Pucek Opublikowano 15 Lutego 2013 Opublikowano 15 Lutego 2013 Szukam usługi piaskowania w naszej okolicy, ktoś coś może polecić? mile widziane "malowanie proszkowe" Chcesz felgi piaskować? Nie Sprężyny i parę innych pierdół Podpytam, bo w Orzeszu otworzyli nowy punkt gdzie czymś takim się zajmują. Albo do devastation wyślij Ok, chcę to załatwić na miejscu bo nie chce mi się bawić w wysyłki
Polko_V Opublikowano 16 Lutego 2013 Opublikowano 16 Lutego 2013 Czego nie mówi się kobiecie na pierwszej randce.. - Sadistic.pl :polew::polew:...ładnie narzygałaś...:polew::polew:---------- Post dopisany at 02:22 ---------- Poprzedni post napisany at 02:22 ----------
Matek Opublikowano 16 Lutego 2013 Opublikowano 16 Lutego 2013 ile moge sobie wołać za 1/2 FIS do A4 B5 w dobrym stanie?
Matek Opublikowano 16 Lutego 2013 Opublikowano 16 Lutego 2013 a kto ogarnia u nas temat przekładki z 1/2 Fis na full fis?
Pucek Opublikowano 16 Lutego 2013 Opublikowano 16 Lutego 2013 a kto ogarnia u nas temat przekładki z 1/2 Fis na full fis? W sumie chyba to już opanowałem... a z czego kupiłeś ten licznik? A4 czy A6?
Matek Opublikowano 16 Lutego 2013 Opublikowano 16 Lutego 2013 Dzieki No nic poora zmykać na uczelnie Narazicho:wink: / Pucek no myśle nad tym Licznik AUDI A4 DIESEL FIS komputer (3010323420) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. już gadałem ze sprzedawcą i miałbym go troche w innej cenie niż na aukcji
Pucek Opublikowano 16 Lutego 2013 Opublikowano 16 Lutego 2013 Dzieki No nic poora zmykać na uczelnie Narazicho:wink:/ Pucek no myśle nad tym Licznik AUDI A4 DIESEL FIS komputer (3010323420) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. już gadałem ze sprzedawcą i miałbym go troche w innej cenie niż na aukcji Eee to pikuś, pół godzinki i licznik śmiga Do ogarnięcia manetka, podłączanie samego licznika i kodowanie kluczyków, pikuś
Pucek Opublikowano 16 Lutego 2013 Opublikowano 16 Lutego 2013 przy i za 1.5h do roboty:disgust: Ja jutro na 18:00
Arturoo Opublikowano 16 Lutego 2013 Opublikowano 16 Lutego 2013 ja jutro na 7 ....jak jak qr** wstanę to nie mam pojęcia
danielom Opublikowano 16 Lutego 2013 Autor Opublikowano 16 Lutego 2013 Dzieki No nic poora zmykać na uczelnie Narazicho:wink:/ Pucek no myśle nad tym Licznik AUDI A4 DIESEL FIS komputer (3010323420) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. już gadałem ze sprzedawcą i miałbym go troche w innej cenie niż na aukcji Eee to pikuś, pół godzinki i licznik śmiga Do ogarnięcia manetka, podłączanie samego licznika i kodowanie kluczyków, pikuś Dobry jestes, jak uzbrajasz kostke, robisz wiazke, lutujesz piny, demontujesz oslony i kierownice i montujesz to nazot, kodujesz klucze w pol h
Rekomendowane odpowiedzi