Kuna Opublikowano 12 Grudnia 2012 Opublikowano 12 Grudnia 2012 A będzie okej A gwint no na gwint nazbieram do wiosny Tak po za tym, kto z okolicy ma Vaga bo potrzebuje hmm może w weekend podłączyć kompa i zczytać błąd. Ojciec pożyczył raz samochód i mu wyskoczyło podobno pod czas jazdy ta "spiralka" na parę minut
H4mm3R Opublikowano 12 Grudnia 2012 Opublikowano 12 Grudnia 2012 A będzie okej A gwint no na gwint nazbieram do wiosny Tak po za tym, kto z okolicy ma Vaga bo potrzebuje hmm może w weekend podłączyć kompa i zczytać błąd. Ojciec pożyczył raz samochód i mu wyskoczyło podobno pod czas jazdy ta "spiralka" na parę minut Stary kapa silnika Cię czeka
Arturoo Opublikowano 12 Grudnia 2012 Opublikowano 12 Grudnia 2012 A będzie okej A gwint no na gwint nazbieram do wiosny Tak po za tym, kto z okolicy ma Vaga bo potrzebuje hmm może w weekend podłączyć kompa i zczytać błąd. Ojciec pożyczył raz samochód i mu wyskoczyło podobno pod czas jazdy ta "spiralka" na parę minut Stary kapa silnika Cię czeka :polew:
Kuna Opublikowano 12 Grudnia 2012 Opublikowano 12 Grudnia 2012 Walcie się kasa jest na felgi opony i gwint a nie na duperele
H4mm3R Opublikowano 12 Grudnia 2012 Opublikowano 12 Grudnia 2012 Walcie się kasa jest na felgi opony i gwint a nie na duperele Jak na razie nie ma nic
Kuna Opublikowano 12 Grudnia 2012 Opublikowano 12 Grudnia 2012 Jest mamona A co do felg, to wiadomo "sutów" nie urywają ale są fajne. Auto też jest użytkowane na co dzień więc będzie przyzwoicie
H4mm3R Opublikowano 12 Grudnia 2012 Opublikowano 12 Grudnia 2012 Co z tego jak nie wiesz co z nią zrobić
Polko_V Opublikowano 12 Grudnia 2012 Opublikowano 12 Grudnia 2012 no to po u kuzynka:decayed: ---------- Post dopisany at 20:34 ---------- Poprzedni post napisany at 20:34 ---------- A będzie okej A gwint no na gwint nazbieram do wiosny Tak po za tym, kto z okolicy ma Vaga bo potrzebuje hmm może w weekend podłączyć kompa i zczytać błąd. Ojciec pożyczył raz samochód i mu wyskoczyło podobno pod czas jazdy ta "spiralka" na parę minut Stary kapa silnika Cię czeka :polew: ---------- Post dopisany at 20:45 ---------- Poprzedni post napisany at 20:34 ---------- a właśnie...co do jutrzejszego spota...oznajmiam, że BĘDĘ tylko, że nie Aczwórką bo dalej stoi na "bieli"...wszystkim co chcieli "porobiłem" auta a sobie nie zdążyłem
Arturoo Opublikowano 12 Grudnia 2012 Opublikowano 12 Grudnia 2012 te Grześ Ty tak nie szalej bo normalnie mi się ciepło robiło jak widziałem jak brałeś od szlaga ten sznur wozideł .......jak zadzwonię do Ewy to se będziesz lowelkiem mykał po okolicy
H4mm3R Opublikowano 12 Grudnia 2012 Opublikowano 12 Grudnia 2012 te Grześ Ty tak nie szalej bo normalnie mi się ciepło robiło jak widziałem jak brałeś od szlaga ten sznur wozideł .......jak zadzwonię do Ewy to se będziesz lowelkiem mykał po okolicy Taki wariat z 1.9 pod maską
Polko_V Opublikowano 12 Grudnia 2012 Opublikowano 12 Grudnia 2012 te Grześ Ty tak nie szalej bo normalnie mi się ciepło robiło jak widziałem jak brałeś od szlaga ten sznur wozideł .......jak zadzwonię do Ewy to se będziesz lowelkiem mykał po okolicy ojj...zaraz sznur...pętelka:decayed: ...od 3500 do 6000 tys/obr ten mały popierdalacz idzie jak kat:shock3:
H4mm3R Opublikowano 12 Grudnia 2012 Opublikowano 12 Grudnia 2012 A właśnie Grzesiu, nie zapomniałem u mnie swoich ubrań roboczych?
