Kuna Opublikowano 28 Października 2012 Opublikowano 28 Października 2012 Tak po za tym. Spot przypada we wszystkich świętych, może przełożymy go na środę/piątek - bo spora część nas pojedzie na groby Mówisz tak jakbyś miał się na tym spocie pojawić żart Ci się udał To Ciebie chojraku nie było. Artur ma zdjęcie że byłem i znowu będę Bo mam teraz robotę od 8-16 a nie od 14-22 Ten chojrak już zaliczył 2x Bukowinę jak Ty w tym czasie auto szukałeś poza tym ja rezam auto, nie to co ta Twoja seria Jak się ciągle coś psuje to musisz rezać Ale wszyscy wiedzą że Twoje życiowe motto to: "Dzwon (zepsucie) podstawą tjuningu"
H4mm3R Opublikowano 28 Października 2012 Opublikowano 28 Października 2012 Tak po za tym. Spot przypada we wszystkich świętych, może przełożymy go na środę/piątek - bo spora część nas pojedzie na groby Mówisz tak jakbyś miał się na tym spocie pojawić żart Ci się udał To Ciebie chojraku nie było. Artur ma zdjęcie że byłem i znowu będę Bo mam teraz robotę od 8-16 a nie od 14-22 Ten chojrak już zaliczył 2x Bukowinę jak Ty w tym czasie auto szukałeś poza tym ja rezam auto, nie to co ta Twoja seria Jak się ciągle coś psuje to musisz rezać Ale wszyscy wiedzą że Twoje życiowe motto to: "Dzwon (zepsucie) podstawą tjuningu" Kuna naprawa, to nie rezanie. To Ty wymieniasz termostaty Pierwsze słyszę o takim motto, może Ty coś myślisz w tym kierunku
Kuna Opublikowano 28 Października 2012 Opublikowano 28 Października 2012 Słaba riposta Hammer - opuszczasz się Słyszałem że kupiłeś recaro a silniczek już nie działa to co teraz fotele z odrzutowca
Arturoo Opublikowano 28 Października 2012 Opublikowano 28 Października 2012 Słaba riposta Hammer - opuszczasz sięSłyszałem że kupiłeś recaro a silniczek już nie działa to co teraz fotele z odrzutowca to też nie najwyższe loty
H4mm3R Opublikowano 28 Października 2012 Opublikowano 28 Października 2012 Słaba riposta Hammer - opuszczasz sięSłyszałem że kupiłeś recaro a silniczek już nie działa to co teraz fotele z odrzutowca Kuna nie wiem czy wiesz ale w ogóle śmieszny nie jesteś no chyba że... zmieniasz znowu auto, to wtedy będziesz
Kuna Opublikowano 28 Października 2012 Opublikowano 28 Października 2012 Słaba riposta Hammer - opuszczasz sięSłyszałem że kupiłeś recaro a silniczek już nie działa to co teraz fotele z odrzutowca Kuna nie wiem czy wiesz ale w ogóle śmieszny nie jesteś no chyba że... zmieniasz znowu auto, to wtedy będziesz Tak zmienię ale tylko na takie o którym marzysz
danielom Opublikowano 29 Października 2012 Autor Opublikowano 29 Października 2012 Kupię komplet zimówek lub 2+2 205/55/16, w miare swieze i z dobrym bieżnikiem
H4mm3R Opublikowano 29 Października 2012 Opublikowano 29 Października 2012 Toś się szybko obudził chopeczku miałem taki komplet za 1700zł
danielom Opublikowano 29 Października 2012 Autor Opublikowano 29 Października 2012 Toś się szybko obudził chopeczku miałem taki komplet za 1700zł Bo k**wa czekałem na nie u znajomego ale cos w c**ja graja. Poza tym, za 1,7tys to i tak nie dla mnie
H4mm3R Opublikowano 29 Października 2012 Opublikowano 29 Października 2012 Toś się szybko obudził chopeczku miałem taki komplet za 1700zł Bo k**wa czekałem na nie u znajomego ale cos w c**ja graja. Poza tym, za 1,7tys to i tak nie dla mnie To były prawie nówki i z aluskami szukaj na allegro jest tego wp***u
danielom Opublikowano 29 Października 2012 Autor Opublikowano 29 Października 2012 Ja same oponki potrzebuje
#Przemo# Opublikowano 29 Października 2012 Opublikowano 29 Października 2012 Ja same oponki potrzebuje Jakbyś był w BB to bym cię posłał do kumpla on handluje używkami z Austrii ja od niego biorę opony od 6 lat i zawsze zadowolony jestem. Teraz zabrałem komplet Conti WinterContact 6-7mm beirznika za 800 na dzisiejszym śniegu i błocie dają radę
Polko_V Opublikowano 29 Października 2012 Opublikowano 29 Października 2012 no no no...dziś mina bezcenna ludzi jakmnie na 18" widzieli:decayed: a dawałem lepiej radę niż inni na zimówkach:naughty: ...na dajcie spokój...lekkie wzniesienie TIR stoi a za nim masa baranów co go nie minie:facepalm: więc lewy i..."wio myszata" no nie powiem ESP miało co robić ---------- Post dopisany at 22:02 ---------- Poprzedni post napisany at 21:58 ---------- ale najprędzej w sobotę zmienię ogumienie:kwasny: bo na 12 mam do roboty a gewindę by trzabyło dźwignąć
Rekomendowane odpowiedzi