#Przemo# Opublikowano 25 Czerwca 2012 Opublikowano 25 Czerwca 2012 ---------- Post dopisany at 12:52 ---------- Poprzedni post napisany at 12:51 ---------- Przemek, jak wiem że 2.5Tdi nie jadą w B5 ale w B6 to już masakra, chyba lepiej na rower się przesiąść Dzień dobry A tobie o co kaman???? lepsze 2,5 niż kosiarka a ja na ten silnik nie nażekam miałem już taki w Pasacie i teraz w B6 daje radę ja tylko pilnuję żeby wymieniać olej co 10k i wszystko. Na prawdę nie wiem do czego bijesz??!! P.S. a co myślę na temat rowrzystów sobie na bielskim przeczytaj bo mi się nie chce tutaj też wk..wiać przeczytałem i wyraziłem również swoją opinię na temat co napisałeś... Poprostu chyba jakaś trauma z dzieciństwa Cię dręczy, albo dostałeś różowy rowerek:whistling: U mnie w Jaworzu to jest plaga po prostu co jest pogoda wszyscy z okolicy jadą do nas na tych swoich pedałowozach i jak święte krowy środkiem drogi.
Polko_V Opublikowano 25 Czerwca 2012 Opublikowano 25 Czerwca 2012 to również musisz nienawidzić tirów jak wyprzedzają itp., motocyklistów co się wpierd_alają w każdą wolną przestrzeń życiową, itd... Tego nie zmienisz i koniec...jedynym dla Ciebie rozwiązaniem jest se kupić terenówkę z orurowaniem:whistling:
H4mm3R Opublikowano 25 Czerwca 2012 Opublikowano 25 Czerwca 2012 to również musisz nienawidzić tirów jak wyprzedzają itp., motocyklistów co się wpierd_alają w każdą wolną przestrzeń życiową, itd... Tego nie zmienisz i koniec...jedynym dla Ciebie rozwiązaniem jest se kupić terenówkę z orurowaniem:whistling: Kupimy mu nerwosol na dzień dziecka
#Przemo# Opublikowano 25 Czerwca 2012 Opublikowano 25 Czerwca 2012 to również musisz nienawidzić tirów jak wyprzedzają itp., motocyklistów co się wpierd_alają w każdą wolną przestrzeń życiową, itd... Tego nie zmienisz i koniec...jedynym dla Ciebie rozwiązaniem jest se kupić terenówkę z orurowaniem:whistling: Do nikogo więcej nic nie mam tylko do rowerzystów cała reszta mi nie przeszkadza ---------- Post dopisany at 14:27 ---------- Poprzedni post napisany at 14:26 ---------- A jedynym rozwiązaniem w tym je.niętym kraju to jakby w końcu wybudowali ścieżki rowerowe jak w każdym innym normalnym kraju ma to miejsce
tomaszstn Opublikowano 25 Czerwca 2012 Opublikowano 25 Czerwca 2012 Niewiele w porównaniu z tym ile dobrego zdziała
Polko_V Opublikowano 25 Czerwca 2012 Opublikowano 25 Czerwca 2012 no to ściepa na nerwosol...bo mnie też nie raz irytują "kołowcy", ale się tak nie denerwuje:decayed:
tomaszstn Opublikowano 25 Czerwca 2012 Opublikowano 25 Czerwca 2012 bo po co tak się napinać, życie jest piękne
#Przemo# Opublikowano 25 Czerwca 2012 Opublikowano 25 Czerwca 2012 pogratulować ja po 30 latach mam ich dość
Kuna Opublikowano 25 Czerwca 2012 Opublikowano 25 Czerwca 2012 Nie ma to jak zakończyć weekend w poniedziałek. Ale jutro trzeba wrócić do rzeczywistości. Że tak powiem poniósł mnie melanż
Arturoo Opublikowano 25 Czerwca 2012 Opublikowano 25 Czerwca 2012 Hejka yy...ile nerwosol kosztuje?? Pieprzyć nerwosol ......lepiej laksigen ....zapomni o problemie jaki ma z rowerzystami
H4mm3R Opublikowano 25 Czerwca 2012 Opublikowano 25 Czerwca 2012 Mówisz że pomagało Ci, jak klekot nie chciał jechać
Arturoo Opublikowano 25 Czerwca 2012 Opublikowano 25 Czerwca 2012 Mówisz że pomagało Ci, jak klekot nie chciał jechać Tak ,zdecydowanie tak ---------- Post dopisany at 22:54 ---------- Poprzedni post napisany at 22:52 ---------- powiem wiecej......ziolo przy tym ma na noc
#Przemo# Opublikowano 26 Czerwca 2012 Opublikowano 26 Czerwca 2012 Mówisz że pomagało Ci, jak klekot nie chciał jechać Się nam gargamel rozkręcił że już z smerfami zaczyna :polew::polew::polew: ---------- Post dopisany at 09:23 ---------- Poprzedni post napisany at 09:22 ---------- A ty co tak za mną się kręcisz po forum
Rekomendowane odpowiedzi