Polko_V Opublikowano 1 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2012 no rzeczywiście cichosza...jak makiem zasiał :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 1 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2012 cisza tu taka, wegetacja czy co Czekamy aż poprawisz sprawę z fotami :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 2 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 2 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubtychy Opublikowano 2 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polko_V Opublikowano 2 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2012 cisza tu taka, wegetacja czy co Czekamy aż poprawisz sprawę z fotami :gwizdanie: a tak wogóle to dziń doberek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 2 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2012 cisza tu taka, wegetacja czy co Czekamy aż poprawisz sprawę z fotami :gwizdanie: a tak wogóle to dziń doberek :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polko_V Opublikowano 2 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2012 idę coś podziałać parę robótek domowych mnie czeka i może wreście wyrezam mojej żonce dwa dodatkowe głośniki w polo a tak wogóle z powyższą wypowiedzią...Tomek, to chyba trafiłeś w sedno tej sprawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 2 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2012 Zwijaków niema, to już jakiś sukces Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polko_V Opublikowano 2 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2012 powiem tak...ja osobiście nie miałem nic do zwijaków ale tak jak pisałeś...ciekawe jakby mieliście Wy...komórkowcy Daniel...dopisz Nas do czwartku o ile mnie nie wykoleją na inną zmianę narazie mam na 21:30 więc półtora godzinki będziemy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 2 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2012 Ja też się raczej pojawię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielom Opublikowano 2 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2012 powiem tak...ja osobiście nie miałem nic do zwijaków ale tak jak pisałeś...ciekawe jakby mieliście Wy...komórkowcy Nie brało to wcale wiecej transferu, chyba ze sie je rozwijalo. Daniel...dopisz Nas do czwartku o ile mnie nie wykoleją na inną zmianę narazie mam na 21:30 więc półtora godzinki będziemy Ja też się raczej pojawię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 2 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2012 Tu masz baner do galerii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
srb38vx Opublikowano 2 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2012 :hi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielom Opublikowano 2 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2012 Tu masz baner do galerii zrobione http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=236894.0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 2 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2012 Tu masz baner do galerii zrobione http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=236894.0 Jak będzie co nowego to tam wrzucę nie wiem czy by nie było lepiej jakbyś wpakował te foty pod zwijak a ja następnym razem wrzucę miniaturki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polko_V Opublikowano 2 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2012 powiem tak...ja osobiście nie miałem nic do zwijaków ale tak jak pisałeś...ciekawe jakby mieliście Wy...komórkowcy Nie brało to wcale wiecej transferu, chyba ze sie je rozwijalo. Daniel...dopisz Nas do czwartku o ile mnie nie wykoleją na inną zmianę narazie mam na 21:30 więc półtora godzinki będziemy Ja też się raczej pojawię dlatego ta emotka , bo nie wiedziałem i się wtrącałem a po drugie...ja na fonie...w Roju sam wiesz jakie tu jest zasięg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#Przemo# Opublikowano 2 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2012 :hi: Najlepszego i bezawaryjnych furek w nowym roku wszystkim Dopiero teraz mam na tyle niski poziom promili żeby cos napisać [br]Dopisany: 02 Styczeń 2012, 14:14_________________________________________________ale Panowie wyhamowaliście z drukiem stron setka się zbliża wielkimi krokami a po sylwestrze to chyba nikt nie chce stawiać tych flaszek że tak powoli to idzie :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielom Opublikowano 2 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2012 Wiekszosc jeszcze wegetuje po sylwestrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#Przemo# Opublikowano 2 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2012 Właśnie widze a tu by się przydał klinik na kacyka pierwsza setka to by była dobra okazja słyszałem gdzieś że organizator wątku stawia też flaszeczki :gwizdanie: :gwizdanie: To trzeba zorganizowac ekipę na taką okazję to ze 100 furek byłoby w sam raz na spociku :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi