H4mm3R Opublikowano 2 Listopada 2012 Opublikowano 2 Listopada 2012 Tee pośmiewny, jak Ci przyjdzie sól pod ten klar na dachu, to na wiosnę będziesz miał golfa w rost style
Arturoo Opublikowano 2 Listopada 2012 Opublikowano 2 Listopada 2012 zajadę urwę łeb i pojadę do domu.... życie mnie nauczyło ,że to jedyne wyjście ....zdroworozsądkowe
H4mm3R Opublikowano 2 Listopada 2012 Opublikowano 2 Listopada 2012 zajadę urwę łeb i pojadę do domu....życie mnie nauczyło ,że to jedyne wyjście ....zdroworozsądkowe Ten to znowu nie wie o co chodzi
#Przemo# Opublikowano 2 Listopada 2012 Opublikowano 2 Listopada 2012 Kuny koleżanki na wypad do Paryża :polew:
Kuna Opublikowano 2 Listopada 2012 Opublikowano 2 Listopada 2012 Kuny koleżanki na wypad do Paryża :polew: Worek na głowę i za ojczyznę
Arturoo Opublikowano 2 Listopada 2012 Opublikowano 2 Listopada 2012 Kuny koleżanki na wypad do Paryża :polew: Worek na głowę i za ojczyznę widać ,że myślisz jak kuna.........:polew::polew::polew:
Polko_V Opublikowano 2 Listopada 2012 Opublikowano 2 Listopada 2012 Kuna...zmienię fele jak spadnie śnieg...
Kuna Opublikowano 2 Listopada 2012 Opublikowano 2 Listopada 2012 Kuna...zmienię fele jak spadnie śnieg... Czyli muszę ten naśnieżarkę pod domem CI postawić
Polko_V Opublikowano 2 Listopada 2012 Opublikowano 2 Listopada 2012 fele na zimę idą do poprawek lakierniczych:wink: a śnieg...powoli też spadnie, alejak dla mnie w ogóle zimy nie musi być
Rekomendowane odpowiedzi