Matek Opublikowano 18 Stycznia 2013 Opublikowano 18 Stycznia 2013 podobać się może, ale kutasy wam upierdolę... ahahahahaha nokaut wieczoru :grin::grin:
Pucek Opublikowano 18 Stycznia 2013 Opublikowano 18 Stycznia 2013 Pucek, Mario... Cooooooo? Grzesiu, luuuuzik, trzeba się dzielić
Polko_V Opublikowano 18 Stycznia 2013 Opublikowano 18 Stycznia 2013 Pucek, Mario... Cooooooo? Grzesiu, luuuuzik, trzeba się dzielić dzielić to jo moga sie opłatkiym w wilijo
Pucek Opublikowano 18 Stycznia 2013 Opublikowano 18 Stycznia 2013 Pucek, Mario... Cooooooo? Grzesiu, luuuuzik, trzeba się dzielić dzielić to jo moga sie opłatkiym w wilijo To To w rodzinie, nie w klubie...
A4 Mario Opublikowano 18 Stycznia 2013 Opublikowano 18 Stycznia 2013 Tak ci sie tylko wydaje ze tylko tym sie dzielisz :polew::polew::polew: uważaj na futryny bo kiedys je porysujesz :polew::polew::polew:
Pucek Opublikowano 18 Stycznia 2013 Opublikowano 18 Stycznia 2013 Widzę że tutaj temat ruszył Nie tylko tutaj Jutro to się dopiero będzie działo...
Polko_V Opublikowano 18 Stycznia 2013 Opublikowano 18 Stycznia 2013 dziwne, że mojej Żonce się nie czka
A4 Mario Opublikowano 18 Stycznia 2013 Opublikowano 18 Stycznia 2013 Spoko jaja musza być nie przejmuj sie zemnie jebią non stop :polew::polew::polew::polew::polew:
Pucek Opublikowano 18 Stycznia 2013 Opublikowano 18 Stycznia 2013 Spoko jaja musza być nie przejmuj sie zemnie jebią non stop :polew::polew::polew::polew::polew: Dokładnie, z takich jak Mario, ja jebie sie zawsze i wszędzie
A4 Mario Opublikowano 18 Stycznia 2013 Opublikowano 18 Stycznia 2013 :grin::grin::grin::grin: Ja ja ja jo tu prosto z gruby dupia ... :grin::grin::grin:
pajda Opublikowano 18 Stycznia 2013 Opublikowano 18 Stycznia 2013 Dzięki za spota:hi: Pajda w temacie o elmie zapodałem link do apki w pierwszym poscie:wink: oki, ściągłem go na kompa, ale powiedz mi jak mam go teraz wrzucić do mojeg HTC? Pobierz z marketu menadżer plików, apke wrzuć do telefonu i z menadżera odpalasz instalację. zainstalowałem to wielu trudach, bo sobie nacisłem ustawienia fabryczne i sie wszystko z tel skasowało , a ten torqu jest w PL? bo nie umiem znaleść?
A4 Mario Opublikowano 18 Stycznia 2013 Opublikowano 18 Stycznia 2013 Dzięki za spota:hi: Pajda w temacie o elmie zapodałem link do apki w pierwszym poscie:wink: oki, ściągłem go na kompa, ale powiedz mi jak mam go teraz wrzucić do mojeg HTC? Pobierz z marketu menadżer plików, apke wrzuć do telefonu i z menadżera odpalasz instalację. zainstalowałem to wielu trudach, bo sobie nacisłem ustawienia fabryczne i sie wszystko z tel skasowało , a ten torqu jest w PL? bo nie umiem znaleść? Kolego nie spamuj bo zgłosze ten post moderatorowi :grin::grin:
Polko_V Opublikowano 18 Stycznia 2013 Opublikowano 18 Stycznia 2013 Spoko jaja musza być nie przejmuj sie zemnie jebią non stop :polew::polew::polew::polew::polew: Dokładnie, z takich jak Mario, ja jebie sie zawsze i wszędzie no przecież wiem...ja nie taki co niektórzy...na żartach się znam i lubię żartować ---------- Post dopisany at 21:52 ---------- Poprzedni post napisany at 21:51 ---------- Widzę że tutaj temat ruszył Nie tylko tutaj Jutro to się dopiero będzie działo... masz na myśli City Rock ??
Kuna Opublikowano 18 Stycznia 2013 Opublikowano 18 Stycznia 2013 grześ jedziesz do CR jutro? Bo moja ma uczelnie i ch** z kierowcą
Polko_V Opublikowano 18 Stycznia 2013 Opublikowano 18 Stycznia 2013 a co byś chciała zbłąkana duszyczko:mysli:??
A4 Mario Opublikowano 18 Stycznia 2013 Opublikowano 18 Stycznia 2013 grześ jedziesz do CR jutro? Bo moja ma uczelnie i ch** z kierowcą Wczoraj też miałeś być
Pucek Opublikowano 18 Stycznia 2013 Opublikowano 18 Stycznia 2013 a co byś chciała zbłąkana duszyczko:mysli:?? Tak, CR, a wpadacie też? w sumie wypadało by...
Polko_V Opublikowano 18 Stycznia 2013 Opublikowano 18 Stycznia 2013 a co byś chciała zbłąkana duszyczko:mysli:?? Tak, CR, a wpadacie też? w sumie wypadało by... ja myślę, że wpadnę a Ewka...jeszcze nie wie---------- Post dopisany at 21:59 ---------- Poprzedni post napisany at 21:59 ----------
Rekomendowane odpowiedzi