Polko_V Opublikowano 14 Czerwca 2012 Opublikowano 14 Czerwca 2012 Danielu...Artur Ci to wytłumaczył Ja będę albo po 20 albo przed w zależności jak mi się uda dziś wyjechać ...ale auta mi się nie opłaca myć w taką pogodę
seves Opublikowano 14 Czerwca 2012 Opublikowano 14 Czerwca 2012 Seves podpis sobie zaktualizuj (link) ooooo właśnie dzieki Ja będę albo po 20 albo przed w zależności jak mi się uda dziś wyjechać :polew::polew::polew: Grzesiek toś dowalił a ja dziś będę albo nie w zależności od tego jak mi się dzień ułoży ...ale auta mi się nie opłaca myć w taką pogodę ja myłem wczoraj
Polko_V Opublikowano 14 Czerwca 2012 Opublikowano 14 Czerwca 2012 Seves podpis sobie zaktualizuj (link) ooooo właśnie dzieki Ja będę albo po 20 albo przed w zależności jak mi się uda dziś wyjechać :polew::polew::polew: Grzesiek toś dowalił a ja dziś będę albo nie w zależności od tego jak mi się dzień ułoży ...ale auta mi się nie opłaca myć w taką pogodę ja myłem wczoraj nie dowalił...bo jeśli wyjadę przepisowo, to po 20 będę na szałasie:whistling:. A jeśli wyjadę tak jak wczoraj (prawie przepisowo) to na 19 dojadę, czyli przed 20...zgadza się?!
danielom Opublikowano 14 Czerwca 2012 Autor Opublikowano 14 Czerwca 2012 To co, bedziemy dziś tylko my i Grzesiek?
H4mm3R Opublikowano 14 Czerwca 2012 Opublikowano 14 Czerwca 2012 To co, bedziemy dziś tylko my i Grzesiek? No jak za dawnych czasów
seves Opublikowano 14 Czerwca 2012 Opublikowano 14 Czerwca 2012 nie dowalił...bo jeśli wyjadę przepisowo, to po 20 będę na szałasie:whistling:. A jeśli wyjadę tak jak wczoraj (prawie przepisowo) to na 19 dojadę, czyli przed 20...zgadza się?! ale ja sobie żartowałem i nie chodziło o gramatyczną formę zdania tylko o logiczność wypowiedzi czyli albo będziesz przed 20 albo po 20 a ja napisałem dla żartów że albo będę albo nie czyli tak jakbym nic nie napisał to był żart bez obrazy
danielom Opublikowano 14 Czerwca 2012 Autor Opublikowano 14 Czerwca 2012 To co, bedziemy dziś tylko my i Grzesiek? No jak za dawnych czasów To pier**le, siedze w domu
seves Opublikowano 14 Czerwca 2012 Opublikowano 14 Czerwca 2012 To co, bedziemy dziś tylko my i Grzesiek? No jak za dawnych czasów To pier**le, siedze w domu nie no Kuna pisał że będzie
Kuna Opublikowano 14 Czerwca 2012 Opublikowano 14 Czerwca 2012 A ja standardowo, jak nie będzie nakur***ć deszczem to będę Nie no zapowiada się że przyjadę na 19 ---------- Post dopisany at 11:08 ---------- Poprzedni post napisany at 11:05 ---------- No właśnie, dajcie znać. Bo jak mam sam stać to nie jadę
danielom Opublikowano 14 Czerwca 2012 Autor Opublikowano 14 Czerwca 2012 Taa przyjedziesz jak pada :polew:
seves Opublikowano 14 Czerwca 2012 Opublikowano 14 Czerwca 2012 Przyjada, tylko niech ktoś będzie Kuna jak pojedziesz ze swoją to możesz wejść i przy okazji szaszłyka zjeść
danielom Opublikowano 14 Czerwca 2012 Autor Opublikowano 14 Czerwca 2012 głownie dlatego mam plan sie zjawic jednak, bo dawno nie jadłem Seves a Ty nie wpadniesz?
Mario22 Opublikowano 14 Czerwca 2012 Opublikowano 14 Czerwca 2012 Ja odpadam ide do roboty na 2 zmiane
seves Opublikowano 14 Czerwca 2012 Opublikowano 14 Czerwca 2012 głownie dlatego mam plan sie zjawic jednak, bo dawno nie jadłem Seves a Ty nie wpadniesz? też mam smak jak chu bo już parę miesięcy nie jadłem ale nie dam rady mam zamiar dziś ogarnąć parę gratów w mieszkaniu a zabierałem się za to od 2tygodni dosłownie
Kuna Opublikowano 14 Czerwca 2012 Opublikowano 14 Czerwca 2012 Z moją na zloty nie jeżdżę bo maruda Tym bardziej że ona fanka VW
seves Opublikowano 14 Czerwca 2012 Opublikowano 14 Czerwca 2012 Z moją na zloty nie jeżdżę bo maruda Tym bardziej że ona fanka VW Kuna Ty się tam moją historią nie przejmuj.. to odosobniony przypadek śmiało bierz kobietę i wpadaj
Kuna Opublikowano 14 Czerwca 2012 Opublikowano 14 Czerwca 2012 Z moją na zloty nie jeżdżę bo maruda Tym bardziej że ona fanka VW Kuna Ty się tam moją historią nie przejmuj.. to odosobniony przypadek śmiało bierz kobietę i wpadaj hahahaha ---------- Post dopisany at 14:17 ---------- Poprzedni post napisany at 13:59 ---------- Seves, ale teraz wiem dlaczego tak się stało. Bo dowiedziała się że masz angola i powiedziała "Ni chu chu, nie będę z nim bo ma angola" - Widzisz trza było kupić jak wszyscy europejczyka
Rekomendowane odpowiedzi