Arturoo Opublikowano 16 Października 2013 Opublikowano 16 Października 2013 Grześ no ja nie mam wysłane z one v
Polko_V Opublikowano 16 Października 2013 Opublikowano 16 Października 2013 Grześ no ja nie mam wysłane z one v ...no wiem Arturku, że Ty nie masz... nawet nie wiem co byś miał tam kręcić...tak samo Tomuś "odpada":wink:
Arturoo Opublikowano 16 Października 2013 Opublikowano 16 Października 2013 Trzeba zrobić selekcję kto ma taki śrubunek w aucie Potem wysłać Kunę....w końcu to jego robota....a za fatygę niech ściągnie se od tego ,który trzymał wysłane z one v
Polko_V Opublikowano 16 Października 2013 Opublikowano 16 Października 2013 ...kij tam z kluczami, ale jak napada śnieg (kiedyś tam) to ja będę miał przeyebane:facepalm: no chyba, że nie będzie śniegu to mogę tak jeździć
Arturoo Opublikowano 16 Października 2013 Opublikowano 16 Października 2013 ...kij tam z kluczami, ale jak napada śnieg (kiedyś tam) to ja będę miał przeyebane:facepalm: no chyba, że nie będzie śniegu to mogę tak jeździć Luzik....śniegu ma nie być wysłane z one v
H4mm3R Opublikowano 16 Października 2013 Opublikowano 16 Października 2013 Grześ no ja nie mam wysłane z one v ...no wiem Arturku, że Ty nie masz... nawet nie wiem co byś miał tam kręcić...tak samo Tomuś "odpada":wink: dydo Ci to oddał? seves kupił gwint z kluczami... Ktoś z SK SG nie wkładał ostatnio gwinta
Polko_V Opublikowano 16 Października 2013 Opublikowano 16 Października 2013 Qrcze nie wiem nie pamiętam:facepalm:...muszę jeszcze do kogoś napisać ---------- Post dopisany at 11:18 ---------- Poprzedni post napisany at 11:16 ---------- Dydoo...?! Wiem, że pożyczał i oddał, ale czy potem zaś nie pożyczał...no nie wiem:whistling:
danielom Opublikowano 16 Października 2013 Autor Opublikowano 16 Października 2013 Ja oddawalem na wiosne
Polko_V Opublikowano 16 Października 2013 Opublikowano 16 Października 2013 Ja oddawalem na wiosne tak Ty też jesteś odhaczony i pamiętam...oddawałeś ---------- Post dopisany at 14:07 ---------- Poprzedni post napisany at 11:43 ---------- dydo również odpada...i kumpel również...więc... ...gdzie one do curVY nędzy są?!
H4mm3R Opublikowano 16 Października 2013 Opublikowano 16 Października 2013 Ja oddawalem na wiosne tak Ty też jesteś odhaczony i pamiętam...oddawałeś ---------- Post dopisany at 14:07 ---------- Poprzedni post napisany at 11:43 ---------- dydo również odpada...i kumpel również...więc... ...gdzie one do curVY nędzy są?! Ci co dach robili sobie pożyczyli
Polko_V Opublikowano 16 Października 2013 Opublikowano 16 Października 2013 ...ani mi nie dagaj, bo mam takie dziwne myśli, bo były na wierzchu
Polko_V Opublikowano 16 Października 2013 Opublikowano 16 Października 2013 pisałem...i oddzwonił, że nie ma:wink:
Arturoo Opublikowano 16 Października 2013 Opublikowano 16 Października 2013 albno do seby mc....ktoś takie śrubunki wkładał ostatnio... ---------- Post dopisany at 14:49 ---------- Poprzedni post napisany at 14:48 ---------- albo zobacze ja w bagazniku ,czy nie mam takich kluczy :polew::polew::polew:
Polko_V Opublikowano 16 Października 2013 Opublikowano 16 Października 2013 nie no spoko...klucze sobie załatwię, to nie problem ale sam fakt...gdzie są moje?? ---------- Post dopisany at 14:52 ---------- Poprzedni post napisany at 14:50 ---------- albo zobacze ja w bagazniku ,czy nie mam takich kluczy :polew::polew::polew:nie no nie popadajmy ze skrajności w skrajność
Arturoo Opublikowano 16 Października 2013 Opublikowano 16 Października 2013 robiłem ostatnio czystkę....tak jakby tył stał teraz wyżej
Polko_V Opublikowano 16 Października 2013 Opublikowano 16 Października 2013 robiłem ostatnio czystkę....tak jakby tył stał teraz wyżej więcej powietrza napompowałeś
WIŚNIA Opublikowano 16 Października 2013 Opublikowano 16 Października 2013 jak nie umrę do wieczora (chyba grypa mnie dopadła) ,albo się nie schleje jak świnia to podjadę do was na spota ludziska
Rekomendowane odpowiedzi