H4mm3R Opublikowano 7 Października 2012 Opublikowano 7 Października 2012 :hi: ---------- Post dopisany at 10:15 ---------- Poprzedni post napisany at 10:13 ---------- no i z roboty już od 18.50:decayed:...Arturku..tak to się robi na 14 a o 18 na górze:decayed:Kuna...nie mówimy o tych co w glanach jeżdżą W jakich glanach - wy po prostu zamulacie Przynajmniej Hammer który jeździ jak szalony nie pisze że mu to pali 5l Jak jechałem dzisiaj do Katowic to średnia 8l. Ale nic mnie nie wyprzedziło na dwupasmówce Mi to pali odpowiednio ale i tak za dużo kasy poszło we wrzesniu na zupe
Polko_V Opublikowano 7 Października 2012 Opublikowano 7 Października 2012 ---------- Post dopisany at 10:59 ---------- Poprzedni post napisany at 10:58 ---------- postaramy sie my, zgadamy sie na tygodniu ok? Arturoo...czy Ty byś się tez nie wybrał i Andrzejku (SRB) a TY w PT na SGL ?!
Polko_V Opublikowano 7 Października 2012 Opublikowano 7 Października 2012 :decayed:ajajajjj... Hammerku, a Ty w pt na SGL byś pojechał??
H4mm3R Opublikowano 7 Października 2012 Opublikowano 7 Października 2012 :decayed:ajajajjj...Hammerku, a Ty w pt na SGL byś pojechał?? Z racji że się mnie pytasz w drugiej kolejności, to z Tobą nie jadę
Polko_V Opublikowano 7 Października 2012 Opublikowano 7 Października 2012 jakiś Ty wrażliwy chłopak:polew: ze mną nie musisz jechać, pojedziesz przed lub za mną
H4mm3R Opublikowano 7 Października 2012 Opublikowano 7 Października 2012 jakiś Ty wrażliwy chłopak:polew:ze mną nie musisz jechać, pojedziesz przed lub za mną Kulej kluski
Polko_V Opublikowano 7 Października 2012 Opublikowano 7 Października 2012 już są na kulane ale dziś z tego co mnie słuchy dochodzą, będzie za***ista pieczeń ---------- Post dopisany at 11:43 ---------- Poprzedni post napisany at 11:42 ---------- próbowałem właśnie ją...jest:slina::slina: ---------- Post dopisany at 11:52 ---------- Poprzedni post napisany at 11:43 ---------- jeszcze 8 min i obiadek:slina: ---------- Post dopisany at 11:55 ---------- Poprzedni post napisany at 11:52 ---------- 5 min... ---------- Post dopisany at 11:56 ---------- Poprzedni post napisany at 11:55 ---------- 4 min... ---------- Post dopisany at 11:56 ---------- Poprzedni post napisany at 11:56 ---------- 3 min...
Polko_V Opublikowano 7 Października 2012 Opublikowano 7 Października 2012 2 min... ---------- Post dopisany at 11:59 ---------- Poprzedni post napisany at 11:57 ---------- smacznego:decayed:...szczęściarz...już idzie a ja za 1 minutę i w ten oto sposób życzę wszystkim smacznego:decayed: :polew:zabrzmiało to jak życzenia noworoczne:polew:
Arturoo Opublikowano 7 Października 2012 Opublikowano 7 Października 2012 ---------- Post dopisany at 10:59 ---------- Poprzedni post napisany at 10:58 ---------- postaramy sie my, zgadamy sie na tygodniu ok? Arturoo...czy Ty byś się tez nie wybrał i Andrzejku (SRB) a TY w PT na SGL ?! mam nockę więc odpadam niestety
Rekomendowane odpowiedzi