tomaszstn Opublikowano 19 Stycznia 2012 Opublikowano 19 Stycznia 2012 na dobre mi wyszło ,że się spóźniłem Czekałem aż przyjedziesz thx [br]Dopisany: 19 Styczeń 2012, 23:56_________________________________________________spadam ,narka ,dzieki Wszystkim raz jeszcze Narka narka
danielom Opublikowano 19 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 19 Stycznia 2012 Daniel dzięki za to piwko które lało się strumieniami. Dobrze że Guru jechał w powrotną drogę i zaprowadził mnie do domu bo nie dałbym rady sam Szalu nie bylo ale symbolicznie
tomaszstn Opublikowano 19 Stycznia 2012 Opublikowano 19 Stycznia 2012 Daniel dzięki za to piwko które lało się strumieniami. Dobrze że Guru jechał w powrotną drogę i zaprowadził mnie do domu bo nie dałbym rady sam Szalu nie bylo ale symbolicznie Chłopie nie bądź taki skromny Jeszcze nikt tyle piwa nie postawił dla wszystkich na żadnym spocie. Miałeś gest
danielom Opublikowano 19 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 19 Stycznia 2012 Daniel dzięki za to piwko które lało się strumieniami. Dobrze że Guru jechał w powrotną drogę i zaprowadził mnie do domu bo nie dałbym rady sam Szalu nie bylo ale symbolicznie Chłopie nie bądź taki skromny Jeszcze nikt tyle piwa nie postawił dla wszystkich na żadnym spocie. Miałeś gest A przestań, bylo powiedziane, wiec trzeba bylo tego dotrzymać. Nastepny raz stawiam na 1000 stron
tomaszstn Opublikowano 19 Stycznia 2012 Opublikowano 19 Stycznia 2012 Daniel dzięki za to piwko które lało się strumieniami. Dobrze że Guru jechał w powrotną drogę i zaprowadził mnie do domu bo nie dałbym rady sam Szalu nie bylo ale symbolicznie Chłopie nie bądź taki skromny Jeszcze nikt tyle piwa nie postawił dla wszystkich na żadnym spocie. Miałeś gest A przestań, bylo powiedziane, wiec trzeba bylo tego dotrzymać. Nastepny raz stawiam na 1000 stron Ok to następnym razem spotkamy się za parę ładnych miesięcy :polew:
danielom Opublikowano 19 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 19 Stycznia 2012 Ok to następnym razem spotkamy się za parę ładnych miesięcy :polew: Jakos to bedzie Zawsze moze znaleźć sie ktoś chętny, który postawi na inną okazje
tomaszstn Opublikowano 19 Stycznia 2012 Opublikowano 19 Stycznia 2012 Ok to następnym razem spotkamy się za parę ładnych miesięcy :polew: Jakos to bedzie Zawsze moze znaleźć sie ktoś chętny, który postawi na inną okazje spoko luzik mamy jeszcze po drodze i 200, 300 itp [br]Dopisany: 20 Styczeń 2012, 00:43_________________________________________________ a tak na poważnie to dzięki jeszcze raz za spocika i spadam spać bo za chwilę muszę wstać
H4mm3R Opublikowano 20 Stycznia 2012 Opublikowano 20 Stycznia 2012 :hi: Dzięki za wczoraj piwka też już dawno nie piłem i trochę mnie siekło, thx
danielom Opublikowano 20 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 20 Stycznia 2012 :hi: :hi: Dzięki za wczoraj piwka też już dawno nie piłem i trochę mnie siekło, thx :polew:
#Przemo# Opublikowano 20 Stycznia 2012 Opublikowano 20 Stycznia 2012 :hi:[br]Dopisany: 20 Styczeń 2012, 10:37_________________________________________________ [br]Dopisany: 20 Styczeń 2012, 10:44_________________________________________________ostrzeżenie ktore otrzymałem mailem warto wiedzieć jak amatorzy cudzej własności działają teraz
Polko_V Opublikowano 20 Stycznia 2012 Opublikowano 20 Stycznia 2012 wszystkim tu zgromadzonym [br]Dopisany: 20 Styczeń 2012, 13:53_________________________________________________i dziękuję osobiście, chociaż Moja Ż już to zrobiła
Guregoru Opublikowano 20 Stycznia 2012 Opublikowano 20 Stycznia 2012 z wieczora Grzesiek i Artur fajnie, że wpadliście
tomaszstn Opublikowano 20 Stycznia 2012 Opublikowano 20 Stycznia 2012 z wieczora Grzesiek i Artur fajnie, że wpadliście Popieram. Szkoda tylko że Grzesiek musiał tak szybko zmykać bo mógł się załapać na kebabika Grzesiek napisz jak trafiłeś do domu? Wszystko ok?
Mario22 Opublikowano 20 Stycznia 2012 Opublikowano 20 Stycznia 2012 z wieczora Grzesiek i Artur fajnie, że wpadliście Weź nie przesadzaj... :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :polew: [br]Dopisany: 20 Styczeń 2012, 23:03_________________________________________________ z wieczora Grzesiek i Artur fajnie, że wpadliście Popieram. Szkoda tylko że Grzesiek musiał tak szybko zmykać bo mógł się załapać na kebabika Grzesiek napisz jak trafiłeś do domu? Wszystko ok? No Grzesiek szkoda bo ty chyba jeszcze nie Wiesz że na gliwickich spotach jest taka tradycja że ten kto pierwszy jedzie do dome jest mega obgadywany i wysmiewany przez całą reszte kolegów którzy zostali.... :polew: :polew:
tomaszstn Opublikowano 20 Stycznia 2012 Opublikowano 20 Stycznia 2012 z wieczora Grzesiek i Artur fajnie, że wpadliście Weź nie przesadzaj... :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :polew: [br]Dopisany: 20 Styczeń 2012, 23:03_________________________________________________ z wieczora Grzesiek i Artur fajnie, że wpadliście Popieram. Szkoda tylko że Grzesiek musiał tak szybko zmykać bo mógł się załapać na kebabika Grzesiek napisz jak trafiłeś do domu? Wszystko ok? No Grzesiek szkoda bo ty chyba jeszcze nie Wiesz że na gliwickich spotach jest taka tradycja że ten kto pierwszy jedzie do dome jest mega obgadywany i wysmiewany przez całą reszte kolegów którzy zostali.... :polew: :polew: Mario a czy Ty wiesz że również wyszedłeś wcześniej :polew: :polew: :polew: :polew:
Rekomendowane odpowiedzi