danielom Opublikowano 22 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2011 Żorscy odwiedzeni... Jak na pierwszy raz to bardzo udany spocik miejscówka elegancka, kiełobaska z grilla dobra, dojazd z knurkowa OK, ekipa wesoła, laski gorące także ogólnie w pyte... Jutro spłacam dług ... :gwizdanie: i dzięki za szybki kredyt i do nastepnego ... [br]Dopisany: 22 Grudzień 2011, 22:14_________________________________________________P.S. srb38vx Dzięki zapodprowadzenie do A1 A teraz sie przyznawac kto ostatni ??? :polew: Prawie jak w Prowidencie [br]Dopisany: 22 Grudzień 2011, 23:09_________________________________________________ Dzięki ludziska za spota trochę lipa z tymi fotami wyszła [br]Dopisany: 22 Grudzień 2011, 22:24_________________________________________________seves masz :bicz: :baseball: Cyukałeś coś w środku? Bo na zewnatrz lipa bo tir-ów w ciul, tak pewnie bysmy stali w jedym rzedzie tam gdzie ostatnio. Mysle ze na nastepnym jak pogoda bedzie nieco lepsza tzn mniej tej ciapy jak juz to prawdziwy snieg to cos przed wejsciem, mam wizje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario22 Opublikowano 22 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2011 Żorscy odwiedzeni... Jak na pierwszy raz to bardzo udany spocik miejscówka elegancka, kiełobaska z grilla dobra, dojazd z knurkowa OK, ekipa wesoła, laski gorące także ogólnie w pyte... Jutro spłacam dług ... :gwizdanie: i dzięki za szybki kredyt i do nastepnego ... [br]Dopisany: 22 Grudzień 2011, 22:14_________________________________________________P.S. srb38vx Dzięki zapodprowadzenie do A1 A teraz sie przyznawac kto ostatni ??? :polew: Prawie jak w Prowidencie Ważne że sie udało... a jutro cóż... nikt nic nie wie, nikt nic nie pamięta, wogóle jaka kasa ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielom Opublikowano 22 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2011 Mario o ktorej jutro lecisz na Gl? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polko_V Opublikowano 22 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2011 Jestem ale nie wiem ktory [br]Dopisany: 22 Grudzień 2011, 23:06_________________________________________________ no Danielom...tak się driftuje i opony piszczały Gdyby nie elektronika to juz dawno jestes w barierze wypraszam sobie...elektronika była wyłączona [br]Dopisany: 22 Grudzień 2011, 23:16_________________________________________________ja w ogóle nie lubię elektronicznych wspomagaczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielom Opublikowano 22 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2011 Szpan na wsi ja tam jestem przewrażliwiony, po ostatnich przygodach zaraz mam wizje jak leze na znakach badz barierkach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polko_V Opublikowano 22 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2011 ee...za długo wspominasz dawne dzieje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
srb38vx Opublikowano 22 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2011 Dzięki za spota puzno bo Hammer mi niechcoł z auta wylyś zakochoł sie :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielom Opublikowano 22 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2011 Dzięki za spota puzno bo Hammer mi niechcoł z auta wylyś zakochoł sie :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario22 Opublikowano 22 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2011 Mario o ktorej jutro lecisz na Gl? Mysle tak 17:15 z Knurowa ... lubie byc punktualnie.. :gwizdanie:[br]Dopisany: 22 Grudzień 2011, 23:27_________________________________________________ Dzięki za spota puzno bo Hammer mi niechcoł z auta wylyś zakochoł sie :polew: W kierej ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polko_V Opublikowano 22 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2011 Dzięki za spota puzno bo Hammer mi niechcoł z auta wylyś zakochoł sie :polew: z tej mocy,aż go wessało w siedzenia : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario22 Opublikowano 22 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2011 Dzięki za spota puzno bo Hammer mi niechcoł z auta wylyś zakochoł sie :polew: z tej mocy,aż go wessało w siedzenia : :polew: A juz myślałem że znów stały na Palowicach ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polko_V Opublikowano 22 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2011 Dzięki za spota puzno bo Hammer mi niechcoł z auta wylyś zakochoł sie :polew: z tej mocy,aż go wessało w siedzenia : :polew: A juz myślałem że znów stały na Palowicach ... [br]Dopisany: 22 Grudzień 2011, 23:31_________________________________________________normalnie czekam na ciętą ropostę :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielom Opublikowano 22 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2011 Mario o ktorej jutro lecisz na Gl? Mysle tak 17:15 z Knurowa ... lubie byc punktualnie.. :gwizdanie: Dzis zes mial poslizg no nic to widzimy sie w Gl. bo my bedziemy ok 18:30 bo ja do 17 robie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario22 Opublikowano 22 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2011 Mario o ktorej jutro lecisz na Gl? Mysle tak 17:15 z Knurowa ... lubie byc punktualnie.. :gwizdanie: Dzis zes mial poslizg no nic to widzimy sie w Gl. bo my bedziemy ok 18:30 bo ja do 17 robie Wiem wiem 20 min spóźnienia... gniotłem ile moglem ale była mgła na A1 i wypadek na A4 i do tego praca ... ;( ale wszystko sie skonczyło OK i jako jedyny z Gliwic zawitałem ... :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polko_V Opublikowano 22 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2011 Mario o ktorej jutro lecisz na Gl? Mysle tak 17:15 z Knurowa ... lubie byc punktualnie.. :gwizdanie: Dzis zes mial poslizg no nic to widzimy sie w Gl. bo my bedziemy ok 18:30 bo ja do 17 robie Wiem wiem 20 min spóźnienia... gniotłem ile moglem ale była mgła na A1 i wypadek na A4 i do tego praca ... ;( ale wszystko sie skonczyło OK i ... :gwizdanie: :oklaski: :oklaski: i to się liczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielom Opublikowano 22 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2011 Wiem wiem 20 min spóźnienia... gniotłem ile moglem ale była mgła na A1 i wypadek na A4 i do tego praca ... ;( ale wszystko sie skonczyło OK i jako jedyny z Gliwic zawitałem ... :gwizdanie: Co sie bardzo szanuje, mimo że nie jeździsz A4 :notworthy: Ogólnie wszystkim przybyłym dziękuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polko_V Opublikowano 22 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2011 a nie gadaj Daniel, bo parę osób miało lekki poślizg :gwizdanie: [br]Dopisany: 22 Grudzień 2011, 23:43_________________________________________________ale dotarli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielom Opublikowano 22 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2011 a nie gadaj Daniel, bo parę osób miało lekki poślizg :gwizdanie: [br]Dopisany: 22 Grudzień 2011, 23:43_________________________________________________ale dotarli My tez nie bylismy o rownej 19 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polko_V Opublikowano 22 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2011 no właśnie ale i My też się kapieńkę spóźnili [br]Dopisany: 22 Grudzień 2011, 23:45_________________________________________________Mario...ale te Twoje cyferki Leon Top Sport 171,6 BHP 373,7 Nm :slina: mm... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 22 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2011 za spota ,dotarłem ostatni ale w pracy musiałem być dłużej A teraz sie przyznawac kto ostatni ??? :polew: ja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi