Polko_V Opublikowano 3 Stycznia 2013 Opublikowano 3 Stycznia 2013 Kolo 8 wpqdne jak mi sie uda ---------- Post dopisany at 18:11 ---------- Poprzedni post napisany at 18:10 ---------- Poszedl sms ale bez odpowiedzi Lakiemu pw pisałem i też echo, czyżby już mu ta jego tak ten łańcuch skróciła, że synek bez tel i dostępu do netu został przez demoralizujący wpływ kolegów z a4 klubu ja ci zaraz skróce ale kark:wink: no było echo bo mnie na forum nie było...a na telefon nieszło dzwonic czy pisać?niestac cie czy darmowe minuty ci sie skonczyły? to kto wogóle bedzie dzisiej bo ja sie pokaze yy...to ja dziś spota se odpuszczę nie no przyjeżdzajcie ze wszystkich stron świata:decayed:
stanley Opublikowano 3 Stycznia 2013 Opublikowano 3 Stycznia 2013 ja jeszcze w robo, nie wiem co z tego wyjdzie
Polko_V Opublikowano 3 Stycznia 2013 Opublikowano 3 Stycznia 2013 dziękuje za spota Pany i Panie:decayed: Tomuś...:notworthy:
m3rvin Opublikowano 3 Stycznia 2013 Opublikowano 3 Stycznia 2013 dzięki jak se wom biała starsza siostra podobała
Polko_V Opublikowano 3 Stycznia 2013 Opublikowano 3 Stycznia 2013 dzięki jak se wom biała starsza siostra podobała byś se to umył ...zawsze miałem słabośc do białych ałłłdi:decayed: ---------- Post dopisany at 22:17 ---------- Poprzedni post napisany at 22:17 ---------- a Krzyś dzwoń tam jutro
m3rvin Opublikowano 3 Stycznia 2013 Opublikowano 3 Stycznia 2013 ja ja dzwonia ahh kaj dzis umyja jutro udupane bydzie....
Polko_V Opublikowano 3 Stycznia 2013 Opublikowano 3 Stycznia 2013 ajj...i też ładnie siedzi jak na zimę
stanley Opublikowano 3 Stycznia 2013 Opublikowano 3 Stycznia 2013 sorki Pany, ale zostawiłem moje dokumenty w samochodzie od klienta - nie chciałem ryzykować jazdy bez papierów Postaram się za tydzień uraczyć Was swoją obecnością... może uda się kogoś jeszcze namówić
m3rvin Opublikowano 3 Stycznia 2013 Opublikowano 3 Stycznia 2013 no ale zapomniolech jak se zglebowanymi autami jezdzi juz 3 razy kaj podwoziem zabrolech a z 3dni nia jezdza i tam kaj granatowom przejezdzalem z 50km/h tak eraz 10-15km/h
Polko_V Opublikowano 3 Stycznia 2013 Opublikowano 3 Stycznia 2013 ...a swoją droga ciekawe jak będę miał do roboty na następny tydzień ?
Polko_V Opublikowano 3 Stycznia 2013 Opublikowano 3 Stycznia 2013 no ale zapomniolech jak se zglebowanymi autami jezdzi juz 3 razy kaj podwoziem zabrolech a z 3dni nia jezdza i tam kaj granatowom przejezdzalem z 50km/h tak eraz 10-15km/h cóż za przyjemność to się nazywa ekodriving:decayed:
m3rvin Opublikowano 3 Stycznia 2013 Opublikowano 3 Stycznia 2013 no ale zapomniolech jak se zglebowanymi autami jezdzi juz 3 razy kaj podwoziem zabrolech a z 3dni nia jezdza i tam kaj granatowom przejezdzalem z 50km/h tak eraz 10-15km/h cóż za przyjemność to się nazywa ekodriving:decayed:ja yhy 1 do 5k 2 do 5k to tak eco...
Polko_V Opublikowano 3 Stycznia 2013 Opublikowano 3 Stycznia 2013 no ale zapomniolech jak se zglebowanymi autami jezdzi juz 3 razy kaj podwoziem zabrolech a z 3dni nia jezdza i tam kaj granatowom przejezdzalem z 50km/h tak eraz 10-15km/h cóż za przyjemność to się nazywa ekodriving:decayed:ja yhy 1 do 5k 2 do 5k to tak eco... ale rekompensujesz...powolnymi przejazdami przez nie równości:decayed:
Polko_V Opublikowano 3 Stycznia 2013 Opublikowano 3 Stycznia 2013 a właśnie pifffko w barku jest:decayed: ...zara będzie psyyt:naughty: ---------- Post dopisany at 22:34 ---------- Poprzedni post napisany at 22:33 ---------- no to pssyt
Rekomendowane odpowiedzi