Matek Opublikowano 3 Października 2013 Opublikowano 3 Października 2013 Potrzebuje nr tel od siemiana, jak ktos ma to priv Sent from my LG-P700 using Tapatalk
ucho.77 Opublikowano 3 Października 2013 Opublikowano 3 Października 2013 Potrzebuje nr tel od siemiana, jak ktos ma to privSent from my LG-P700 using Tapatalk Pv:wink:
Mario22 Opublikowano 3 Października 2013 Opublikowano 3 Października 2013 Hammer kiedy zamawiasz cos do czyszczenia felg ??? Co to było co wtedy mi sprzedałeś ??? Chodzi mi o środek zeby spryskac odczekac i spłukac i tyle. Jak możesz to wklej mi linka do czegoś ...
ucho.77 Opublikowano 3 Października 2013 Opublikowano 3 Października 2013 Hammer kiedy zamawiasz cos do czyszczenia felg ??? Co to było co wtedy mi sprzedałeś ??? Chodzi mi o środek zeby spryskac odczekac i spłukac i tyle. Jak możesz to wklej mi linka do czegoś ... Leń
Mario22 Opublikowano 3 Października 2013 Opublikowano 3 Października 2013 Hammer kiedy zamawiasz cos do czyszczenia felg ??? Co to było co wtedy mi sprzedałeś ??? Chodzi mi o środek zeby spryskac odczekac i spłukac i tyle. Jak możesz to wklej mi linka do czegoś ... Leń Nie leń tylko hammer wie co dobre a ja nie mam zamiaru eksperymentować
H4mm3R Opublikowano 3 Października 2013 Opublikowano 3 Października 2013 Hammer kiedy zamawiasz cos do czyszczenia felg ??? Co to było co wtedy mi sprzedałeś ??? Chodzi mi o środek zeby spryskac odczekac i spłukac i tyle. Jak możesz to wklej mi linka do czegoś ... MrCleaner.pl kosmetyki samochowe detailing kosmetyka aut - MrCleaner.pl 1:1 z wodą + MrCleaner.pl kosmetyki samochowe detailing kosmetyka aut - MrCleaner.pl I daje radę ---------- Post dopisany at 19:38 ---------- Poprzedni post napisany at 19:28 ---------- Lub te produkty też są dobre SHINY GARAGE EF WHEEL CLEANER 1L - ShowCarShine - Detailing Shop
Mario22 Opublikowano 3 Października 2013 Opublikowano 3 Października 2013 Hammer kiedy zamawiasz cos do czyszczenia felg ??? Co to było co wtedy mi sprzedałeś ??? Chodzi mi o środek zeby spryskac odczekac i spłukac i tyle. Jak możesz to wklej mi linka do czegoś ... MrCleaner.pl kosmetyki samochowe detailing kosmetyka aut - MrCleaner.pl 1:1 z wodą + MrCleaner.pl kosmetyki samochowe detailing kosmetyka aut - MrCleaner.pl I daje radę ---------- Post dopisany at 19:38 ---------- Poprzedni post napisany at 19:28 ---------- Lub te produkty też są dobre SHINY GARAGE EF WHEEL CLEANER 1L - ShowCarShine - Detailing Shop Ok thx. Wezme sobie ten z drugiego linku i jakąs miękka gąbke ....
Matek Opublikowano 3 Października 2013 Opublikowano 3 Października 2013 Potrzebuje nr tel od siemiana, jak ktos ma to privSent from my LG-P700 using Tapatalk Pv:wink: dzieki za numer
Polko_V Opublikowano 3 Października 2013 Opublikowano 3 Października 2013 ja pieydolę, ale "ludziów" na spocie było:facepalm: żonko dziękuję za spocika:decayed:
Mario22 Opublikowano 3 Października 2013 Opublikowano 3 Października 2013 ja pieydolę, ale "ludziów" na spocie było:facepalm:żonko dziękuję za spocika:decayed: Czyli co romantyczna kolacja we dwoje
Polko_V Opublikowano 3 Października 2013 Opublikowano 3 Października 2013 nooo... tylko, że ja jadłem a Ona piła czekoladkę
Matek Opublikowano 4 Października 2013 Opublikowano 4 Października 2013 Sent from my LG-P700 using Tapatalk
Rekomendowane odpowiedzi