danielom Opublikowano 13 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 13 Stycznia 2012 Co to prezes się kropka dorobił :?: Nie życze sobie takiego określenia jeśli o mnie chodzi i jak widac dostałem.
wiesiek3d Opublikowano 13 Stycznia 2012 Opublikowano 13 Stycznia 2012 Przepraszam Pana najmocniej że uraziłem tymi słowy Czy Ty Daniel nie masz czasem problemów, może chcesz o tym porozmawiać.
danielom Opublikowano 13 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 13 Stycznia 2012 Przepraszam Pana najmocniej że uraziłem tymi słowy Czy Ty Daniel nie masz czasem problemów, może chcesz o tym porozmawiać. Nie mam żadnych problemow, poprostu sobie nie życze, chyba moge ? Nie uraziłeś mnie Wiesku. Kropa dostałem za OT w dziale Giełda i niecenzuralne określenie na jakość zdjęć kolegi musti (jego B6)
danielom Opublikowano 13 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 13 Stycznia 2012 a teraz gram w Forze [br]Dopisany: 13 Styczeń 2012, 18:27_________________________________________________Co zrobic, trza bedzie coś postawić
wiesiek3d Opublikowano 13 Stycznia 2012 Opublikowano 13 Stycznia 2012 Przepraszam Pana najmocniej że uraziłem tymi słowy Czy Ty Daniel nie masz czasem problemów, może chcesz o tym porozmawiać. Nie mam żadnych problemow, poprostu sobie nie życze, chyba moge ? Nie uraziłeś mnie Wiesku. Kropa dostałem za OT w dziale Giełda i niecenzuralne określenie na jakość zdjęć kolegi musti (jego B6) No przeważnie za takie rzeczy się dostaje, samo życie.
danielom Opublikowano 13 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 13 Stycznia 2012 Przepraszam Pana najmocniej że uraziłem tymi słowy Czy Ty Daniel nie masz czasem problemów, może chcesz o tym porozmawiać. Nie mam żadnych problemow, poprostu sobie nie życze, chyba moge ? Nie uraziłeś mnie Wiesku. Kropa dostałem za OT w dziale Giełda i niecenzuralne określenie na jakość zdjęć kolegi musti (jego B6) No przeważnie za takie rzeczy się dostaje, samo życie. Stało sie, a chciałem tylko doradzić, żeby zdjęcia wygladały jak na cene samochodu, a były zrobione kalkulatorem.
wiesiek3d Opublikowano 13 Stycznia 2012 Opublikowano 13 Stycznia 2012 a teraz gram w Forze [br]Dopisany: 13 Styczeń 2012, 18:27_________________________________________________Co zrobic, trza bedzie coś postawić Każdego szkoda
Arturoo Opublikowano 13 Stycznia 2012 Opublikowano 13 Stycznia 2012 pierwsze śliwki ......... teraz to już z górki
Steav Opublikowano 13 Stycznia 2012 Opublikowano 13 Stycznia 2012 Zaraz nas w BB dogonią Jak bdb pójdzie i mnie w Czechach nie zasypie to się pokażę u Was. W końcu trzeba zjeść coś dobrego W ogóle to Witam
Arturoo Opublikowano 13 Stycznia 2012 Opublikowano 13 Stycznia 2012 Wpadaj śmiało ,żarełka pod dostatkiem :>
Steav Opublikowano 13 Stycznia 2012 Opublikowano 13 Stycznia 2012 Domyślam się, że taki szałas to nie bele co dobrze, że dziś nie wypaliło bo chory jestem
tomaszstn Opublikowano 13 Stycznia 2012 Opublikowano 13 Stycznia 2012 a teraz gram w Forze [br]Dopisany: 13 Styczeń 2012, 18:27_________________________________________________Co zrobic, trza bedzie coś postawić widzę że kolega założyciel stawia. To za tydzień w czwartek też się pojawię Opier......li się coś na ciepło a i piwko do tego
danielom Opublikowano 13 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 13 Stycznia 2012 a teraz gram w Forze [br]Dopisany: 13 Styczeń 2012, 18:27_________________________________________________Co zrobic, trza bedzie coś postawić widzę że kolega założyciel stawia. To za tydzień w czwartek też się pojawię Opier......li się coś na ciepło a i piwko do tego Stawia czy nie ale browarka sie napijemy
Steav Opublikowano 13 Stycznia 2012 Opublikowano 13 Stycznia 2012 wielki ogień w naszej chatce Dobranoc
Arturoo Opublikowano 13 Stycznia 2012 Opublikowano 13 Stycznia 2012 wielki ogień w naszej chatce nic nie wiem o tym :gwizdanie:[br]Dopisany: 13 Styczeń 2012, 23:02_________________________________________________ a teraz gram w Forze [br]Dopisany: 13 Styczeń 2012, 18:27_________________________________________________Co zrobic, trza bedzie coś postawić widzę że kolega założyciel stawia. To za tydzień w czwartek też się pojawię Opier......li się coś na ciepło a i piwko do tego Stawia czy nie ale browarka sie napijemy
danielom Opublikowano 13 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 13 Stycznia 2012 Kierowce wez na czwartek :gwizdanie: chyba ze po 1 jezdzisz
Rekomendowane odpowiedzi