Polko_V Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Opublikowano 30 Kwietnia 2013 w czwartek jakiś spot się u was szykuje? co to curva za pytanie...?? No jasne że będzie:decayed:---------- Post dopisany at 22:14 ---------- Poprzedni post napisany at 22:13 ---------- a właśnie...
Arturoo Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Opublikowano 30 Kwietnia 2013 a więc hebelki pozmieniane przód i tył....dotarłem na odcinku Świerklany -Sośnica najpierw zjechałem na Żory ale nie dałem rady sobie odmówić jeszcze do Sośnicy by mieć pewność ,że będzie wszystko na cacy :decayed: przód siedzi z S4 b7(345) ,a tył z S6 c5 (269) żeby nie było ,że nie mam nic z esy w drodze powrotnej były już grubsze hamowanka .................to za mną na pasie robił się popłoch Andrzejku (srb38vx) wielki dzięki za ogarnięcie tematu :notworthy::notworthy::notworthy::notworthy::notworthy::notworthy::notworthy: jak trza będzie to walimy do Bydgoszczy choćby w nocy :decayed::decayed: ---------- Post dopisany at 22:25 ---------- Poprzedni post napisany at 22:22 ---------- jeszcze coś dłubnę przy akn'ie i będą jajca jak zacznie to jeździć ---------- Post dopisany at 22:27 ---------- Poprzedni post napisany at 22:25 ---------- jak coś to mam na handel zestaw s4b5 poliftowy....u mnie to się nie sprawdzało....nie wiem jak te benzyniaki 2,7bi se z tym radziły :facepalm::facepalm: ---------- Post dopisany at 22:28 ---------- Poprzedni post napisany at 22:27 ---------- chyba ,zę akn ma gratisa .........................................z 6 niutuf i piyńć kuni :polew::polew:
m3rvin Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Opublikowano 30 Kwietnia 2013 to mosz 321mm na wachacz tyn szeroki i zwrotnica aluminiowa?
Polko_V Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Opublikowano 30 Kwietnia 2013 a więc hebelki pozmieniane przód i tył....dotarłem na odcinku Świerklany -Sośnica najpierw zjechałem na Żory ale nie dałem rady sobie odmówić jeszcze do Sośnicy by mieć pewność ,że będzie wszystko na cacy :decayed: przód siedzi z S4 b7(345) ,a tył z S6 c5 (269) żeby nie było ,że nie mam nic z esy w drodze powrotnej były już grubsze hamowanka .................to za mną na pasie robił się popłoch Andrzejku (srb38vx) wielki dzięki za ogarnięcie tematu :notworthy::notworthy::notworthy::notworthy::notworthy::notworthy::notworthy: jak trza będzie to walimy do Bydgoszczy choćby w nocy :decayed::decayed: ---------- Post dopisany at 22:25 ---------- Poprzedni post napisany at 22:22 ---------- jeszcze coś dłubnę przy akn'ie i będą jajca jak zacznie to jeździć ---------- Post dopisany at 22:27 ---------- Poprzedni post napisany at 22:25 ---------- jak coś to mam na handel zestaw s4b5 poliftowy....u mnie to się nie sprawdzało....nie wiem jak te benzyniaki 2,7bi se z tym radziły :facepalm::facepalm: ---------- Post dopisany at 22:28 ---------- Poprzedni post napisany at 22:27 ---------- chyba ,zę akn ma gratisa .........................................z 6 niutuf i piyńć kuni :polew::polew: po raz pierwszy...po raz drugi... ...po raz trzeci... SPRZEDANE...wygrywa osoba o nicku Polko_V ---------- Post dopisany at 22:30 ---------- Poprzedni post napisany at 22:29 ---------- ---------- Post dopisany at 22:30 ---------- Poprzedni post napisany at 22:30 ---------- to mosz 321mm na wachacz tyn szeroki i zwrotnica aluminiowa? spóźniłeś się
Arturoo Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Opublikowano 30 Kwietnia 2013 do Ciebie cycu są inne....ja mam na handel te co allroad 2002-2005 z przodu miał ...u Ciebie będzie inna zwrotnica....masz numer 47z......??????????
