Opublikowano 19 Maja 201313 l Coś dla reda:naughty:http://sphotos-h.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/486670_10151590295574591_676234225_n.jpg WSZYSTKIE SĄ PIĘKNĘ, każdy z tych samochodów jest drogim samochodem w użytkowaniu, nie szuka kupić samochód sztuką jest go utrzymać dlatego ja już 3 tydzień na 1 bochenku jadę… ale czego się nie robi dla RS jak by wszystko się udało to może na przyszły czwartek podjade samochodem na spocik ale to też zależy jak się z Arabami dogadam odnośnie tych koni do rs bo targują się jak babcie na targu o marchewke ---------- Post dopisany at 12:51 ---------- Poprzedni post napisany at 12:41 ---------- dodam tylko ze przy tym Krzysiek juz na 19 nie pojeździ 405mm ale nie wspomniałeś że z przodu już nie musze felg zakładać tylko opony bezpośrednio na tarcze, więc i oszczędność jest jakaś to co ?? guma 30/30/20 ---------- Post dopisany at 20:42 ---------- Poprzedni post napisany at 20:41 ---------- siema ---------- Post dopisany at 12:31 ---------- Poprzedni post napisany at 12:29 ---------- To faktycznie serwis, tak szczerze to polerke by się przydało zrobić a jeszcze to, zapomniałem napisać, ale sam nie wiem co to - wydaje mi się że to jakaś płyta CD czy coś, nie wiem kurde nie znam się http://s9.postimg.org/4n3egieln/20130514_163352.jpg dodam tylko ze przy tym Krzysiek juz na 19 nie pojeździ 405mm Co Arturoo jeszcze coś można rezać w hebelkach jak bym se takie wrzucił to bym mógł se do auta chodzić muzy posłuchać .......... bo by mi to z miejsca nie ruszało :polew::polew::polew:
Opublikowano 19 Maja 201313 l i tak muszę coś pomyśleć bo te co są teraz to szału nie robią .......może coś z tyłem wymyślę bo już fioletowieje jak przód :facepalm::facepalm:
Opublikowano 19 Maja 201313 l :grin: Ciebie powinni zatrudnić w audi do testowania hamulcy...to byłby raj dla Ciebie:kox::grin:
Opublikowano 19 Maja 201313 l i tak muszę coś pomyśleć bo te co są teraz to szału nie robią .......może coś z tyłem wymyślę bo już fioletowieje jak przód :facepalm::facepalm: Bo heble się dociera a nie gwałci podczas pierwszego hamowania
Opublikowano 19 Maja 201313 l liczyłem ,że jak się zestaw dotrze to różnica będzie kolosalna ,a tu pipa ---------- Post dopisany at 11:05 ---------- Poprzedni post napisany at 11:03 ---------- i tak muszę coś pomyśleć bo te co są teraz to szału nie robią .......może coś z tyłem wymyślę bo już fioletowieje jak przód :facepalm::facepalm: Bo heble się dociera a nie gwałci podczas pierwszego hamowania tył cza zmienić....na lepsiejszy ...tylko nie ma na co na razie..........dev milczy od tygodnia :grin::grin:
Opublikowano 19 Maja 201313 l :grin: Ciebie powinni zatrudnić w audi do testowania hamulcy...to byłby raj dla Ciebie:kox::grin: skoro klekot ,który nie jedzie potrafi powyprawiać z takimi heblami to co się dzieje jak z tym latają faktycznie mocne benzyniaki ---------- Post dopisany at 11:09 ---------- Poprzedni post napisany at 11:07 ---------- i tak muszę coś pomyśleć bo te co są teraz to szału nie robią .......może coś z tyłem wymyślę bo już fioletowieje jak przód :facepalm::facepalm: Bo heble się dociera a nie gwałci podczas pierwszego hamowania a tam....2 dni jeździłem bez hamowania mocniejszego
Opublikowano 19 Maja 201313 l Artur wymień tył na większy u mnie też dopiero po wymianie tyłu na 288 była odczuwalna różnica i tył przestał latać
Opublikowano 19 Maja 201313 l Artur mówiłem Ci od razu kupuj to: ZACISKI HAMULCOWE TGL MAN MB ATEGO PRZOD-TYŁ (3239786140) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Alternatywą jest też " http://d.naszemiasto.pl/k/r/b4/b5/4f87e443509c2_o.jpg - tylko będziesz musiał wozić duży kompresor w bagażniku ze zbiornikiem