ucho.77 Opublikowano 2 Maja 2013 Opublikowano 2 Maja 2013 ucho kiedy oblewany wóz ?? quwa dziś za swoje pije:facepalm: ---------- Post dopisany at 22:42 ---------- Poprzedni post napisany at 22:42 ---------- a tyle naobiecywała:whistling:
pajda Opublikowano 2 Maja 2013 Opublikowano 2 Maja 2013 ucho kiedy oblewany wóz ?? quwa dziś za swoje pije:facepalm: ---------- Post dopisany at 22:42 ---------- Poprzedni post napisany at 22:42 ---------- a tyle naobiecywała:whistling: jak nie obleje wozu to sie rozkraczy
stanley Opublikowano 2 Maja 2013 Opublikowano 2 Maja 2013 ucho kiedy oblewany wóz ?? quwa dziś za swoje pije:facepalm: ---------- Post dopisany at 22:42 ---------- Poprzedni post napisany at 22:42 ---------- a tyle naobiecywała:whistling: pewnie nie takie rzeczy obiecywała
pajda Opublikowano 2 Maja 2013 Opublikowano 2 Maja 2013 ucho kiedy oblewany wóz ?? quwa dziś za swoje pije:facepalm: ---------- Post dopisany at 22:42 ---------- Poprzedni post napisany at 22:42 ---------- a tyle naobiecywała:whistling: pewnie nie takie rzeczy obiecywała może co jeszcze będzie, do rana daleko
ucho.77 Opublikowano 2 Maja 2013 Opublikowano 2 Maja 2013 ucho kiedy oblewany wóz ?? quwa dziś za swoje pije:facepalm: ---------- Post dopisany at 22:42 ---------- Poprzedni post napisany at 22:42 ---------- a tyle naobiecywała:whistling: pewnie nie takie rzeczy obiecywała może co jeszcze będzie, do rana daleko za swoje muszę oblać ---------- Post dopisany at 22:56 ---------- Poprzedni post napisany at 22:54 ---------- psyt
pajda Opublikowano 2 Maja 2013 Opublikowano 2 Maja 2013 ucho kiedy oblewany wóz ?? quwa dziś za swoje pije:facepalm: ---------- Post dopisany at 22:42 ---------- Poprzedni post napisany at 22:42 ---------- a tyle naobiecywała:whistling: pewnie nie takie rzeczy obiecywała może co jeszcze będzie, do rana daleko za swoje muszę oblać ---------- Post dopisany at 22:56 ---------- Poprzedni post napisany at 22:54 ---------- psyt to na kiedy mam się szykować na sobote
stanley Opublikowano 2 Maja 2013 Opublikowano 2 Maja 2013 ucho kiedy oblewany wóz ?? quwa dziś za swoje pije:facepalm: ---------- Post dopisany at 22:42 ---------- Poprzedni post napisany at 22:42 ---------- a tyle naobiecywała:whistling: pewnie nie takie rzeczy obiecywała może co jeszcze będzie, do rana daleko za swoje muszę oblać ---------- Post dopisany at 22:56 ---------- Poprzedni post napisany at 22:54 ---------- psyt to na kiedy mam się szykować na sobote we wtorek przy grillu
ucho.77 Opublikowano 2 Maja 2013 Opublikowano 2 Maja 2013 ucho kiedy oblewany wóz ?? quwa dziś za swoje pije:facepalm: ---------- Post dopisany at 22:42 ---------- Poprzedni post napisany at 22:42 ---------- a tyle naobiecywała:whistling: pewnie nie takie rzeczy obiecywała może co jeszcze będzie, do rana daleko za swoje muszę oblać ---------- Post dopisany at 22:56 ---------- Poprzedni post napisany at 22:54 ---------- psyt to na kiedy mam się szykować na sobote we wtorek przy grillu to muszę autobusem jechać na Kato:whistling: nie wiem czy dam rady
stanley Opublikowano 2 Maja 2013 Opublikowano 2 Maja 2013 ucho kiedy oblewany wóz ?? quwa dziś za swoje pije:facepalm: ---------- Post dopisany at 22:42 ---------- Poprzedni post napisany at 22:42 ---------- a tyle naobiecywała:whistling: pewnie nie takie rzeczy obiecywała może co jeszcze będzie, do rana daleko za swoje muszę oblać ---------- Post dopisany at 22:56 ---------- Poprzedni post napisany at 22:54 ---------- psyt to na kiedy mam się szykować na sobote we wtorek przy grillu to muszę autobusem jechać na Kato:whistling: nie wiem czy dam rady punto Cię przywiezie
stanley Opublikowano 2 Maja 2013 Opublikowano 2 Maja 2013 Dzięki za spocika... dopiero wróciliśmy toś pewnie czteropak obalił
Pucek Opublikowano 2 Maja 2013 Opublikowano 2 Maja 2013 Dzięki za spocika... dopiero wróciliśmy toś pewnie czteropak obalił Yyy po lekku bo tylko trzy, ale już nadrabiam
tomaszstn Opublikowano 2 Maja 2013 Opublikowano 2 Maja 2013 Ja już też dotarłem A dwa ziobra obaliłem, Ucho jedno za Ciebie
ucho.77 Opublikowano 2 Maja 2013 Opublikowano 2 Maja 2013 Ja już też dotarłem A dwa ziobra obaliłem, Ucho jedno za Ciebie dzieks a takiego smaka miałem:wink:
tomaszstn Opublikowano 2 Maja 2013 Opublikowano 2 Maja 2013 Ledwo zmieściłem Teraz będę trawił całą noc
ucho.77 Opublikowano 2 Maja 2013 Opublikowano 2 Maja 2013 zalej go browarkiem jak co to za ciebie wypiję
Rekomendowane odpowiedzi