Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY ŻORSKIE oraz okolic - czwartki godz. 19:00 zajazd Szałas przy DK81

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 24.2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Arturoo

3867

• Polko_V

2819

• H4mm3R

2707

• Mario22

1269

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

ładnie Piotrze :naughty:

Opublikowano

Wyszedł tylko taki mały "cecek" przy 2300 obr, reszta ok. Miałem i mam minimalne wahania doładowania, uj wi czemu i dlatego tak wyszło. Wszystko posprawdzałem i nie mam pomysłu czemu tak jest. Na poprzedniej turbinie było tak samo. Logi sprawdzało i kilku kolegów którzy są bardzo dobrze ogarnięci w diagnostyce (w tym kolego który robił Tobie program) i mówili że jest ok, choć jest minimalne falowanie.

---------- Post dopisany at 20:14 ---------- Poprzedni post napisany at 20:12 ----------

Najważniejsze, że na wyższych biegach lepiej się zbiera, a o to mi głównie chodziło. Dzięki Artur :wink: , chociaż Ty mnie nie dobijasz że wyszło mało KM.

Opublikowano

Piotrek nie martw się jak jedzie to ok ..... :whistling:i tak połowę tutejszych gaduł zrobisz bez oglądania się w lusterko :decayed:

Opublikowano

:decayed::wink:

---------- Post dopisany at 20:31 ---------- Poprzedni post napisany at 20:31 ----------

spadam do pracy ...wpadnę później :hi:

Opublikowano

Moment ładnie skoczył :wink: jest moc :decayed:

Opublikowano

Teraz czekam na Kunę aż mu wgrają tego gotowca, ciekaw jestem jak to będzie wyglądało w bezpośredniej konfrontacji :wink: .

---------- Post dopisany at 20:44 ---------- Poprzedni post napisany at 20:42 ----------

Tomek tylko kuni trochę mało, zrąbałem sprawę, że umówiłem się akurat w takie upały.

Opublikowano
Tomek tylko kuni trochę mało, zrąbałem sprawę, że umówiłem się akurat w takie upały.

Jak się ochłodzi to się okocom :decayed: poza tym po co Ci więcej kuni jak i tak tego nie wyhamujesz :decayed:

Opublikowano

Jak się ochłodzi to się okocom :decayed: poza tym po co Ci więcej kuni jak i tak tego nie wyhamujesz :decayed:

kotwice ma zamówioną u siemiana :whistling:

:decayed:

---------- Post dopisany at 22:20 ---------- Poprzedni post napisany at 22:15 ----------

Piter u siemiana gotowe zestawy idzie za drobną :decayed: opłatą zamówić :wink:

Opublikowano
Teraz czekam na Kunę aż mu wgrają tego gotowca, ciekaw jestem jak to będzie wyglądało w bezpośredniej konfrontacji :wink: .

---------- Post dopisany at 20:44 ---------- Poprzedni post napisany at 20:42 ----------

Nie kreskami i liczbami auto jedzie ;)

Opublikowano

Nie kreskami i liczbami auto jedzie ;)

dokładnie.....Piotrek weekend potrenujesz ze mną i zrobisz Hammera jak małego Kazia :decayed:

---------- Post dopisany at 22:49 ---------- Poprzedni post napisany at 22:35 ----------

Pany 13.VII w Nałężu jest gril z :drunk:robimy im nalocik :naughty:

Opublikowano

na zachętę mogę napisać ,że nigdy nie pamiętałem :facepalm: jak wracałem od nich z imprezki i którędy jechał kumpel ,który mnie do domu zabierał :decayed:

---------- Post dopisany 05-07-2012 at 05:20 ---------- Poprzedni post napisany 04-07-2012 at 22:55 ----------

:hi:

Opublikowano

:hi:

Kotwica by się przydała :decayed: .

---------- Post dopisany at 07:52 ---------- Poprzedni post napisany at 07:00 ----------

Muszę w końcu przyznać rację Arturowi i Tomkowi że do B6 trzeba wkładać heble 320/288 żeby fajnie hamowało. Na 312/255 jest znacznie lepiej niż na standardowych, ale to jest troszkę mało jak na wagę B6/B7. Może w przyszłym roku się pomyśli bo w tym i tak już poleciałem z kosztami do auta :wink: . Jak byłem w Dynosofcie stało w środku BMW 530d E60 jak widziałem jakiem ma heble to nie mogłem oderwać od nich oczu. Potężne hebleki z przodu z potężnym zaciskiem chyba na 1/3 obwodu tarczy, ale największe wrażenie zrobiły tylne heble, tarcza prawie taka sama jak z przodu tylko mniejsza powierzchnia i mniejszy zacisk, ale tarcza potwór :naughty: . To wszystko pod felgami z M5.

Opublikowano

Nie wiem czy uda nam sie dzis dojechac bo mam wizyte technika z UPC miedzy 19-21 i nie wiem o ktorej skończy.