tomaszstn Opublikowano 28 Grudnia 2012 Opublikowano 28 Grudnia 2012 Ja tam ścigania nigdy nie odmawiam, choć bym wiedział że i tak przegram . Z Tomkiem ciulato poszło bo do trójki nie było trakcji (beznadziejne opony które dostałem z autem) ale nawet jak by była trakcja to i tak nie wiem jak by poszło bo Tomusiowi moc poszła do góry. Jak Tomek zrobi korektę to nawet nie ma co stawać . Tomek może wtedy stanąć na kresce z Andrzejem lub Szymkiem a nie z moją padliną. Co do punktu STOP to nie mam aż takiego zaufania do swoich umiejętności (tym bardziej na tych oponach) w zakrętach. Tak na poważnie to zastanawiam się nad jakimś kursem w Akademii bezpiecznej jazdy w Gliwicach lub Katowicach żeby podnieść swoje umiejętności i poćwiczyć na płycie poślizgowej wtedy będę się czuł pewniej. ABJ w Gliwicach sobie podaruj, tragedia straszna a to co piszą na necie i te zdjęcia to było kiedyś. Teraz poszli na zyski, prawko u nich to porażka, w ogóle niczego nie uczą. Najlepiej jak spadnie śnieg to sobie poćwicz a jak chcesz to mogę Ci sprzedać trochę wiedzy. Polecam tor Poznań, trochę bliżej jest Wrocław. Tam jest o wiele lepiej Jak coś to służę pomocą. Zapraszam na PW
Arturoo Opublikowano 28 Grudnia 2012 Opublikowano 28 Grudnia 2012 Ja tam ścigania nigdy nie odmawiam, choć bym wiedział że i tak przegram . Z Tomkiem ciulato poszło bo do trójki nie było trakcji (beznadziejne opony które dostałem z autem) ale nawet jak by była trakcja to i tak nie wiem jak by poszło bo Tomusiowi moc poszła do góry. Jak Tomek zrobi korektę to nawet nie ma co stawać . Tomek może wtedy stanąć na kresce z Andrzejem lub Szymkiem a nie z moją padliną. Co do punktu STOP to nie mam aż takiego zaufania do swoich umiejętności (tym bardziej na tych oponach) w zakrętach. Tak na poważnie to zastanawiam się nad jakimś kursem w Akademii bezpiecznej jazdy w Gliwicach lub Katowicach żeby podnieść swoje umiejętności i poćwiczyć na płycie poślizgowej wtedy będę się czuł pewniej. ABJ w Gliwicach sobie podaruj, tragedia straszna a to co piszą na necie i te zdjęcia to było kiedyś. Teraz poszli na zyski, prawko u nich to porażka, w ogóle niczego nie uczą. Najlepiej jak spadnie śnieg to sobie poćwicz a jak chcesz to mogę Ci sprzedać trochę wiedzy. Polecam tor Poznań, trochę bliżej jest Wrocław. Tam jest o wiele lepiej Jak coś to służę pomocą. Zapraszam na PW na śniegu auto na zimówce jest przewidywalne.... na mokrej drodze robi się ciekawie jak w łuku gumy się nie trzymają trzeba wyczuć granicę przyczepności i potem już tylkoc starać się ją jak najczęściej przekraczać
tomaszstn Opublikowano 28 Grudnia 2012 Opublikowano 28 Grudnia 2012 Jazda na trolejach i płycie poślizgowej ma spowodować abyś zaczął mieć dobre odruchy, nie ma nic wspólnego z nauką szybkiej jazdy po zmienno-przyczepnej nawierzchni
Arturoo Opublikowano 28 Grudnia 2012 Opublikowano 28 Grudnia 2012 ......Kuna by napisał, ze nie zdążył ESP wyłączyć on nawet jakby zgasił światła i wyłączył klimę by nie obciążać dodatkowo silnika to i tak by spalił start
Polko_V Opublikowano 28 Grudnia 2012 Opublikowano 28 Grudnia 2012 już po zakupach...zapasy zrobione:decayed:
stanley Opublikowano 28 Grudnia 2012 Opublikowano 28 Grudnia 2012 ......Kuna by napisał, ze nie zdążył ESP wyłączyć on nawet jakby zgasił światła i wyłączył klimę by nie obciążać dodatkowo silnika to i tak by spalił start
Polko_V Opublikowano 28 Grudnia 2012 Opublikowano 28 Grudnia 2012 ......Kuna by napisał, ze nie zdążył ESP wyłączyć on nawet jakby zgasił światła i wyłączył klimę by nie obciążać dodatkowo silnika to i tak by spalił start :polew:
Arturoo Opublikowano 28 Grudnia 2012 Opublikowano 28 Grudnia 2012 i to tak do końca nie jest śmieszne bo jest gotów zwalić winę na (za)szybko zmieniające się światła lub problem z wybierakiem w skrzyni
Polko_V Opublikowano 28 Grudnia 2012 Opublikowano 28 Grudnia 2012 i to tak do końca nie jest śmieszne bo jest gotów zwalić winę na (za)szybko zmieniające się światła lub problem z wybierakiem w skrzyni nie mam pytań
Arturoo Opublikowano 28 Grudnia 2012 Opublikowano 28 Grudnia 2012 koniec bo synek potrenuje i zacznie jeździć jak Hammer
Polko_V Opublikowano 28 Grudnia 2012 Opublikowano 28 Grudnia 2012 koniec bo synek potrenuje i zacznie jeździć jak Hammer yhyy...musiałby mieć czym...lanosem:decayed: nie no koniec szydery:grin:
Arturoo Opublikowano 28 Grudnia 2012 Opublikowano 28 Grudnia 2012 jak pojeździ lanosem ,a potem siądzie do swojego avf'a i też go tak zacznie kręcić po 5-6k to grubo to widzę
Polko_V Opublikowano 28 Grudnia 2012 Opublikowano 28 Grudnia 2012 jak pojeździ lanosem ,a potem siądzie do swojego avf'a i też go tak zacznie kręcić po 5-6k to grubo to widzę tiaa...i tłokiem w pysk dostanie, ale niech pamięta...jedynki są drogie:decayed:
Kuna Opublikowano 28 Grudnia 2012 Opublikowano 28 Grudnia 2012 Bije rekordy popularności - czekajcie dorobie się kiedyś RS2 z 94-go Ta a4 co wrzuciłem już sprzedania, także kupie jakieś a4 za około 10-12 tys 1.9tdi diesel w lanosie nie ma obrotomierza - ale za to oryginalne 34 tys przebiegu w 99 roku
Arturoo Opublikowano 28 Grudnia 2012 Opublikowano 28 Grudnia 2012 bierz od Krzyśka a6 .....będzie widać ,że komornik jedzie
Polko_V Opublikowano 28 Grudnia 2012 Opublikowano 28 Grudnia 2012 a jaki duży kufer ma ta a6:decayed:
m3rvin Opublikowano 28 Grudnia 2012 Opublikowano 28 Grudnia 2012 kanape złożysz to więcej miejsca bydziesz miał niż w łóżku
Arturoo Opublikowano 28 Grudnia 2012 Opublikowano 28 Grudnia 2012 jemu akurat kufer do czego innego by służył.....
Rekomendowane odpowiedzi