Polko_V Opublikowano 5 Października 2012 Opublikowano 5 Października 2012 ja odpadam...o tej godzinie to ja będę 630m pod ziemią ...ale następny tydzień zapowiada się spotowy, bo na rano:facepalm: mam:decayed:
Mario22 Opublikowano 5 Października 2012 Opublikowano 5 Października 2012 Siema Pany ,wybiera się ktoś może dzisiaj do Gliwic ? Wpadaj do nas bo warto ... dzis frekwencja dopisze a takiego kebaba jak na Gliwicach nigdzie nie ma ...
tomaszstn Opublikowano 5 Października 2012 Opublikowano 5 Października 2012 Siema Pany ,wybiera się ktoś może dzisiaj do Gliwic ? Wpadaj do nas bo warto ... dzis frekwencja dopisze a takiego kebaba jak na Gliwicach nigdzie nie ma ... Dokładnie Dziś mega spocik się zapowiada
Pretor Opublikowano 5 Października 2012 Opublikowano 5 Października 2012 Dzięki za wczorajszego spota. Artur co to jechało za mną, a później się z tym goniłeś?
tomaszstn Opublikowano 5 Października 2012 Opublikowano 5 Października 2012 To byłem ja Wziąłem Artura z taką różnicą prędkości że nawet nie wiedział co się stało. Później widziałem że cisnął strasznie swojego smerfa ale nie dał rady
danielom Opublikowano 5 Października 2012 Autor Opublikowano 5 Października 2012 Dzięki za wczorajszego spota. Artur co to jechało za mną, a później się z tym goniłeś? Przez chwile to bylem ja
#Przemo# Opublikowano 5 Października 2012 Opublikowano 5 Października 2012 Coś Cie ten FIS ciula :grin: Nie sądzę, na ostatnim baku zrobiłem 1140 km także bardzo fajnie
Orzeszek Opublikowano 5 Października 2012 Opublikowano 5 Października 2012 Siema Pany ,wybiera się ktoś może dzisiaj do Gliwic ? Wpadaj do nas bo warto ... dzis frekwencja dopisze a takiego kebaba jak na Gliwicach nigdzie nie ma ... Jak znajdę jeszcze jednego chętnego to nadjadę
Arturoo Opublikowano 5 Października 2012 Opublikowano 5 Października 2012 Dzięki za wczorajszego spota. Artur co to jechało za mną, a później się z tym goniłeś? czarna vectra w kombiku z 3.0 klekotem ja się z tym nie goniłem ....odjeżdzał jak chciał próbowałem gonić ale to nie ta liga zmienie hebla bo mnie irytuje ---------- Post dopisany at 16:37 ---------- Poprzedni post napisany at 16:22 ---------- Coś Cie ten FIS ciula :grin: w cale bym się tak nie dziwił na Twoim miejscu.....ja też mam czasem koło 8 średniego -ale trzeba spokojnie jeździć....więc myślę ,że te ok 6 l u Przemka jest bardziej realne niż Ci się wydaje
Pretor Opublikowano 5 Października 2012 Opublikowano 5 Października 2012 Artur to wszystko wyjaśnia . Kurcze najpierw to coś wyprzedziłem a później to ciulstwo siedziało mi na d*pie, a Ty obok niego, patrzę już dwie paki, winkiel i dalej siedzi mi na d*pie i wtedy trochę odpuściłem bo powiem szczerze że trochę na tym winklu wydygałem przy tej prędkości (nie mam zaufania do obecnych opon), a Arturek nie dał d*py tak jak ja i nie odpuścił .
Arturoo Opublikowano 5 Października 2012 Opublikowano 5 Października 2012 ja nie odpuszczałem bo mam zaufanie do moich ...............................slików :polew:
danielom Opublikowano 5 Października 2012 Autor Opublikowano 5 Października 2012 Coś Cie ten FIS ciula :grin: w cale bym się tak nie dziwił na Twoim miejscu.....ja też mam czasem koło 8 średniego -ale trzeba spokojnie jeździć....więc myślę ,że te ok 6 l u Przemka jest bardziej realne niż Ci się wydaje :good:
danielom Opublikowano 5 Października 2012 Autor Opublikowano 5 Października 2012 Podjąłem decyzje, po nowym roku swoją sprzedaje i kupuje 2.5, nie dość, że za***rdala, to do tego mniej pali od mojego
Arturoo Opublikowano 5 Października 2012 Opublikowano 5 Października 2012 pisał ,że przy spokojnej jeździe ---------- Post dopisany at 17:25 ---------- Poprzedni post napisany at 17:15 ---------- po co ta ironia ? jeździłeś jego autem ? przypomnę tylko ,ze okolicy już jeden taki wyśmiewca był btw też założyciel wątku zapomniałem ......pewnie Natalii nie ma koło Ciebie
#Przemo# Opublikowano 5 Października 2012 Opublikowano 5 Października 2012 Masz rację Daniel kup coś z silnikiem do samochodu a nie do kosiarki
danielom Opublikowano 5 Października 2012 Autor Opublikowano 5 Października 2012 pisał ,że przy spokojnej jeździe---------- Post dopisany at 17:25 ---------- Poprzedni post napisany at 17:15 ---------- po co ta ironia ? jeździłeś jego autem ? przypomnę tylko ,ze okolicy już jeden taki wyśmiewca był btw też założyciel wątku zapomniałem ......pewnie Natalii nie ma koło Ciebie Ales sie teraz wygadany zrobil :decayed szkoda, zes taki nie byl, jak cos potrzebowales.... ---------- Post dopisany at 19:58 ---------- Poprzedni post napisany at 19:57 ---------- Masz rację Daniel kup coś z silnikiem do samochodu a nie do kosiarki Czemu nie, ale niestety nie stac mnie na ciagle dokladanie do silnika
H4mm3R Opublikowano 5 Października 2012 Opublikowano 5 Października 2012 Oj synki bez cfaniakowania mi tu
Rekomendowane odpowiedzi