Opublikowano 18 Listopada 201213 l tomaszstn Artur, ja byłem do 22.30 w Szałasie Arturoo To ja jeszcze u Andrzeja bylem w tym czasie Nawet Wam się zrymowało . cufal :grin::grin: nawet nie zwróciłem uwagi
Opublikowano 18 Listopada 201213 l tomaszstn Artur, ja byłem do 22.30 w Szałasie Arturoo To ja jeszcze u Andrzeja bylem w tym czasie Nawet Wam się zrymowało . Artur ostatnio ma takie...raperskie zdolności rymowania:naughty: tu na żorskich i na katowickich też pokazał klasę...po prostu "czysty czarnuch" się z Niego robi:decayed: a propo:hi:
Opublikowano 18 Listopada 201213 l tomaszstn Artur, ja byłem do 22.30 w Szałasie Arturoo To ja jeszcze u Andrzeja bylem w tym czasie Nawet Wam się zrymowało . Artur ostatnio ma takie...raperskie zdolności rymowania:naughty: tu na żorskich i na katowickich też pokazał klasę...po prostu "czysty czarnuch" się z Niego robi:decayed: a propo:hi: Na kopalni robotę znalazł?! nie może być ---------- Post dopisany at 11:29 ---------- Poprzedni post napisany at 11:20 ---------- Gleba na wiosnę ---------- Post dopisany at 11:30 ---------- Poprzedni post napisany at 11:29 ---------- seves skrzynkę wyczyść
Opublikowano 18 Listopada 201213 l yhyy...Hamerku i do mnie byś już nie wjechał rób ten plac ---------- Post dopisany at 11:45 ---------- Poprzedni post napisany at 11:45 ---------- seves skrzynkę wyczyść Jak pojadę to mogę zabrać
Opublikowano 18 Listopada 201213 l a ja dalej walczę niestety. http://a4-klub.pl/diagnostyka-vag-32/prosba-sprawdzenie-logow-problem-notlauf-temperatura-251946/
Opublikowano 18 Listopada 201213 l Hammerku na cos to wjechoł tym zadkiem? sprężyny wygiągnąłem POPO się kłania wułefisto jeden :polew::polew:
Opublikowano 18 Listopada 201213 l Wyluzuj Przemo .......bo postawisz flache na grilu .....robicie to kiedy ,czy napijemy sie w kilka osob tak jak zajedziemy:mysli: .
Opublikowano 18 Listopada 201213 l :hi: wróciłem z Żarek, dobry turniej 1sze miejsce Artur T przegoniona konkretnie ogień szeł
Opublikowano 18 Listopada 201213 l :hi:wróciłem z Żarek, dobry turniej 1sze miejsce Artur T przegoniona konkretnie ogień szeł to nic tylko pogratulować:naughty:
Opublikowano 18 Listopada 201213 l :hi:wróciłem z Żarek, dobry turniej 1sze miejsce Artur T przegoniona konkretnie ogień szeł Kominy dalej są zakrzywione ,czy wyproszczone ? Bo jak dalej zakrzywione toś oszczędzał hebla
Opublikowano 18 Listopada 201213 l :hi:wróciłem z Żarek, dobry turniej 1sze miejsce Artur T przegoniona konkretnie ogień szeł Kominy dalej są zakrzywione ,czy wyproszczone ? Bo jak dalej zakrzywione toś oszczędzał hebla Ty a ja mam proste
Opublikowano 18 Listopada 201213 l :hi:wróciłem z Żarek, dobry turniej 1sze miejsce Artur T przegoniona konkretnie ogień szeł Kominy dalej są zakrzywione ,czy wyproszczone ? Bo jak dalej zakrzywione toś oszczędzał hebla były wyprostowane lecz za dużo łognia szło ---------- Post dopisany at 21:38 ---------- Poprzedni post napisany at 21:37 ----------