Arturoo Opublikowano 16 Stycznia 2013 Opublikowano 16 Stycznia 2013 Nie kupiłem mieszkania .... wynajmuje od lutego i nie mieszkanie tylko kawelrke po ładnym remoncie za psią kase ... kawalerka jest ok na max 2 lata dla dwóch osób a potem sie cos już kupi większego ... największy minus to taki że pomimo mam AC to Leon bedzie stał pod blokiem ... i pewnie skończy jak B8 a żeś se schlebił :polew::polew::polew::polew:
H4mm3R Opublikowano 17 Stycznia 2013 Opublikowano 17 Stycznia 2013 Kuna kupujesz deskę od dydo że bagażnik dachowy szukasz chyba Ci się style podupczyły
m3rvin Opublikowano 17 Stycznia 2013 Opublikowano 17 Stycznia 2013 Kuna kupujesz deskę od dydo że bagażnik dachowy szukasz chyba Ci się style podupczyły idzie synek w Gangnam Style
H4mm3R Opublikowano 17 Stycznia 2013 Opublikowano 17 Stycznia 2013 Jak przegonić strażnika z fotoradarem - Sadistic.pl
A4 Mario Opublikowano 17 Stycznia 2013 Opublikowano 17 Stycznia 2013 Widze frekwencja słaba sie zapowiada ... :whistling::whistling:
Orzeszek Opublikowano 17 Stycznia 2013 Opublikowano 17 Stycznia 2013 Widze frekwencja słaba sie zapowiada ... :whistling::whistling: Tylko nie pekaj i przyjedź
A4 Mario Opublikowano 17 Stycznia 2013 Opublikowano 17 Stycznia 2013 A Ty będziesz ??? Ja przyjade bo obiecałem Hammerkowi ... tym razem nie dam d*py ...
Rekomendowane odpowiedzi