Pucek Opublikowano 3 Marca 2013 Opublikowano 3 Marca 2013 ya yebie....jade pociągiem Ty masz też świeżo malowane auto...
Polko_V Opublikowano 3 Marca 2013 Opublikowano 3 Marca 2013 a i zapomniałem dodać, że tylne nadkola ładnie o ponad centymetr poszerzone z ładnymi "ori" kantami:decayed: fot nie pokazuje bo nawet nie mam, ale są ładne "kanty" delikatnie pod kątem, ale przód oczywiście też ładnie spasowany:wink:---------- Post dopisany at 20:57 ---------- Poprzedni post napisany at 20:56 ---------- ya yebie....jade pociągiem :polew:
Arturoo Opublikowano 3 Marca 2013 Opublikowano 3 Marca 2013 ya yebie....jade pociągiem Ty masz też świeżo malowane auto... przód wygląda jakby stał całymi dniami na strzelnicy za tarczą
Pucek Opublikowano 3 Marca 2013 Opublikowano 3 Marca 2013 ya yebie....jade pociągiem Ty masz też świeżo malowane auto... przód wygląda jakby stał całymi dniami na strzelnicy za tarczą Za szybko jeździsz i zbyt blisko trzymasz się aut
Polko_V Opublikowano 3 Marca 2013 Opublikowano 3 Marca 2013 ya yebie....jade pociągiem Ty masz też świeżo malowane auto... przód wygląda jakby stał całymi dniami na strzelnicy za tarczą Za szybko jeździsz i zbyt blisko trzymasz się aut jak śmiesz takie bzdury opowiadać...Artur jeździ normalnie tylko inni się wleką
Pucek Opublikowano 3 Marca 2013 Opublikowano 3 Marca 2013 Hehheheh to od poniedziałku trzeba ogarniać auto
danielom Opublikowano 3 Marca 2013 Autor Opublikowano 3 Marca 2013 Wiec moze rozwine sytuacje. Kto chce zobaczyc jak moze byc skrajnie, zapraszam zobaczyc jak moje auto jest pomalowane i przygotowane. Z Grzesiem juz zesmy sobie wyjasnili, ale oficjalnie tego majstra nie polecam do prac lakierniczych. ---------- Post dopisany at 21:09 ---------- Poprzedni post napisany at 21:08 ---------- Zeby nie bylo, krawedzie i powierzchnie w porownaniu z tym, co bylo, super wyprowadzone, ale rysy na szpachli i zacieki to tragedia.
Pucek Opublikowano 3 Marca 2013 Opublikowano 3 Marca 2013 Wiec moze rozwine sytuacje.Kto chce zobaczyc jak moze byc skrajnie, zapraszam zobaczyc jak moje auto jest pomalowane i przygotowane. Z Grzesiem juz zesmy sobie wyjasnili, ale oficjalnie tego majstra nie polecam do prac lakierniczych. Domyśliłem się że może chodzić o Ciebie bo coś tam kiedyś czytałem ale nie wiedziałem o co kaman więc to mnie nie interesowało, a odnośnie lakierników, szczerze muszę napisać że nie spotkałem takiego który dobrze maluje, zawsze coś, jak nie wydłuża terminu to znowu na odpieprz, dlatego też teraz szukam kogoś kto maluje dla ASO, nie koniecznie tanio, ale ma być DOBRZE i NA CZAS, po prostu chcę zapłacić za dobrze zrobioną robotę, żeby w razie wpadki dało radę to jakoś wyegzekwować, zresztą tez malowałem u szwagra jednego z naszych wspólnych kumpli i właśnie po nim trzeba poprawić a skasował jak ASO
danielom Opublikowano 3 Marca 2013 Autor Opublikowano 3 Marca 2013 Wiec moze rozwine sytuacje.Kto chce zobaczyc jak moze byc skrajnie, zapraszam zobaczyc jak moje auto jest pomalowane i przygotowane. Z Grzesiem juz zesmy sobie wyjasnili, ale oficjalnie tego majstra nie polecam do prac lakierniczych. Domyśliłem się że może chodzić o Ciebie bo coś tam kiedyś czytałem ale nie wiedziałem o co kaman więc to mnie nie interesowało, a odnośnie lakierników, szczerze muszę napisać że nie spotkałem takiego który dobrze maluje, zawsze coś, jak nie wydłuża terminu to znowu na odpieprz, dlatego też teraz szukam kogoś kto maluje dla ASO, nie koniecznie tanio, ale ma być DOBRZE i NA CZAS, po prostu chcę zapłacić za dobrze zrobioną robotę, żeby w razie wpadki dało radę to jakoś wyegzekwować, zresztą tez malowałem u szwagra jednego z naszych wspólnych kumpli i właśnie po nim trzeba poprawić a skasował jak ASO Teraz tez tak mysle, niech stoi i dogorewa ale zeby bylo zrobione. Nie bedziemy watku rozciagac bo to nie ma sensu, tak czy inaczej teraz na sezon szukam kogos kto to doprowadzi do tego, zeby mnie szal mnie ogarnial jak po umyciu na to patrze.
