H4mm3R Opublikowano 5 Lutego 2013 Opublikowano 5 Lutego 2013 Zero miłości w tym klubie Fora Ci się pomyliły Wybacz Tomaszu, ale na sympatia.pl masz ten sam avatar że niby kaj ---------- Post dopisany at 14:44 ---------- Poprzedni post napisany at 14:42 ---------- Chyba mnie z riddyckiem pomyliłeś
Arturoo Opublikowano 5 Lutego 2013 Opublikowano 5 Lutego 2013 Giejnią leci.....zapominam hasło na kilka dni :whistling:
danielom Opublikowano 5 Lutego 2013 Autor Opublikowano 5 Lutego 2013 Panowie, rozglądam sie za fotelami. Szukam generalnie kubełkowych, materiał bądź skora, materiał jasny, mówią na to bezowy, ew skora tez bezowa lub kremowa. Elektryki nie chce, mogą byc grzane, ale na pewno z poduchami i po I lifcie/poliftowe (kanapa tyl rozkładana i 3 zaglowki, jak to w avancie). Jakby ktoś coś widział, prosze o cynk Szmaciaki w takim wzorze: Skórka: View image: DSC09517 lub jaśniejsze.
H4mm3R Opublikowano 5 Lutego 2013 Opublikowano 5 Lutego 2013 Giejnią leci.....zapominam hasło na kilka dni :whistling: Swój swojego od razu pozna
Polko_V Opublikowano 5 Lutego 2013 Opublikowano 5 Lutego 2013 ładne oponki:slina: a chyyj tam z komfortem:decayed: ...szkoda, że narazie muszę na coś innego zbierać
H4mm3R Opublikowano 5 Lutego 2013 Opublikowano 5 Lutego 2013 ładne oponki:slina: a chyyj tam z komfortem:decayed:...szkoda, że narazie muszę na coś innego zbierać No znów było by niżej
Polko_V Opublikowano 5 Lutego 2013 Opublikowano 5 Lutego 2013 ładne oponki:slina: a chyyj tam z komfortem:decayed:...szkoda, że narazie muszę na coś innego zbierać No znów było by niżej najpierw muszę skończyć punkt a aby móc móc powiedzieć b
H4mm3R Opublikowano 5 Lutego 2013 Opublikowano 5 Lutego 2013 Panowie, rozglądam sie za fotelami. Szukam generalnie kubełkowych, materiał bądź skora, materiał jasny, mówią na to bezowy, ew skora tez bezowa lub kremowa. Elektryki nie chce, mogą byc grzane, ale na pewno z poduchami i po I lifcie/poliftowe (kanapa tyl rozkładana i 3 zaglowki, jak to w avancie). Jakby ktoś coś widział, prosze o cynk Szmaciaki w takim wzorze: http://s7.postimage.org/l6z99bgtz/P1040192.jpg Skórka: View image: DSC09517 lub jaśniejsze. Wpadnij mam dwa komplety
danielom Opublikowano 5 Lutego 2013 Autor Opublikowano 5 Lutego 2013 Panowie, rozglądam sie za fotelami. Szukam generalnie kubełkowych, materiał bądź skora, materiał jasny, mówią na to bezowy, ew skora tez bezowa lub kremowa. Elektryki nie chce, mogą byc grzane, ale na pewno z poduchami i po I lifcie/poliftowe (kanapa tyl rozkładana i 3 zaglowki, jak to w avancie). Jakby ktoś coś widział, prosze o cynk Szmaciaki w takim wzorze: http://s7.postimage.org/l6z99bgtz/P1040192.jpg Skórka: View image: DSC09517 lub jaśniejsze. Wpadnij mam dwa komplety po 1 primo: do b5 po 2 primo: fotele nie warte polowy wartosci mojego samochodu
Arturoo Opublikowano 5 Lutego 2013 Opublikowano 5 Lutego 2013 Giejnią leci.....zapominam hasło na kilka dni :whistling: Swój swojego od razu pozna ładne oponki:slina: a chyyj tam z komfortem:decayed:...szkoda, że narazie muszę na coś innego zbierać No znów było by niżej najpierw muszę skończyć punkt a aby móc móc powiedzieć b
Polko_V Opublikowano 5 Lutego 2013 Opublikowano 5 Lutego 2013 ...Arturku...wycieraczki już siedzą dziś się może przelecę troszku szybciej i looknę jak dociska:wink:
Polko_V Opublikowano 5 Lutego 2013 Opublikowano 5 Lutego 2013 a dam:decayed:...jak będą powyżej setki ładnie zbierać, to już będzie sukces:facepalm:
Polko_V Opublikowano 5 Lutego 2013 Opublikowano 5 Lutego 2013 koło 2 też powinno być oki nie no dwóch pak to ja nie rozwinę od kościoła w Roju do ronda w Świerklanach...muszę też jeszcze jakoś wyhamować te wozidło:decayed:
Arturoo Opublikowano 5 Lutego 2013 Opublikowano 5 Lutego 2013 gadałem zmień heble....to nie .........................mi wystarczają mówiłeś......a jednak brakuje
Polko_V Opublikowano 5 Lutego 2013 Opublikowano 5 Lutego 2013 gadałem zmień heble....to nie .........................mi wystarczają mówiłeś......a jednak brakuje zawsze można przepupić rondo na krechę
Rekomendowane odpowiedzi