Polko_V Opublikowano 12 Grudnia 2012 Opublikowano 12 Grudnia 2012 te Grześ Ty tak nie szalej bo normalnie mi się ciepło robiło jak widziałem jak brałeś od szlaga ten sznur wozideł .......jak zadzwonię do Ewy to se będziesz lowelkiem mykał po okolicy Taki wariat z 1.9 pod maską z 1.4:whistling: ---------- Post dopisany at 20:54 ---------- Poprzedni post napisany at 20:53 ---------- A właśnie Grzesiu, nie zapomniałem u mnie swoich ubrań roboczych? f*ck...a ja je ich szukam:polew: jakbyś mógł...Tomuś...jutro... h** z tymi ciuchami, ale te spodnioki:whistling:
H4mm3R Opublikowano 12 Grudnia 2012 Opublikowano 12 Grudnia 2012 A właśnie Grzesiu, nie zapomniałem u mnie swoich ubrań roboczych? f*ck...a ja je ich szukam:polew: jakbyś mógł...Tomuś...jutro... h** z tymi ciuchami, ale te spodnioki:whistling: Bo nie wiem czy je wyprać miałem, czy menelom dać ---------- Post dopisany at 20:58 ---------- Poprzedni post napisany at 20:56 ---------- Jutro Ci to przywiozę
Polko_V Opublikowano 12 Grudnia 2012 Opublikowano 12 Grudnia 2012 ...mnie głównie o "spodnioki" chodzi, tyle bąków puszczonych:decayed: ...ale jakbyś mógł to przywieź je jutro:wink: ---------- Post dopisany at 20:59 ---------- Poprzedni post napisany at 20:59 ---------- ooo...edytowałeś... okej:wink:
Arturoo Opublikowano 12 Grudnia 2012 Opublikowano 12 Grudnia 2012 te Grześ Ty tak nie szalej bo normalnie mi się ciepło robiło jak widziałem jak brałeś od szlaga ten sznur wozideł .......jak zadzwonię do Ewy to se będziesz lowelkiem mykał po okolicy ojj...zaraz sznur...pętelka:decayed: ...od 3500 do 6000 tys/obr ten mały popierdalacz idzie jak kat:shock3: widziałem
egon47 Opublikowano 12 Grudnia 2012 Opublikowano 12 Grudnia 2012 ...mnie głównie o "spodnioki" chodzi, tyle bąków puszczonych:decayed:...ale jakbyś mógł to przywieź je jutro:wink: ---------- Post dopisany at 20:59 ---------- Poprzedni post napisany at 20:59 ---------- ooo...edytowałeś... okej:wink: ta i pewnie każdy bąk puszczony w te spodnie ma swoja historie
Polko_V Opublikowano 12 Grudnia 2012 Opublikowano 12 Grudnia 2012 te Grześ Ty tak nie szalej bo normalnie mi się ciepło robiło jak widziałem jak brałeś od szlaga ten sznur wozideł .......jak zadzwonię do Ewy to se będziesz lowelkiem mykał po okolicy ojj...zaraz sznur...pętelka:decayed: ...od 3500 do 6000 tys/obr ten mały popierdalacz idzie jak kat:shock3: widziałem a z tych 101KM dużo umarło, ale po zimie kape robię wiec...dopiero będzie łogiyn z d*py:kox:---------- Post dopisany at 21:03 ---------- Poprzedni post napisany at 21:01 ---------- ...mnie głównie o "spodnioki" chodzi, tyle bąków puszczonych:decayed:...ale jakbyś mógł to przywieź je jutro:wink: ---------- Post dopisany at 20:59 ---------- Poprzedni post napisany at 20:59 ---------- ooo...edytowałeś... okej:wink: ta i pewnie każdy bąk puszczony w te spodnie ma swoja historie szczególnie przy kręceniu od Tomusia gwintem:decayed:
Rekomendowane odpowiedzi