzięki pany za wczorej Grzesiu za popsucie klimy H4mm3r na żywo o wiele lepij to wygląda
Arturoo Opublikowano 8 Czerwca 2012 Opublikowano 8 Czerwca 2012 Tomasz luzik .... on na spoty nie jeździ to odbierzemy jego dolę
tomaszstn Opublikowano 8 Czerwca 2012 Opublikowano 8 Czerwca 2012 he he w takim razie jestem za, tylko niech zapłaci przelewem
Pretor Opublikowano 9 Czerwca 2012 Opublikowano 9 Czerwca 2012 Wczoraj byłem wyprać fotele i tylną kanapę u kolegi orzesze21 i jestem bardzo zadowolony. Fachowo zrobiona robota, świetny efekt, dobra cena więc szczerze mogę go polecić.
Rekomendowane odpowiedzi