m3rvin Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Opublikowano 30 Kwietnia 2013 ni mom 8D0 ... cycu czarno-bioły nich Ci bydzie
Polko_V Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Opublikowano 30 Kwietnia 2013 do Ciebie cycu są inne....ja mam na handel te co allroad 2002-2005 z przodu miał ...u Ciebie będzie inna zwrotnica....masz numer 47z......?????????? ja wiem, że to do m3rVina... żeby nie było...a do siebie zwrotnice se skołuje:kox:
Arturoo Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Opublikowano 30 Kwietnia 2013 a więc hebelki pozmieniane przód i tył....dotarłem na odcinku Świerklany -Sośnica najpierw zjechałem na Żory ale nie dałem rady sobie odmówić jeszcze do Sośnicy by mieć pewność ,że będzie wszystko na cacy :decayed: przód siedzi z S4 b7(345) ,a tył z S6 c5 (269) żeby nie było ,że nie mam nic z esy w drodze powrotnej były już grubsze hamowanka .................to za mną na pasie robił się popłoch Andrzejku (srb38vx) wielki dzięki za ogarnięcie tematu :notworthy::notworthy::notworthy::notworthy::notworthy::notworthy::notworthy: jak trza będzie to walimy do Bydgoszczy choćby w nocy :decayed::decayed: ---------- Post dopisany at 22:25 ---------- Poprzedni post napisany at 22:22 ---------- jeszcze coś dłubnę przy akn'ie i będą jajca jak zacznie to jeździć ---------- Post dopisany at 22:27 ---------- Poprzedni post napisany at 22:25 ---------- jak coś to mam na handel zestaw s4b5 poliftowy....u mnie to się nie sprawdzało....nie wiem jak te benzyniaki 2,7bi se z tym radziły :facepalm::facepalm: ---------- Post dopisany at 22:28 ---------- Poprzedni post napisany at 22:27 ---------- chyba ,zę akn ma gratisa .........................................z 6 niutuf i piyńć kuni :polew::polew: po raz pierwszy...po raz drugi... ...po raz trzeci... SPRZEDANE...wygrywa osoba o nicku Polko_V ---------- Post dopisany at 22:30 ---------- Poprzedni post napisany at 22:29 ---------- ---------- Post dopisany at 22:30 ---------- Poprzedni post napisany at 22:30 ---------- to mosz 321mm na wachacz tyn szeroki i zwrotnica aluminiowa? spóźniłeś się sprzedane :decayed:
srb38vx Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Opublikowano 30 Kwietnia 2013 a więc hebelki pozmieniane przód i tył....dotarłem na odcinku Świerklany -Sośnica najpierw zjechałem na Żory ale nie dałem rady sobie odmówić jeszcze do Sośnicy by mieć pewność ,że będzie wszystko na cacy :decayed: przód siedzi z S4 b7(345) ,a tył z S6 c5 (269) żeby nie było ,że nie mam nic z esy w drodze powrotnej były już grubsze hamowanka .................to za mną na pasie robił się popłoch Andrzejku (srb38vx) wielki dzięki za ogarnięcie tematu :notworthy::notworthy::notworthy::notworthy::notworthy::notworthy::notworthy: jak trza będzie to walimy do Bydgoszczy choćby w nocy :decayed::decayed: ---------- Post dopisany at 22:25 ---------- Poprzedni post napisany at 22:22 ---------- jeszcze coś dłubnę przy akn'ie i będą jajca jak zacznie to jeździć spoko loko ale teraz program żeby te heble pociągnął teraz to cie matizem zrobia
Arturoo Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Opublikowano 30 Kwietnia 2013 do Ciebie cycu są inne....ja mam na handel te co allroad 2002-2005 z przodu miał ...u Ciebie będzie inna zwrotnica....masz numer 47z......?????????? ja wiem, że to do m3rVina... żeby nie było...a do siebie zwrotnice se skołuje:kox: muszę poszukać co można do Cia wrzucić ..........
