danielom Opublikowano 13 Czerwca 2012 Autor Opublikowano 13 Czerwca 2012 ello danielu softa źle nieidzie wrzucić i to Aligator wrzucał więc ..... dzięki Artur za pomocną dłoń w robieniu logów idzie wrzucic zla mape wiec wszystko jest mozliwe. a to, że Aligator to nic wcale nie znaczy ---------- Post dopisany at 23:02 ---------- Poprzedni post napisany at 23:02 ---------- trzymam za słówko, żebyś potem nie miał fotela:jerk: nie czaje?
Arturoo Opublikowano 13 Czerwca 2012 Opublikowano 13 Czerwca 2012 skira Ci się na fotel ja bym to olał i poprzestał na pokazaniu wykresu :polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew:
tomaszstn Opublikowano 13 Czerwca 2012 Opublikowano 13 Czerwca 2012 kurde wszędzie tylko sex i walenie konia, albo gejostwo
Kuna Opublikowano 13 Czerwca 2012 Opublikowano 13 Czerwca 2012 Panowie, mamy samochody do jazdy a nie bolidy do zapier******* czy moc jest aż taka ważna?
Arturoo Opublikowano 13 Czerwca 2012 Opublikowano 13 Czerwca 2012 nie ...nie jest ważna tylko powiedz mi po jakiego grzyba podpinałeś emulator aux pod raio zamiast gramofonu
tomaszstn Opublikowano 13 Czerwca 2012 Opublikowano 13 Czerwca 2012 Panowie, mamy samochody do jazdy a nie bolidy do zapier******* czy moc jest aż taka ważna? Ale jest fajnie jak jest :banan::banan::banan::banan:
m3rvin Opublikowano 13 Czerwca 2012 Opublikowano 13 Czerwca 2012 danielu widzia lem co wrzucal BAU 132kw ... pogadam z pelexem sciągne soft z jego BAU i wzrucę do mnie i obejżymy
tomaszstn Opublikowano 13 Czerwca 2012 Opublikowano 13 Czerwca 2012 A jak to zrobisz? . Może ja sobie wezmę od Egona
m3rvin Opublikowano 13 Czerwca 2012 Opublikowano 13 Czerwca 2012 mam magiczne kabelki i nie ma sprawy
m3rvin Opublikowano 13 Czerwca 2012 Opublikowano 13 Czerwca 2012 no yny przez OBD w lutowanie se niebawia
#Przemo# Opublikowano 14 Czerwca 2012 Opublikowano 14 Czerwca 2012 Hammer o której się zaczyna ta impreza?
seves Opublikowano 14 Czerwca 2012 Opublikowano 14 Czerwca 2012 Panowie, mamy samochody do jazdy a nie bolidy do zapier******* czy moc jest aż taka ważna? Kuna... nie pier_ol A jak to zrobisz? . Może ja sobie wezmę od Egona Tomek ale to by Ci nic nie dało co najmniej coolera byś jeszcze potrzebował nie wiem co jeszcze Egon rezał na pewno wydech odetkał.. samym programen u siebie 200 nie zrobisz
H4mm3R Opublikowano 14 Czerwca 2012 Opublikowano 14 Czerwca 2012 danielu widzia lem co wrzucal BAU 132kw ... pogadam z pelexem sciągne soft z jego BAU i wzrucę do mnie i obejżymy Tylko zapomniałeś o jednym, jak Tobie wgrywał Aligator, to na 99% masz zablokowany soft. Wgrać, to wgrasz nowy ale swojego nie sczytasz... ---------- Post dopisany at 08:39 ---------- Poprzedni post napisany at 08:37 ---------- Hammer o której się zaczyna ta impreza? Bardziej spotkanko niż impreza, ja może pojadę o 18ej. Tomasz powinien więcej wiedzieć, bo tam już był ---------- Post dopisany at 08:39 ---------- Poprzedni post napisany at 08:39 ---------- :hi::hi: ---------- Post dopisany at 08:43 ---------- Poprzedni post napisany at 08:39 ---------- Coś dla sevesa i nie tylko Oferta - Audi A4 - NA SPRZEDAZ: AUDI A4 WERSJA DTM QUATTRO CARBON ORGINALNY WSZYSTKO W 100% SPRAWNE BEZWYPADKOWY FOTELE ORGINALNE -RECARO-(SKÓRA+ALCAN
seves Opublikowano 14 Czerwca 2012 Opublikowano 14 Czerwca 2012 Coś dla sevesa i nie tylko Oferta - Audi A4 - NA SPRZEDAZ: AUDI A4 WERSJA DTM QUATTRO CARBON ORGINALNY WSZYSTKO W 100% SPRAWNE BEZWYPADKOWY FOTELE ORGINALNE -RECARO-(SKÓRA+ALCAN yyyyyyyyyyyy :slina: :slina: czemu o mnie pomyślałeś? że to anglik przerobiony:grin: za taką kasę ładnie pojechał ciekawe czy przyzna oficjalnie że angol idealna jest oczywiście trzebaby na dzień dobry wyrezać multi i rnse:decayed: tylko taka kiere w multi ciężko dostać hmm a może pomyślałeś o mnie bo benzyna czarny sedan i.. ray bany
H4mm3R Opublikowano 14 Czerwca 2012 Opublikowano 14 Czerwca 2012 Artur ja widzę w takim niebieskim te Twoje stare fele ---------- Post dopisany at 09:29 ---------- Poprzedni post napisany at 09:27 ---------- Coś dla sevesa i nie tylko Oferta - Audi A4 - NA SPRZEDAZ: AUDI A4 WERSJA DTM QUATTRO CARBON ORGINALNY WSZYSTKO W 100% SPRAWNE BEZWYPADKOWY FOTELE ORGINALNE -RECARO-(SKÓRA+ALCAN yyyyyyyyyyyy :slina: :slina: czemu o mnie pomyślałeś? że to anglik przerobiony:grin: za taką kasę ładnie pojechał ciekawe czy przyzna oficjalnie że angol idealna jest oczywiście trzebaby na dzień dobry wyrezać multi i rnse:decayed: tylko taka kiere w multi ciężko dostać hmm a może pomyślałeś o mnie bo benzyna czarny sedan i.. ray ban Raczej to że to angol przerobiony :grin: a na raybany uwagi nie zwróciłem
danielom Opublikowano 14 Czerwca 2012 Autor Opublikowano 14 Czerwca 2012 Seves podpis sobie zaktualizuj (link)
Rekomendowane odpowiedzi