Opublikowano 5 Maja 201313 l Arturkoo...ja jestem za a nawet przeciw...ale niech się też wypowiedzą inni:wink:...no właśnie...wio myszata:decayed: :hi: Ja też się piszę
Opublikowano 5 Maja 201313 l ja....ale na 100% będę wiedział w środę dopiero ...na razie na 38% ---------- Post dopisany at 23:18 ---------- Poprzedni post napisany at 23:17 ---------- A może odpuścić czwartek ....hehe i zrobić wypad na BB...zamiast przepalac kilka razy w tygodniu zupę to zrobić jednego grila ,posiedzieć dłużej....nie jak w kato .......można po piwku spokojnie wypić ,zrobić ziemniaki z ognicha....co Wy na to ?? ---------- Post dopisany at 10:08 ---------- Poprzedni post napisany at 10:06 ---------- Przeciez nie trzeba gonić też 10 aut...tylko zapakować sie w 3,4 ..... i wio myszata jak to mowi Polko pięć Ja mam nocki wiec odpadam ale rzeczywiscie dawno nie bylem w BB... Zauwazylem, ze Ty ostatnio ciagle gadasz o spotach, a nie pojawiles sie sporo czasu juz. Czyzby nagonka na Twoja osobe Cie zniechecila? Daniel tego tematu nie bede poruszal bo wyszlo ze jedni moga hejtowac kogo chca jak chca a drudzy nie moga sie bronic a co do spotow to mialem 2 zmiany ale teraz jestem na zorach i na Gliwicach:wink: ale i tak bywam czesciej na zorach niz ty na gliwicach wiec wiesz.... i tu nie sposób się z Tobą nie zgodzić także Daniel musisz nadrobić zaległości
Opublikowano 6 Maja 201313 l Autor ja....ale na 100% będę wiedział w środę dopiero ...na razie na 38% ---------- Post dopisany at 23:18 ---------- Poprzedni post napisany at 23:17 ---------- A może odpuścić czwartek ....hehe i zrobić wypad na BB...zamiast przepalac kilka razy w tygodniu zupę to zrobić jednego grila ,posiedzieć dłużej....nie jak w kato .......można po piwku spokojnie wypić ,zrobić ziemniaki z ognicha....co Wy na to ?? ---------- Post dopisany at 10:08 ---------- Poprzedni post napisany at 10:06 ---------- Przeciez nie trzeba gonić też 10 aut...tylko zapakować sie w 3,4 ..... i wio myszata jak to mowi Polko pięć Ja mam nocki wiec odpadam ale rzeczywiscie dawno nie bylem w BB... Zauwazylem, ze Ty ostatnio ciagle gadasz o spotach, a nie pojawiles sie sporo czasu juz. Czyzby nagonka na Twoja osobe Cie zniechecila? Daniel tego tematu nie bede poruszal bo wyszlo ze jedni moga hejtowac kogo chca jak chca a drudzy nie moga sie bronic a co do spotow to mialem 2 zmiany ale teraz jestem na zorach i na Gliwicach:wink: ale i tak bywam czesciej na zorach niz ty na gliwicach wiec wiesz.... i tu nie sposób się z Tobą nie zgodzić także Daniel musisz nadrobić zaległości Co racja to racja, ale ja nie pier**le co tydzien ze spot a nie przyjezdzam tylko jak mi nie pasuje to nie jade ale i o tym nie pisze
Opublikowano 6 Maja 201313 l Ostatnio cos wogole malo sie udzielasz ale skonczmy ta bezsensowna rozmowe bo chyba sam nie wiesz o co masz pretensje albo ci sie po prostu nudzi. Koniec tematu jak masz problem pisz PW a nie robmy syfu w watku. Wysyłane z mojego GT-N7100 za pomocą Tapatalk 2
Opublikowano 6 Maja 201313 l dokładnie.....bo w końcu Mario dostanie żółtą nagrodę ....tak jak prosiłem na pw Mirona :grin::grin:
Opublikowano 6 Maja 201313 l dokładnie.....bo w końcu Mario dostanie żółtą nagrodę ....tak jak prosiłem na pw Mirona :grin::grin: A wiec to ty byles... Wysyłane z mojego GT-N7100 za pomocą Tapatalk 2
Opublikowano 6 Maja 201313 l dokładnie.....bo w końcu Mario dostanie żółtą nagrodę ....tak jak prosiłem na pw Mirona :grin::grin: A wiec to ty byles... Wysyłane z mojego GT-N7100 za pomocą Tapatalk 2 zdziwiony ?? :polew::polew:
Opublikowano 6 Maja 201313 l ZACISK,JARZMA,TARCZE,KLOCKI 334MM PASSAT B5 W8 4.0 (3202176902) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Opublikowano 6 Maja 201313 l Pytanie ile tarczy i ile klocka.... zestaw do b5 .....do założenia na esowych/allroadowych zwrotnicach ---------- Post dopisany at 08:59 ---------- Poprzedni post napisany at 08:57 ---------- No i ile klocek i tarcza ewentualnie kosztują...? ---------- Post dopisany at 09:03 ---------- Poprzedni post napisany at 08:59 ---------- Na niemieckich forach jest dużo info o tych heblach.... ---------- Post dopisany at 09:04 ---------- Poprzedni post napisany at 09:03 ---------- Pytanie ile tarczy i ile klocka.... zestaw do b5 .....do założenia na esowych/allroadowych zwrotnicach
Opublikowano 6 Maja 201313 l Artur ty sobie montnij zestaw od Stara albo bebny od jakiegoś puncioka będziesz miał więcej wrażeń z jazdy