Pucek Opublikowano 3 Marca 2013 Opublikowano 3 Marca 2013 Wiec moze rozwine sytuacje.Kto chce zobaczyc jak moze byc skrajnie, zapraszam zobaczyc jak moje auto jest pomalowane i przygotowane. Z Grzesiem juz zesmy sobie wyjasnili, ale oficjalnie tego majstra nie polecam do prac lakierniczych. Domyśliłem się że może chodzić o Ciebie bo coś tam kiedyś czytałem ale nie wiedziałem o co kaman więc to mnie nie interesowało, a odnośnie lakierników, szczerze muszę napisać że nie spotkałem takiego który dobrze maluje, zawsze coś, jak nie wydłuża terminu to znowu na odpieprz, dlatego też teraz szukam kogoś kto maluje dla ASO, nie koniecznie tanio, ale ma być DOBRZE i NA CZAS, po prostu chcę zapłacić za dobrze zrobioną robotę, żeby w razie wpadki dało radę to jakoś wyegzekwować, zresztą tez malowałem u szwagra jednego z naszych wspólnych kumpli i właśnie po nim trzeba poprawić a skasował jak ASO Teraz tez tak mysle, niech stoi i dogorewa ale zeby bylo zrobione. Nie bedziemy watku rozciagac bo to nie ma sensu, tak czy inaczej teraz na sezon szukam kogos kto to doprowadzi do tego, zeby mnie szal mnie ogarnial jak po umyciu na to patrze. No wiadomo, było minęło
Polko_V Opublikowano 3 Marca 2013 Opublikowano 3 Marca 2013 Wiec moze rozwine sytuacje.Kto chce zobaczyc jak moze byc skrajnie, zapraszam zobaczyc jak moje auto jest pomalowane i przygotowane. Z Grzesiem juz zesmy sobie wyjasnili, ale oficjalnie tego majstra nie polecam do prac lakierniczych. ---------- Post dopisany at 21:09 ---------- Poprzedni post napisany at 21:08 ---------- Zeby nie bylo, krawedzie i powierzchnie w porownaniu z tym, co bylo, super wyprowadzone, ale rysy na szpachli i zacieki to tragedia. dokładnie...wyjaśnione a co on zrobi...to jego sprawa. Wybaczcie ja nie będę szukał zwady z Nim (bratem) i koniec:wink:
danielom Opublikowano 3 Marca 2013 Autor Opublikowano 3 Marca 2013 Wiec moze rozwine sytuacje.Kto chce zobaczyc jak moze byc skrajnie, zapraszam zobaczyc jak moje auto jest pomalowane i przygotowane. Z Grzesiem juz zesmy sobie wyjasnili, ale oficjalnie tego majstra nie polecam do prac lakierniczych. Domyśliłem się że może chodzić o Ciebie bo coś tam kiedyś czytałem ale nie wiedziałem o co kaman więc to mnie nie interesowało, a odnośnie lakierników, szczerze muszę napisać że nie spotkałem takiego który dobrze maluje, zawsze coś, jak nie wydłuża terminu to znowu na odpieprz, dlatego też teraz szukam kogoś kto maluje dla ASO, nie koniecznie tanio, ale ma być DOBRZE i NA CZAS, po prostu chcę zapłacić za dobrze zrobioną robotę, żeby w razie wpadki dało radę to jakoś wyegzekwować, zresztą tez malowałem u szwagra jednego z naszych wspólnych kumpli i właśnie po nim trzeba poprawić a skasował jak ASO Teraz tez tak mysle, niech stoi i dogorewa ale zeby bylo zrobione. Nie bedziemy watku rozciagac bo to nie ma sensu, tak czy inaczej teraz na sezon szukam kogos kto to doprowadzi do tego, zeby mnie szal mnie ogarnial jak po umyciu na to patrze. No wiadomo, było minęło