Majkel Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Opublikowano 30 Kwietnia 2013 to chyba była jedna z najszybszych w świecie sprzedaży internetowych :grin:
Arturoo Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Opublikowano 30 Kwietnia 2013 a więc hebelki pozmieniane przód i tył....dotarłem na odcinku Świerklany -Sośnica najpierw zjechałem na Żory ale nie dałem rady sobie odmówić jeszcze do Sośnicy by mieć pewność ,że będzie wszystko na cacy :decayed: przód siedzi z S4 b7(345) ,a tył z S6 c5 (269) żeby nie było ,że nie mam nic z esy w drodze powrotnej były już grubsze hamowanka .................to za mną na pasie robił się popłoch Andrzejku (srb38vx) wielki dzięki za ogarnięcie tematu :notworthy::notworthy::notworthy::notworthy::notworthy::notworthy::notworthy: jak trza będzie to walimy do Bydgoszczy choćby w nocy :decayed::decayed: ---------- Post dopisany at 22:25 ---------- Poprzedni post napisany at 22:22 ---------- jeszcze coś dłubnę przy akn'ie i będą jajca jak zacznie to jeździć spoko loko ale teraz program żeby te heble pociągnął teraz to cie matizem zrobia ja mogę na wstecznym lecieć ....dam Ci fory................odepnę przepływkę :polew:
Polko_V Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Opublikowano 30 Kwietnia 2013 do Ciebie cycu są inne....ja mam na handel te co allroad 2002-2005 z przodu miał ...u Ciebie będzie inna zwrotnica....masz numer 47z......?????????? ja wiem, że to do m3rVina... żeby nie było...a do siebie zwrotnice se skołuje:kox: muszę poszukać co można do Cia wrzucić .......... coś sie tam na pewno zaadoptuje:decayed:
Arturoo Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Opublikowano 30 Kwietnia 2013 to chyba była jedna z najszybszych w świecie sprzedaży internetowych :grin: nooo :decayed::decayed:
Polko_V Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Opublikowano 30 Kwietnia 2013 http://s10011.chomikuj.pl/ChomikImage.aspx?e=nfbIS1KZ2vnw49XCHbtgXcUL6pUpg1MXRB7-DsoUETx2jUFCDrYK9l_W7ajtloPs3_d_-jLv4HbkKUE364gUEA&pv=2sprzedane :decayed: :polew:---------- Post dopisany at 22:39 ---------- Poprzedni post napisany at 22:38 ---------- a więc hebelki pozmieniane przód i tył....dotarłem na odcinku Świerklany -Sośnica najpierw zjechałem na Żory ale nie dałem rady sobie odmówić jeszcze do Sośnicy by mieć pewność ,że będzie wszystko na cacy :decayed: przód siedzi z S4 b7(345) ,a tył z S6 c5 (269) żeby nie było ,że nie mam nic z esy w drodze powrotnej były już grubsze hamowanka .................to za mną na pasie robił się popłoch Andrzejku (srb38vx) wielki dzięki za ogarnięcie tematu :notworthy::notworthy::notworthy::notworthy::notworthy::notworthy::notworthy: jak trza będzie to walimy do Bydgoszczy choćby w nocy :decayed::decayed: ---------- Post dopisany at 22:25 ---------- Poprzedni post napisany at 22:22 ---------- jeszcze coś dłubnę przy akn'ie i będą jajca jak zacznie to jeździć spoko loko ale teraz program żeby te heble pociągnął teraz to cie matizem zrobia ja mogę na wstecznym lecieć ....dam Ci fory................odepnę przepływkę :polew: ale kreska musi być
Arturoo Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Opublikowano 30 Kwietnia 2013 do Ciebie cycu są inne....ja mam na handel te co allroad 2002-2005 z przodu miał ...u Ciebie będzie inna zwrotnica....masz numer 47z......?????????? ja wiem, że to do m3rVina... żeby nie było...a do siebie zwrotnice se skołuje:kox: muszę poszukać co można do Cia wrzucić .......... coś sie tam na pewno zaadoptuje:decayed: bez zmiany zwrotnicy to chyba tylko wentylowane 312
Polko_V Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Opublikowano 30 Kwietnia 2013 do Ciebie cycu są inne....ja mam na handel te co allroad 2002-2005 z przodu miał ...u Ciebie będzie inna zwrotnica....masz numer 47z......?????????? ja wiem, że to do m3rVina... żeby nie było...a do siebie zwrotnice se skołuje:kox: muszę poszukać co można do Cia wrzucić .......... coś sie tam na pewno zaadoptuje:decayed: bez zmiany zwrotnicy to chyba tylko wentylowane 312 chodziło mi oto, że się zaadoptuje nowe zwrotnice
m3rvin Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Grześ czeko Cie 2 zwrotnice alu te polift z a6/allroad lub zeliwne z 2,7biT a4/a6 do tego 2 wachacze (oe sie chyba trzpieniem róznią) też polift, reszta żeś kupioł
Rekomendowane odpowiedzi