H4mm3R Opublikowano 28 Grudnia 2012 Opublikowano 28 Grudnia 2012 Grzanie sobie przełożysz no słyszałem że idzie...a dużo grzebania z tym i czy przy moich zdolnościach to poskładam i nie zrobie z nich recaro:polew: Nic trudnego
Polko_V Opublikowano 28 Grudnia 2012 Opublikowano 28 Grudnia 2012 Grzanie sobie przełożysz no słyszałem że idzie...a dużo grzebania z tym i czy przy moich zdolnościach to poskładam i nie zrobie z nich recaro:polew: Nic trudnego
Polko_V Opublikowano 28 Grudnia 2012 Opublikowano 28 Grudnia 2012 za różnicę w cenie mam tubro BRD:wink:
H4mm3R Opublikowano 28 Grudnia 2012 Opublikowano 28 Grudnia 2012 za różnicę w cenie mam tubro BRD:wink: Które? te za 3tyś?
Polko_V Opublikowano 28 Grudnia 2012 Opublikowano 28 Grudnia 2012 za różnicę w cenie mam tubro BRD:wink: Które? te za 3tyś? pisałem plus minus, aby nie rozgałeziać się o poszczególne dodatkowe graty:wink:
Kuna Opublikowano 28 Grudnia 2012 Opublikowano 28 Grudnia 2012 Grześ - AUDI A4 B5 LIFT FOTELE KUBEŁKOWE EUROPA KOMPLET (2887277423) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Panowie rozglądam się za audi a4 b5 1.9tdi 110KM Oferta - Audi A4 - sprzedam sliczne a4 sprowadzone z niemiec , bogato wyposazone i bardzo zadbane , nie wymaga wkladu finasowego, wymieniony olej i rozrz
Polko_V Opublikowano 28 Grudnia 2012 Opublikowano 28 Grudnia 2012 no właśnie te żem znalazł fotele, tylko kwestia zadzwonienia:wink: ---------- Post dopisany at 12:01 ---------- Poprzedni post napisany at 11:59 ---------- do kogo te audi ?? ---------- Post dopisany at 12:09 ---------- Poprzedni post napisany at 12:01 ---------- co do tej ałdi...ładna po zdjęciach widać, że drzwi nie były kitowane, bo ładnie linie się schodzą...przodek...kontrast kolorów ten sam ,więc może poprostu źle złożyli przy wymianie rozrządu i dlatego ta maska tak do góry "patrzy":wink: tylko troszku archaiczny silnik, lecz co do trwałości...nic do zarzucenia. tylko czemu w tytule 131 PS a w opisie ani wzmianiki
m3rvin Opublikowano 28 Grudnia 2012 Opublikowano 28 Grudnia 2012 Grześ - AUDI A4 B5 LIFT FOTELE KUBEŁKOWE EUROPA KOMPLET (2887277423) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.Panowie rozglądam się za audi a4 b5 1.9tdi 110KM Oferta - Audi A4 - sprzedam sliczne a4 sprowadzone z niemiec , bogato wyposazone i bardzo zadbane , nie wymaga wkladu finasowego, wymieniony olej i rozrz fajne stołki dzwoń tam Grześ
Arturoo Opublikowano 28 Grudnia 2012 Opublikowano 28 Grudnia 2012 fotele z linku.....nuda gołe i drogie auto ciekawe......do ciorania idealne
Polko_V Opublikowano 28 Grudnia 2012 Opublikowano 28 Grudnia 2012 fotele z linku.....nuda gołe i drogieauto ciekawe......do ciorania idealne mnie tam takie cosik styknie na moje gabaryty idealne:decayed:---------- Post dopisany at 12:19 ---------- Poprzedni post napisany at 12:18 ---------- idę na obiadek:wink:
Kuna Opublikowano 28 Grudnia 2012 Opublikowano 28 Grudnia 2012 ile rejestracja wyniesie? Moja a4 b6 jest aktualnie unieruchomiona z mocy prawa I jestem bez auta, na dzień dzisiejszy nie mogę powiedzieć dla czego ... noż kur:kwasny:
Arturoo Opublikowano 28 Grudnia 2012 Opublikowano 28 Grudnia 2012 fotele z linku.....nuda gołe i drogieauto ciekawe......do ciorania idealne mnie tam takie cosik styknie na moje gabaryty idealne:decayed:---------- Post dopisany at 12:19 ---------- Poprzedni post napisany at 12:18 ---------- idę na obiadek:wink: będą lżejsze bo bez elektryki ,a to jakiś tam plus
danielom Opublikowano 28 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 28 Grudnia 2012 ile rejestracja wyniesie?Moja a4 b6 jest aktualnie unieruchomiona z mocy prawa I jestem bez auta, na dzień dzisiejszy nie mogę powiedzieć dla czego ... noż kur:kwasny: kupiles za***any samochod 2 tys oplaty z tanim ubezpieczeniem.
Arturoo Opublikowano 28 Grudnia 2012 Opublikowano 28 Grudnia 2012 ile rejestracja wyniesie?Moja a4 b6 jest aktualnie unieruchomiona z mocy prawa I jestem bez auta, na dzień dzisiejszy nie mogę powiedzieć dla czego ... noż kur:kwasny: konkurencja Ci zajęła ???
m3rvin Opublikowano 28 Grudnia 2012 Opublikowano 28 Grudnia 2012 ile rejestracja wyniesie?Moja a4 b6 jest aktualnie unieruchomiona z mocy prawa I jestem bez auta, na dzień dzisiejszy nie mogę powiedzieć dla czego ... noż kur:kwasny: konkurencja Ci zajęła ??? niezapłacił za parking pod blokiem
Kuna Opublikowano 28 Grudnia 2012 Opublikowano 28 Grudnia 2012 Pojechałby ktoś ze mną w razie czego po to a4? Bo aktualnie to jadę po samochód dziadka - Lanosa, ale lepsze to niż autobus
Arturoo Opublikowano 28 Grudnia 2012 Opublikowano 28 Grudnia 2012 ile rejestracja wyniesie?Moja a4 b6 jest aktualnie unieruchomiona z mocy prawa I jestem bez auta, na dzień dzisiejszy nie mogę powiedzieć dla czego ... noż kur:kwasny: konkurencja Ci zajęła ??? niezapłacił za parking pod blokiem wziął se do serca to co mu pisałem jak był na spocie ,że takie b6 parkuje daleko i w cieniu w przeciwieństwie do Jacka
Rekomendowane odpowiedzi