Polko_V Opublikowano 16 Października 2013 Opublikowano 16 Października 2013 yyy...ale spota Panocku mamy jutro...czy Ty już czasem nie chlejesz??
WIŚNIA Opublikowano 16 Października 2013 Opublikowano 16 Października 2013 yyy...ale spota Panocku mamy jutro...czy Ty już czasem nie chlejesz?? a dlaczego od rana mam w głowie że dziś czwartek? :eusathink:pani w aptece mówiła że te tabletki nie wywołują żadnych skutków ubocznych
Arturoo Opublikowano 16 Października 2013 Opublikowano 16 Października 2013 yyy...ale spota Panocku mamy jutro...czy Ty już czasem nie chlejesz?? a dlaczego od rana mam w głowie że dziś czwartek? :eusathink:pani w aptece mówiła że te tabletki nie wywołują żadnych skutków ubocznych kobiecie zaufałeś ???
Polko_V Opublikowano 16 Października 2013 Opublikowano 16 Października 2013 yyy...ale spota Panocku mamy jutro...czy Ty już czasem nie chlejesz?? a dlaczego od rana mam w głowie że dziś czwartek? :eusathink:pani w aptece mówiła że te tabletki nie wywołują żadnych skutków ubocznych kobiecie zaufałeś ??? frajer...
WIŚNIA Opublikowano 16 Października 2013 Opublikowano 16 Października 2013 yyy...ale spota Panocku mamy jutro...czy Ty już czasem nie chlejesz?? a dlaczego od rana mam w głowie że dziś czwartek? :eusathink:pani w aptece mówiła że te tabletki nie wywołują żadnych skutków ubocznych kobiecie zaufałeś ??? dobrze jej z oczu paczało
Polko_V Opublikowano 16 Października 2013 Opublikowano 16 Października 2013 to ja też chce te tablety nawiązując do Twej wypowiedzi
Arturoo Opublikowano 16 Października 2013 Opublikowano 16 Października 2013 yyy...ale spota Panocku mamy jutro...czy Ty już czasem nie chlejesz?? a dlaczego od rana mam w głowie że dziś czwartek? :eusathink:pani w aptece mówiła że te tabletki nie wywołują żadnych skutków ubocznych kobiecie zaufałeś ??? frajer... :polew::polew::polew::polew::polew:
WIŚNIA Opublikowano 16 Października 2013 Opublikowano 16 Października 2013 wpadacie na Bronka choposzki bo mój organizm domaga się witaminy C
Arturoo Opublikowano 16 Października 2013 Opublikowano 16 Października 2013 niby dziś mogę ale czy moja mnie puści ....tego to nie wiem.....
Polko_V Opublikowano 16 Października 2013 Opublikowano 16 Października 2013 wpadacie na Bronka choposzki bo mój organizm domaga się witaminy C ehh... Owocku z miłą chęcią, ale do roboty muszę zarać ciulać
WIŚNIA Opublikowano 16 Października 2013 Opublikowano 16 Października 2013 to dalij sie pakować i zapraszam
Arturoo Opublikowano 16 Października 2013 Opublikowano 16 Października 2013 wpadacie na Bronka choposzki bo mój organizm domaga się witaminy C ehh... Owocku z miłą chęcią, ale do roboty muszę zarać ciulać na którą idziesz ?
Polko_V Opublikowano 16 Października 2013 Opublikowano 16 Października 2013 na 17.30 Panocku:kwasny: ---------- Post dopisany at 15:17 ---------- Poprzedni post napisany at 15:16 ---------- czyli o 16.30 musze już jechać
Polko_V Opublikowano 16 Października 2013 Opublikowano 16 Października 2013 nooo...lipa jak choooolera:facepalm:
H4mm3R Opublikowano 16 Października 2013 Opublikowano 16 Października 2013 Dziś mu nie dasz buzi na odchodne
Polko_V Opublikowano 16 Października 2013 Opublikowano 16 Października 2013 ...j narazie spadam...Żonka mi dziurę wierci w boku, bo chce wejść na kompa
WIŚNIA Opublikowano 16 Października 2013 Opublikowano 16 Października 2013 pada nie można pracować w takie warunkach dobra rehabilitację czas zacząć pssssstttt
Rekomendowane odpowiedzi