Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY ŻORSKIE oraz okolic - czwartki godz. 19:00 zajazd Szałas przy DK81

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jedź jest :wink: tam za***iście tylko nie w tłum bo to porażka , ja tam wole coś zaplanować bo w ciemno to moge na spota jechać :wink:

• Odpowiedzi 24.2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Arturoo

3867

• Polko_V

2819

• H4mm3R

2707

• Mario22

1269

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Najlepiej Arka on lubi odpowiadać no chyba ,że ma Cie w ignorach jak przystalo na modetatora :polew:

---------- Post dopisany 03-07-2012 at 07:32 ---------- Poprzedni post napisany 02-07-2012 at 21:14 ----------

:hi:

:decayed:

to i ja się dołączę:decayed:

apropo...:hi::hi:

Opublikowano
Jedź jest :wink: tam za***iście tylko nie w tłum bo to porażka , ja tam wole coś zaplanować bo w ciemno to moge na spota jechać :wink:

Nie zapomnij lawetę zaplanować :decayed:

Opublikowano

:polew:

Osiole jeden

Opublikowano

Dawac obiboki dzis do kato :wink:

Opublikowano

Pocisk :polew:

Opublikowano

---------- Post dopisany at 18:03 ---------- Poprzedni post napisany at 18:01 ----------

Ja się może wybiorę koniec sierpnia ,początek września (25.8-8.9) ma ktoś jakąś ciekawą miejscówkę ?

Potrzebna jest cisza ,spokój i pogoda :wink:

Cisza i spokój to masz w Szuminie 80km za Warszawą nad Bugiem w parku krajobrazowym tam to nawet telefony nie mają zasięgu czyli kompletna cisza nikt ci nie przeszkadza.

Opublikowano

---------- Post dopisany at 18:03 ---------- Poprzedni post napisany at 18:01 ----------

Ja się może wybiorę koniec sierpnia ,początek września (25.8-8.9) ma ktoś jakąś ciekawą miejscówkę ?

Potrzebna jest cisza ,spokój i pogoda :wink:

Cisza i spokój to masz w Szuminie 80km za Warszawą nad Bugiem w parku krajobrazowym tam to nawet telefony nie mają zasięgu czyli kompletna cisza nikt ci nie przeszkadza.

i tak powinno być:wink:

Opublikowano

:polew::polew::polew: dobre...to było naprawdę dobre:decayed:
Opublikowano

:hi::hi:

564157_514842168529661_1608876528_n.jpg

Opublikowano
Opublikowano
Opublikowano

Chip w Dynosofcie zrobiony :wink: .

Opublikowano

i jak zdrowa seria była:naughty: i ile po chipie??:kox:

:decayed:

Opublikowano

Seria nawet całkiem, 144KM i 320Nm. Trochę słaby niuton w serii. Po programie na odwrót, 162KM i 380Nm. Wojtek mówił, że była za wysoka temperatura w dolocie więc więcej KM nie warto robić bo będzie dymił, choć była taka możliwość. Turbo miało jeszcze min zapas, pompki jeszcze spory. Na dodatek było dzisiaj ciepło i ciśnienie nie za wysokie. Jeśli chodzi o wrażenia z jazdy to jest różnica na wyższych biegach, na niższych w sumie to zbytniej różnicy nie czuję. Ogólnie spodziewałem się trochę więcej i większej różnicy w jeździe.

Opublikowano

dla 15km to nie warto robic softu ;)

---------- Post dopisany at 14:35 ---------- Poprzedni post napisany at 14:34 ----------

pokaz kreski :decayed:

Opublikowano
dla 15km to nie warto robic softu ;)

---------- Post dopisany at 14:35 ---------- Poprzedni post napisany at 14:34 ----------

pokaz kreski :decayed:

Zawsze warto zrobic soft ... ;) Chyba że kogos nie stać ... :decayed: