Pretor Opublikowano 4 Lipca 2012 Opublikowano 4 Lipca 2012 ImageShackŽ - Online Photo and Video Hosting
Polko_V Opublikowano 4 Lipca 2012 Opublikowano 4 Lipca 2012 ImageShackŽ - Online Photo and Video Hostingładnie...i jak nie warto...pewnie, że warto...ma 18 KM więcej, ale ten niuton ładny jest, prawie 60 więcej:wink:
danielom Opublikowano 4 Lipca 2012 Autor Opublikowano 4 Lipca 2012 ImageShackŽ - Online Photo and Video Hosting Rzuć fotą ze skala bo tak to wyglada ze niuton trochę pofalowany, ale moze to tylko kwestia wyskalowania.
Pretor Opublikowano 4 Lipca 2012 Opublikowano 4 Lipca 2012 Wyszedł tylko taki mały "cecek" przy 2300 obr, reszta ok. Miałem i mam minimalne wahania doładowania, uj wi czemu i dlatego tak wyszło. Wszystko posprawdzałem i nie mam pomysłu czemu tak jest. Na poprzedniej turbinie było tak samo. Logi sprawdzało i kilku kolegów którzy są bardzo dobrze ogarnięci w diagnostyce (w tym kolego który robił Tobie program) i mówili że jest ok, choć jest minimalne falowanie. ---------- Post dopisany at 20:14 ---------- Poprzedni post napisany at 20:12 ---------- Najważniejsze, że na wyższych biegach lepiej się zbiera, a o to mi głównie chodziło. Dzięki Artur , chociaż Ty mnie nie dobijasz że wyszło mało KM.
Arturoo Opublikowano 4 Lipca 2012 Opublikowano 4 Lipca 2012 Piotrek nie martw się jak jedzie to ok ..... :whistling:i tak połowę tutejszych gaduł zrobisz bez oglądania się w lusterko
Arturoo Opublikowano 4 Lipca 2012 Opublikowano 4 Lipca 2012 ---------- Post dopisany at 20:31 ---------- Poprzedni post napisany at 20:31 ---------- spadam do pracy ...wpadnę później
Pretor Opublikowano 4 Lipca 2012 Opublikowano 4 Lipca 2012 Teraz czekam na Kunę aż mu wgrają tego gotowca, ciekaw jestem jak to będzie wyglądało w bezpośredniej konfrontacji . ---------- Post dopisany at 20:44 ---------- Poprzedni post napisany at 20:42 ---------- Tomek tylko kuni trochę mało, zrąbałem sprawę, że umówiłem się akurat w takie upały.
H4mm3R Opublikowano 4 Lipca 2012 Opublikowano 4 Lipca 2012 Tomek tylko kuni trochę mało, zrąbałem sprawę, że umówiłem się akurat w takie upały. Jak się ochłodzi to się okocom poza tym po co Ci więcej kuni jak i tak tego nie wyhamujesz
Arturoo Opublikowano 4 Lipca 2012 Opublikowano 4 Lipca 2012 Tomek tylko kuni trochę mało, zrąbałem sprawę, że umówiłem się akurat w takie upały. Jak się ochłodzi to się okocom poza tym po co Ci więcej kuni jak i tak tego nie wyhamujesz kotwice ma zamówioną u siemiana ---------- Post dopisany at 22:20 ---------- Poprzedni post napisany at 22:15 ---------- Tomek tylko kuni trochę mało, zrąbałem sprawę, że umówiłem się akurat w takie upały. Jak się ochłodzi to się okocom poza tym po co Ci więcej kuni jak i tak tego nie wyhamujesz Piter u siemiana gotowe zestawy idzie za drobną opłatą zamówić
danielom Opublikowano 4 Lipca 2012 Autor Opublikowano 4 Lipca 2012 Teraz czekam na Kunę aż mu wgrają tego gotowca, ciekaw jestem jak to będzie wyglądało w bezpośredniej konfrontacji .---------- Post dopisany at 20:44 ---------- Poprzedni post napisany at 20:42 ---------- Tomek tylko kuni trochę mało, zrąbałem sprawę, że umówiłem się akurat w takie upały. Nie kreskami i liczbami auto jedzie
Arturoo Opublikowano 4 Lipca 2012 Opublikowano 4 Lipca 2012 Teraz czekam na Kunę aż mu wgrają tego gotowca, ciekaw jestem jak to będzie wyglądało w bezpośredniej konfrontacji .---------- Post dopisany at 20:44 ---------- Poprzedni post napisany at 20:42 ---------- Tomek tylko kuni trochę mało, zrąbałem sprawę, że umówiłem się akurat w takie upały. Nie kreskami i liczbami auto jedzie dokładnie.....Piotrek weekend potrenujesz ze mną i zrobisz Hammera jak małego Kazia ---------- Post dopisany at 22:49 ---------- Poprzedni post napisany at 22:35 ---------- Pany 13.VII w Nałężu jest gril z :drunk:robimy im nalocik
Arturoo Opublikowano 5 Lipca 2012 Opublikowano 5 Lipca 2012 na zachętę mogę napisać ,że nigdy nie pamiętałem jak wracałem od nich z imprezki i którędy jechał kumpel ,który mnie do domu zabierał ---------- Post dopisany 05-07-2012 at 05:20 ---------- Poprzedni post napisany 04-07-2012 at 22:55 ----------
Pretor Opublikowano 5 Lipca 2012 Opublikowano 5 Lipca 2012 Kotwica by się przydała . ---------- Post dopisany at 07:52 ---------- Poprzedni post napisany at 07:00 ---------- Muszę w końcu przyznać rację Arturowi i Tomkowi że do B6 trzeba wkładać heble 320/288 żeby fajnie hamowało. Na 312/255 jest znacznie lepiej niż na standardowych, ale to jest troszkę mało jak na wagę B6/B7. Może w przyszłym roku się pomyśli bo w tym i tak już poleciałem z kosztami do auta . Jak byłem w Dynosofcie stało w środku BMW 530d E60 jak widziałem jakiem ma heble to nie mogłem oderwać od nich oczu. Potężne hebleki z przodu z potężnym zaciskiem chyba na 1/3 obwodu tarczy, ale największe wrażenie zrobiły tylne heble, tarcza prawie taka sama jak z przodu tylko mniejsza powierzchnia i mniejszy zacisk, ale tarcza potwór . To wszystko pod felgami z M5.
danielom Opublikowano 5 Lipca 2012 Autor Opublikowano 5 Lipca 2012 Nie wiem czy uda nam sie dzis dojechac bo mam wizyte technika z UPC miedzy 19-21 i nie wiem o ktorej skończy.
Rekomendowane odpowiedzi