Pucek Opublikowano 3 Marca 2013 Opublikowano 3 Marca 2013 Wiec moze rozwine sytuacje.Kto chce zobaczyc jak moze byc skrajnie, zapraszam zobaczyc jak moje auto jest pomalowane i przygotowane. Z Grzesiem juz zesmy sobie wyjasnili, ale oficjalnie tego majstra nie polecam do prac lakierniczych. ---------- Post dopisany at 21:09 ---------- Poprzedni post napisany at 21:08 ---------- Zeby nie bylo, krawedzie i powierzchnie w porownaniu z tym, co bylo, super wyprowadzone, ale rysy na szpachli i zacieki to tragedia. dokładnie...wyjaśnione a co on zrobi...to jego sprawa. Wybaczcie ja nie będę szukał zwady z Nim (bratem) i koniec:wink: Wiadomo, nikt też tego nie chce Ale to nie fer że pojedziesz odmalowanym wozem
Polko_V Opublikowano 3 Marca 2013 Opublikowano 3 Marca 2013 Hehheheh to od poniedziałku trzeba ogarniać auto no już w takie kompleksy, to nie popadajcie:grin:
Arturoo Opublikowano 3 Marca 2013 Opublikowano 3 Marca 2013 Wiec moze rozwine sytuacje.Kto chce zobaczyc jak moze byc skrajnie, zapraszam zobaczyc jak moje auto jest pomalowane i przygotowane. Z Grzesiem juz zesmy sobie wyjasnili, ale oficjalnie tego majstra nie polecam do prac lakierniczych. ---------- Post dopisany at 21:09 ---------- Poprzedni post napisany at 21:08 ---------- Zeby nie bylo, krawedzie i powierzchnie w porownaniu z tym, co bylo, super wyprowadzone, ale rysy na szpachli i zacieki to tragedia. dokładnie...wyjaśnione a co on zrobi...to jego sprawa. Wybaczcie ja nie będę szukał zwady z Nim (bratem) i koniec:wink: Wiadomo, nikt też tego nie chce Ale to nie fer że pojedziesz odmalowanym wozem poświęcić trza się.....kraksen machen
Polko_V Opublikowano 3 Marca 2013 Opublikowano 3 Marca 2013 Wiec moze rozwine sytuacje.Kto chce zobaczyc jak moze byc skrajnie, zapraszam zobaczyc jak moje auto jest pomalowane i przygotowane. Z Grzesiem juz zesmy sobie wyjasnili, ale oficjalnie tego majstra nie polecam do prac lakierniczych. ---------- Post dopisany at 21:09 ---------- Poprzedni post napisany at 21:08 ---------- Zeby nie bylo, krawedzie i powierzchnie w porownaniu z tym, co bylo, super wyprowadzone, ale rysy na szpachli i zacieki to tragedia. dokładnie...wyjaśnione a co on zrobi...to jego sprawa. Wybaczcie ja nie będę szukał zwady z Nim (bratem) i koniec:wink: Wiadomo, nikt też tego nie chce Ale to nie fer że pojedziesz odmalowanym wozem poświęcić trza się.....kraksen machen :shock3: to ja piszę do jarka, że nie jadę:facepalm: ---------- Post dopisany at 21:29 ---------- Poprzedni post napisany at 21:29 ---------- Wiec moze rozwine sytuacje.Kto chce zobaczyc jak moze byc skrajnie, zapraszam zobaczyc jak moje auto jest pomalowane i przygotowane. Z Grzesiem juz zesmy sobie wyjasnili, ale oficjalnie tego majstra nie polecam do prac lakierniczych. ---------- Post dopisany at 21:09 ---------- Poprzedni post napisany at 21:08 ---------- Zeby nie bylo, krawedzie i powierzchnie w porownaniu z tym, co bylo, super wyprowadzone, ale rysy na szpachli i zacieki to tragedia. dokładnie...wyjaśnione a co on zrobi...to jego sprawa. Wybaczcie ja nie będę szukał zwady z Nim (bratem) i koniec:wink: Wiadomo, nikt też tego nie chce Ale to nie fer że pojedziesz odmalowanym wozem
Pretor Opublikowano 3 Marca 2013 Opublikowano 3 Marca 2013 Jak znajdziecie dobrego lakiernika to dajcie znać. Też bym dał pomalowac przód auta. Wysyłane z mojego MT27i za pomocą Tapatalk 2
Rekomendowane odpowiedzi