seves Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 bry Pretor....Jędruś zarobionych teraz jest......trza ze 3-4 dychy naszporować do be 8 ...... Ja na jego miejscu sprzedał bym tego golasa ( ) i kupił.... ..UNIKAT - S line - Bi XENONY LEDY SKÓRY DVD TV FULL (3484745385) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. a ja po kolejnej trasie bo znów do Anglii poleciałem - zakochałem się w pewnej d*pie. A w zasadzie d*pach bo było ich więcej na trasie http://www.millteksport.com/images/productnews/107.original.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orzeszek Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Zna się ktoś na pralkach?Jestem na etapie kupna, pralka powinna spełniać poniższe kryteria: - ładowana od frontu - głębokość do 45cm - 6kg załadunku - prędkość wirowania min 1200obr/min - w miarę rozsądne zużycie prądu/wody Zastanawiam się nad firmami: - Samsung, niezłe parametry, przyzwoita cena, ciekawy design, funkcja Eco Bubble - ktoś miał z tą funkcją do czynienia? działa to ? - LG - z uwagi na cichy silnik indukcyjny - Gorenje - nie jest robiona w Chinach, niezłe parametry jakieś podpowiedzi ? Ja też mam Boscha , wszystko działa jak należy od 5 lat nawet ---------- Post dopisany at 09:45 ---------- Poprzedni post napisany at 09:44 ---------- W czwartek będę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretor Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Ja też polecam Boscha. Mam pralkę tej firmy już ponad 10 lat i nie było z nią nigdy problemu. Seves jaki Ci wyszło średnie spalanie po takiej trasie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 ---------- Post dopisany at 17:37 ---------- Poprzedni post napisany at 17:31 ---------- Artur to jest tak jak z twoim silnikiem, jak wymienisz większość części to będzie jechało jako tako ---------- Post dopisany at 08:10 ---------- Poprzedni post napisany at 08:06 ---------- przepraszam "kręciło" jako tako nie chcę być zgryźliwy ale to strasznie podobnie jak u Ciebie by nie powiedzieć ,że identycznie ---------- Post dopisany at 17:39 ---------- Poprzedni post napisany at 17:37 ---------- bry Pretor....Jędruś zarobionych teraz jest......trza ze 3-4 dychy naszporować do be 8 ...... Ja na jego miejscu sprzedał bym tego golasa ( ) i kupił.... ..UNIKAT - S line - Bi XENONY LEDY SKÓRY DVD TV FULL (3484745385) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. a ja po kolejnej trasie bo znów do Anglii poleciałem - zakochałem się w pewnej d*pie. A w zasadzie d*pach bo było ich więcej na trasie http://www.millteksport.com/images/productnews/107.original.jpg jak Ty ino za takimi się będziesz oglądał........to ja szybko na Twoim kawalerskim pił nie będę............. :polew::polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polko_V Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Zna się ktoś na pralkach?Jestem na etapie kupna, pralka powinna spełniać poniższe kryteria: - ładowana od frontu - głębokość do 45cm - 6kg załadunku - prędkość wirowania min 1200obr/min - w miarę rozsądne zużycie prądu/wody Zastanawiam się nad firmami: - Samsung, niezłe parametry, przyzwoita cena, ciekawy design, funkcja Eco Bubble - ktoś miał z tą funkcją do czynienia? działa to ? - LG - z uwagi na cichy silnik indukcyjny - Gorenje - nie jest robiona w Chinach, niezłe parametry jakieś podpowiedzi ? My mamy samsunga... Pralka Samsung WF600B0BKWQ niska cena i opinie klientów Sklep OleOle a od siebie mogę dodać...bajecznie łatwa w obsłudze:wink: ---------- Post dopisany at 21:16 ---------- Poprzedni post napisany at 21:13 ---------- ...a co do funkcji "eco bubble" w tej nie ma więc się nie wypowiem:wink: ale reszta Nas zadawala:smiley: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#Przemo# Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 ---------- Post dopisany at 17:37 ---------- Poprzedni post napisany at 17:31 ---------- Artur to jest tak jak z twoim silnikiem, jak wymienisz większość części to będzie jechało jako tako ---------- Post dopisany at 08:10 ---------- Poprzedni post napisany at 08:06 ---------- przepraszam "kręciło" jako tako nie chcę być zgryźliwy ale to strasznie podobnie jak u Ciebie by nie powiedzieć ,że identycznie wypraszam sobie ja z silnikiem jeszcze nic nie robiłem, jedynie skrzynia się poddała i manual zawitał na pokładzie:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario22 Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Siema. Pany leci ktos w sobote do szymocic na ten zlot w Braxie ???? Hammer wiesz cos wiecej o tej imprezie bo ponoc konkret a rok temu byles... chodzi mi oczywiscie o All Stars Tuning Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 ---------- Post dopisany at 17:37 ---------- Poprzedni post napisany at 17:31 ---------- Artur to jest tak jak z twoim silnikiem, jak wymienisz większość części to będzie jechało jako tako ---------- Post dopisany at 08:10 ---------- Poprzedni post napisany at 08:06 ---------- przepraszam "kręciło" jako tako nie chcę być zgryźliwy ale to strasznie podobnie jak u Ciebie by nie powiedzieć ,że identycznie wypraszam sobie ja z silnikiem jeszcze nic nie robiłem, jedynie skrzynia się poddała i manual zawitał na pokładzie:decayed: Jak cały czas stoi to co sie ma zyebać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polko_V Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orzeszek Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Siema.Pany leci ktos w sobote do szymocic na ten zlot w Braxie ???? Hammer wiesz cos wiecej o tej imprezie bo ponoc konkret a rok temu byles... chodzi mi oczywiscie o All Stars Tuning Rok temu nie byłem, podobno jest klimat Jutro zwala mi się rodzina z DE i w sumie mam zamiar tylko w sobote tam zawitać. ---------- Post dopisany at 09:43 ---------- Poprzedni post napisany at 09:42 ---------- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario22 Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Ja tez bede tam w sobote od ok 9 do 15 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Ja tez bede tam w sobote od ok 9 do 15 To się zdzwonimy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 To.... po gifie widzę ,że się będziecie bawić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m3rvin Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 https://vine.co/v/hMLVA1emhej sie bawia w ameryce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretor Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Dzięki za spocika. Wysłane z mojego MT27i Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
imp Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Miło było poznać, Pretor dzięki za dobry hebel.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario22 Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Ja tez bede tam w sobote od ok 9 do 15 To się zdzwonimy http://s7.postimg.org/j9m67czff/doc51040653_197776465.gif Ok -nikt wiecej sie nie wybiera ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi