Kuna Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Opublikowano 7 Sierpnia 2012 ---------- Post dopisany at 10:09 ---------- Poprzedni post napisany at 10:09 ---------- Nie nie materiał To piątaka możesz dostać Że 5 gramów. Nie ma sprawy Dzień dobry:wink:
Kuna Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Opublikowano 8 Sierpnia 2012 ---------- Post dopisany at 17:33 ---------- Poprzedni post napisany at 15:49 ---------- Teraz ja szukam pracy z przyczyn wyższych (Brak porozumienia z pracodawcą albo studia albo praca) Więc tak ukończenie: Technikum Ekonomiczne specjalizacja Rachunkowość Aktualnie kończę policealne Technikum Administracyjne Oraz Studia Wyższa Szkoła Zarządzania Ochroną Pracy w Katowicach - Kierunek Bezpieczeństwo wewnętrzne (zaocznie) Doświadczenie jakie takie mam - wiadomo zawsze za małe. Umiejętności: Prawko A B Certyfikat szybkiego pisania na klawiaturze oraz maszynie do pisania Bardzo dobra znajomość komputera Obsługa Pakietów biurowych Obsługa programu Symfonia Jak by ktoś słyszał o jakiejś ofercie dajcie znać. Teraz w tym kraju praca opiera się głównie na znajomościach. Branża obojętnie, każdą rozważę W zamian flaszka jak coś z tego wyjdzie. Z góry dzięki
H4mm3R Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Wujkowi układają kostkę przed domem, to może byś się nadawał, bo na siłkę chodzisz
Kuna Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Czemu nie podejmę się każdej pracy (rozsądnej) ---------- Post dopisany at 20:43 ---------- Poprzedni post napisany at 20:42 ---------- Hammer zakładamy coś swojego
H4mm3R Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Hammer zakładamy coś swojego Ja już działam
Rekomendowane odpowiedzi