#Przemo# Opublikowano 10 Stycznia 2012 Opublikowano 10 Stycznia 2012 :hi: Ja wpadnę ale tak koło 20:00 musze młodą odebrać z pracy a potem mogę jechać
hubtychy Opublikowano 10 Stycznia 2012 Opublikowano 10 Stycznia 2012 wieczorkiem. Może i ja się pojawię w czwartek :?: Narobili mi smaka na te szaszłyki
danielom Opublikowano 10 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 10 Stycznia 2012 wieczorkiem. Może i ja się pojawię w czwartek :?: Narobili mi smaka na te szaszłyki Wpadaj w koncu na dluzej, wez zonke Ja co tam wchodze to cos biore mimo ze obiecuje sobie ze nie musze skoro jadlem w domu Ten zapach mnie tak korci ze nie ma innej opcji [br]Dopisany: 10 Styczeń 2012, 23:11_________________________________________________Pany trza zrobic te 100 str na czwartek zeby sie Grzesiu mogl wykazac
hubtychy Opublikowano 10 Stycznia 2012 Opublikowano 10 Stycznia 2012 wieczorkiem. Może i ja się pojawię w czwartek :?: Narobili mi smaka na te szaszłyki Wpadaj w koncu na dluzej, wez zonke Ja co tam wchodze to cos biore mimo ze obiecuje sobie ze nie musze skoro jadlem w domu Ten zapach mnie tak korci ze nie ma innej opcji [br]Dopisany: 10 Styczeń 2012, 23:11_________________________________________________Pany trza zrobic te 100 str na czwartek zeby sie Grzesiu mogl wykazac Niestety moja będzie w pracy,ale wezmę małą,może teraz nie będzie spała
danielom Opublikowano 10 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 10 Stycznia 2012 no to jedzie sie Jak tam ,kiedy robimy te finke [br]Dopisany: 10 Styczeń 2012, 23:20_________________________________________________ wieczorkiem. Może i ja się pojawię w czwartek :?: Narobili mi smaka na te szaszłyki Wpadaj w koncu na dluzej, wez zonke Ja co tam wchodze to cos biore mimo ze obiecuje sobie ze nie musze skoro jadlem w domu Ten zapach mnie tak korci ze nie ma innej opcji [br]Dopisany: 10 Styczeń 2012, 23:11_________________________________________________Pany trza zrobic te 100 str na czwartek zeby sie Grzesiu mogl wykazac Niestety moja będzie w pracy,ale wezmę małą,może teraz nie będzie spała Latek ma ?
hubtychy Opublikowano 10 Stycznia 2012 Opublikowano 10 Stycznia 2012 no to jedzie sie Jak tam ,kiedy robimy te finke [br]Dopisany: 10 Styczeń 2012, 23:20_________________________________________________ wieczorkiem. Może i ja się pojawię w czwartek :?: Narobili mi smaka na te szaszłyki Wpadaj w koncu na dluzej, wez zonke Ja co tam wchodze to cos biore mimo ze obiecuje sobie ze nie musze skoro jadlem w domu Ten zapach mnie tak korci ze nie ma innej opcji [br]Dopisany: 10 Styczeń 2012, 23:11_________________________________________________Pany trza zrobic te 100 str na czwartek zeby sie Grzesiu mogl wykazac Niestety moja będzie w pracy,ale wezmę małą,może teraz nie będzie spała Latek ma ? Prawie 4
danielom Opublikowano 10 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 10 Stycznia 2012 To duza dziewczynka, postaraj sie zeby nie zasnela
Arturoo Opublikowano 10 Stycznia 2012 Opublikowano 10 Stycznia 2012 no to jedzie sie Jak tam ,kiedy robimy te finke jak będą z nami kierowcy(kierowniczki)
danielom Opublikowano 10 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 10 Stycznia 2012 no to jedzie sie Jak tam ,kiedy robimy te finke jak będą z nami kierowcy(kierowniczki) Ja raczej bede sam wyjatkowo ale ja sobie transport do domu znajde, mam na miejscu Ty pomysl chyba ze na jakis termin sie zgadamy ale w sumie ja to nie mam warunkow hehe
Arturoo Opublikowano 10 Stycznia 2012 Opublikowano 10 Stycznia 2012 kiedyś się ekipą zgadamy i siorbniemy cosik
danielom Opublikowano 10 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 10 Stycznia 2012 kiedyś się ekipą zgadamy i siorbniemy cosik Czarno to widze Zabierz Kasie do Szaszlyka
Arturoo Opublikowano 10 Stycznia 2012 Opublikowano 10 Stycznia 2012 lepiej bez dziewczyn takie pijackie spoty
danielom Opublikowano 10 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 10 Stycznia 2012 Mowie teraz skoro sie mamy zgadac na kiedys
hubtychy Opublikowano 10 Stycznia 2012 Opublikowano 10 Stycznia 2012 To duza dziewczynka, postaraj sie zeby nie zasnela Muza troszkę głośniej i może się uda Spadam do wyrka. Spokojnej wszystkim.
Arturoo Opublikowano 10 Stycznia 2012 Opublikowano 10 Stycznia 2012 pożyjemy ............., damy radę ,też uciekam do wyrka
Rekomendowane odpowiedzi