Arturoo Opublikowano 12 Lutego 2013 Opublikowano 12 Lutego 2013 Tak wyglada Po ile ściepa na paliwko? Albo jedziemy kunowozem Hammer, nie ogarnąłbyś tej mocy Pasażerowie dostają palpitacji serca podczas przyśpieszania. Wiesz nie chciałbym Cię mieć na sumieniu Mówisz, tak to Arturowi przyśpiesza On chyba nie mówił o moim....a przynajmniej ja nie pamiętam kiedy to mi przyśpieszało
H4mm3R Opublikowano 12 Lutego 2013 Opublikowano 12 Lutego 2013 Tak wyglada Po ile ściepa na paliwko? Albo jedziemy kunowozem Hammer, nie ogarnąłbyś tej mocy Pasażerowie dostają palpitacji serca podczas przyśpieszania. Wiesz nie chciałbym Cię mieć na sumieniu Mówisz, tak to Arturowi przyśpiesza On chyba nie mówił o moim....a przynajmniej ja nie pamiętam kiedy to mi przyśpieszało Jak jego nie jedzie, to chyba miał na myśli Twoje ---------- Post dopisany at 12:44 ---------- Poprzedni post napisany at 12:39 ---------- Ktoś ostatnio wklejał linka że jakiś typ z Audi za 200tyś kradł kołpaki w SJZ, teraz do mnie dzwonił gość z SJZ w sprawie dekielków, bo ktoś mu zajumał
H4mm3R Opublikowano 12 Lutego 2013 Opublikowano 12 Lutego 2013 Hammer kurdę już Cię namierzyli Podjadę i mu dam namiary na Ciebie
Kuna Opublikowano 12 Lutego 2013 Opublikowano 12 Lutego 2013 Hammer kurdę już Cię namierzyli Podjadę i mu dam namiary na Ciebie Pójdziesz za paserstwo
H4mm3R Opublikowano 12 Lutego 2013 Opublikowano 12 Lutego 2013 Hammer kurdę już Cię namierzyli Podjadę i mu dam namiary na Ciebie Pójdziesz za paserstwo Kto tu jest pasożydem to my dobrze wiemy
Polko_V Opublikowano 12 Lutego 2013 Opublikowano 12 Lutego 2013 no dobra dziś był zamach na moje życie...ucierpiało Ałdi:cry: "wszyscy mieli dzwonka...mam i ja":facepalm: jednak dzwoneczek sprzyja tuningowi:bag: ...ktoś perfidnie pod castoramą do curvy nędzy upuścił mi powietrza w kole:baseball: wszystkie nakrętki na wentylach są a na prawym przodzie nie ma i widać, że to perfidnie dziś ktoś zrobił
H4mm3R Opublikowano 12 Lutego 2013 Opublikowano 12 Lutego 2013 O curva Gdzieś to przydupił? mało powietrza i Cię ściągło?
Arturoo Opublikowano 12 Lutego 2013 Opublikowano 12 Lutego 2013 Tam jest monitoring....szkoda....hebelka
Polko_V Opublikowano 12 Lutego 2013 Opublikowano 12 Lutego 2013 O curva Gdzieś to przydupił? mało powietrza i Cię ściągło? 400m od domu na tym zakręcie, jechałem za sąsiadką ona elegancko skręciła a mnie jak zaczęło smykać to esp wariowało chyba dlatego, że mało powietrza (0.8)
H4mm3R Opublikowano 12 Lutego 2013 Opublikowano 12 Lutego 2013 O curva Gdzieś to przydupił? mało powietrza i Cię ściągło? 400m od domu na tym zakręcie, jechałem za sąsiadką ona elegancko skręciła a mnie jak zaczęło smykać to esp wariowało chyba dlatego, że mało powietrza (0.8) Wracałeś do domu i nie czułeś że Cię ściąga?
Polko_V Opublikowano 12 Lutego 2013 Opublikowano 12 Lutego 2013 czułem nie czułem...jechałem prawie całą drogę za traktorkiem i "10" aut za nim potem ja:kwasny:, ponadto szukałem pewnego skrzypienia:kwasny: a gdziem wdupił...w drzewo:kwasny: ---------- Post dopisany at 16:30 ---------- Poprzedni post napisany at 16:26 ---------- no nic przepakowany do mniejszego wozidła... ...3mcie się
H4mm3R Opublikowano 12 Lutego 2013 Opublikowano 12 Lutego 2013 Grzesiu naprawimy Dawaj gazu Darek - prostowanie Golfa - YouTube Artur szarpnie i nie będzie śladu
Arturoo Opublikowano 12 Lutego 2013 Opublikowano 12 Lutego 2013 Ty masz tyle ps'ów ,że ja to ani nie podchodzę do takiej roboty
H4mm3R Opublikowano 12 Lutego 2013 Opublikowano 12 Lutego 2013 Ty masz tyle ps'ów ,że ja to ani nie podchodzę do takiej roboty Tobie cztery łapy ciągną
Matek Opublikowano 12 Lutego 2013 Opublikowano 12 Lutego 2013 jeb.ana rasa jakies lipne dni każdy coś zalicza ale przynajmniej masz powód by audioli prezent na walentynki zrobić
badboy Opublikowano 12 Lutego 2013 Opublikowano 12 Lutego 2013 ja pierd:facepalm: masakra jaja takim pourywać! nie jesteście sami, mi też jakiś czas temu ktoś nadkole przetarł na parkingu.
H4mm3R Opublikowano 12 Lutego 2013 Opublikowano 12 Lutego 2013 ja pierd:facepalm: masakra jaja takim pourywać! nie jesteście sami, mi też jakiś czas temu ktoś nadkole przetarł na parkingu. To są Ci kierowcy "starej szkoły" co nie umią cofać na lusterka, tylko przez ramię i potem nie widzi co się z przodem auta dziej do mnie jutro mają dotrzeć drzwi do wymiany
Rekomendowane odpowiedzi