addassko Opublikowano 31 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2011 udanej zabawy dzisiaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 31 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
srb38vx Opublikowano 31 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polko_V Opublikowano 31 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2011 wszystkim ojj...chyba będzie drift a co do galerii...mnie się podoba jako użytkownik laptopa :kox:b, tylko tak jak Hammer pisał, pakiet internet w tel.pójdzie się .ebać :gwizdanie: ...ale też nie musi tego za każdym razem klikać, więc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m3rvin Opublikowano 31 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2011 grzesiek26sg kaj ty ten snieg widzisz :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielom Opublikowano 31 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2011 i zrobione I powiem Ci że kicha :gwizdanie: ponieważ co będę przeglądać wątek z tel. i jak mi ma za każdym razem pobrać 10mb danych to mój miesięczny transfer skończy się w 5dni :gwizdanie: poza tym długo trwa ładowanie strony. Hmm sprawdzilem to teraz u siebie, majac wlaczonego tylko EDGE laduje sie tak samo sprawnie i przy przeladowaniu bierze 50kB czy to duzo hm [br]Dopisany: 31 Grudzień 2011, 10:46_________________________________________________jak sie rozwija zwijak to wtyedy dociaga troche ale to mimo wszystko pare kB, chyba ze od razu ladujesz max wymiar strony a nie miniatury. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seves Opublikowano 31 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 31 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2011 i zrobione I powiem Ci że kicha :gwizdanie: ponieważ co będę przeglądać wątek z tel. i jak mi ma za każdym razem pobrać 10mb danych to mój miesięczny transfer skończy się w 5dni :gwizdanie: poza tym długo trwa ładowanie strony. Hmm sprawdzilem to teraz u siebie, majac wlaczonego tylko EDGE laduje sie tak samo sprawnie i przy przeladowaniu bierze 50kB czy to duzo hm [br]Dopisany: 31 Grudzień 2011, 10:46_________________________________________________jak sie rozwija zwijak to wtyedy dociaga troche ale to mimo wszystko pare kB, chyba ze od razu ladujesz max wymiar strony a nie miniatury. Mi od razu wszystko ładuje, poza tym tych zwijaków za chwilę za dużo będzie. Załóż nowy temat w śląskich a tu daj tylko link do galerii i będzie najlepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guregoru Opublikowano 31 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2011 Daniel galeria jako osobny temat to sprawdzony sposób, żeby wszystkie zdjęcia były w jednym miejscu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polko_V Opublikowano 31 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2011 grzesiek26sg kaj ty ten snieg widzisz :gwizdanie: haa...ale ja po driftowałem normalnie polo bokiem szło i oczywiście korzystając z okazji, bo czy potem dam radę :gwizdanie: NAJWSPANIALSZEGO ŻYCZĘ W 2012 I ABY FURKI NIGDY NIE ODMÓWIŁY POSŁUSZEŃSTWA i udanej zabawy sylwestrowej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seves Opublikowano 31 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2011 !!!!! Udanej imprezy Panowie i wymarzonego wejścia w Nowy Rok !!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m3rvin Opublikowano 31 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2011 Wszystkiego Naj Synki oby tak było :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario22 Opublikowano 31 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2011 Najlepszego Synki ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 1 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2012 Najlepszego w Nowym Roku !!! [br]Dopisany: 31 Grudzień 2011, 22:42_________________________________________________ [br]Dopisany: 01 Styczeń 2012, 06:16_________________________________________________ cosik dla humoru http://www.youtube.com/watch?v=8dwR-F79MjU&feature=youtube_gdata_player :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 1 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2012 Udanego skoku do Nowego Roku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polko_V Opublikowano 1 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2012 wszystkim NAJWSPANIALSZEGO ŻYCZYMY W TYM 2012 ROKU Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubtychy Opublikowano 1 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2012 Najlepszego wszystkim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
srb38vx Opublikowano 1 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2012 Najlepszego w Nowym Roku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natusiek Opublikowano 1 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2012 Naaaaaajlepszego na nowy rok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielom Opublikowano 1 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2012 cisza tu taka, wegetacja czy co Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi