H4mm3R Opublikowano 9 Czerwca 2012 Opublikowano 9 Czerwca 2012 ---------- Post dopisany at 09:58 ---------- Poprzedni post napisany at 09:57 ---------- Wczoraj byłem wyprać fotele i tylną kanapę u kolegi orzesze21 i jestem bardzo zadowolony. Fachowo zrobiona robota, świetny efekt, dobra cena więc szczerze mogę go polecić. Dobrze wiedzieć
Arturoo Opublikowano 9 Czerwca 2012 Opublikowano 9 Czerwca 2012 ---------- Post dopisany at 09:58 ---------- Poprzedni post napisany at 09:57 ---------- Wczoraj byłem wyprać fotele i tylną kanapę u kolegi orzesze21 i jestem bardzo zadowolony. Fachowo zrobiona robota, świetny efekt, dobra cena więc szczerze mogę go polecić. Dobrze wiedzieć no....u mnie też teraz wygląda jak w chlewie
Kuna Opublikowano 9 Czerwca 2012 Opublikowano 9 Czerwca 2012 To u mnie nie widziałeś. Też muszę wyprać cały środek. Podsufitkę, fotele, boczki, wyczyścić plastiki Ale kurde trzeba zostawić samochód na cały dzień i musi być pogoda:kwasny:
Arturoo Opublikowano 9 Czerwca 2012 Opublikowano 9 Czerwca 2012 kurde cały dzień....no musi to poschnąć w końcu
Arturoo Opublikowano 9 Czerwca 2012 Opublikowano 9 Czerwca 2012 ...... ............................... ............................. curva ale przecież pada :polew::polew::polew::polew::polew:
Kuna Opublikowano 9 Czerwca 2012 Opublikowano 9 Czerwca 2012 Gdzie, bo nie widzę Muszę po moją do sosnowca jechać i odebrać z nią wyniki a potem sru na zator
H4mm3R Opublikowano 9 Czerwca 2012 Opublikowano 9 Czerwca 2012 Gdzie, bo nie widzę Muszę po moją do sosnowca jechać i odebrać z nią wyniki a potem sru na zator Wyniki? Będziesz tatą
Kuna Opublikowano 9 Czerwca 2012 Opublikowano 9 Czerwca 2012 Gdzie, bo nie widzę Muszę po moją do sosnowca jechać i odebrać z nią wyniki a potem sru na zator Wyniki? Będziesz tatą
Arturoo Opublikowano 9 Czerwca 2012 Opublikowano 9 Czerwca 2012 nie wiesz o czym Hammer pisze ,czy co
Kuna Opublikowano 9 Czerwca 2012 Opublikowano 9 Czerwca 2012 Wiem o czym piszę, ale jeszcze tatusiem nie jestem fiu fiu Jeszcze ...
Arturoo Opublikowano 9 Czerwca 2012 Opublikowano 9 Czerwca 2012 to ,że sms'y na święta nie przychodzą to o niczym nie świadczy
Kuna Opublikowano 9 Czerwca 2012 Opublikowano 9 Czerwca 2012 to ,że sms'y na święta nie przychodzą to o niczym nie świadczy Pocisk Nic zbieram się na Sosnowiec a później na chwilę do Zatora
Pretor Opublikowano 9 Czerwca 2012 Opublikowano 9 Czerwca 2012 Arturoo kurde cały dzień....no musi to poschnąć w końcu Jeśli ma być prany cały środek to pewnie trzeba zostawić auto na dzień, a jeśli tylko fotele i kanapę tak jak u mnie to można się z kolegą dogadać i wypierze na miejscu. Fotele były tylko troszkę wilgotne. Ja wziąłem worek pod dupsko i jechałem z powrotem. Po kilku godzinach wszystko już było suche. Polecam kolegę .
Arturoo Opublikowano 9 Czerwca 2012 Opublikowano 9 Czerwca 2012 no to pomyślimy ---------- Post dopisany at 15:44 ---------- Poprzedni post napisany at 15:43 ---------- najpierw hebelki zmienimy ,a potem resztą się zajmiemy
Rekomendowane odpowiedzi