Arturoo Opublikowano 21 Listopada 2013 Opublikowano 21 Listopada 2013 Siemanko...napinator wysłane z one v
Arturoo Opublikowano 21 Listopada 2013 Opublikowano 21 Listopada 2013 Ja odpadam .....ze spota....z moim "krasnoludkiem" siedzę w domu wysłane z one v
neimaD Opublikowano 21 Listopada 2013 Opublikowano 21 Listopada 2013 Obiecałem odebrać Anie z pracy także też pasuje. Wysłane z mojego HTC Sensation Z710e
danielom Opublikowano 21 Listopada 2013 Autor Opublikowano 21 Listopada 2013 to jaka frekwencja się szykuję Jak wpadniesz i jeszcze zagarniesz kogos po drodze to bedzie wieksza
ucho.77 Opublikowano 21 Listopada 2013 Opublikowano 21 Listopada 2013 to jaka frekwencja się szykuję Jak wpadniesz i jeszcze zagarniesz kogos po drodze to bedzie wieksza jak co to przyjedziemy w trzech:wink: Pajda,Ja i mój brzuch:grin::grin: ---------- Post dopisany at 19:34 ---------- Poprzedni post napisany at 17:31 ---------- nie dojadę,nie mam auta a smaki były:kwasny:
ucho.77 Opublikowano 21 Listopada 2013 Opublikowano 21 Listopada 2013 Niestety nie mam jak Moje stoi na warsztacie, a z kropla nie mam papierów:facepalm: ---------- Post dopisany at 20:27 ---------- Poprzedni post napisany at 20:26 ---------- Smacznego:wink:
danielom Opublikowano 21 Listopada 2013 Autor Opublikowano 21 Listopada 2013 Panie i Panowie Za niecały miesiąc (tj. 19.12) mamy 2 urodziny spotów Żorskich i przy okazji prawie święta. Propozycja jest zrobić mega spota właśnie z tych oto dwóch okazji. Zapraszam wszystkich chętnych, może uda nam się odbudować frekwencje bo ostatnio coś lichawo się dzieje P.S Wiem ze to jeszcze miesiąc, ale wole zacząć już żeby ew sobie jakoś ustawić dzień
H4mm3R Opublikowano 21 Listopada 2013 Opublikowano 21 Listopada 2013 Dzięki za spota ---------- Post dopisany at 22:50 ---------- Poprzedni post napisany at 22:49 ---------- Ja się pisze Przyjadę Gdzieś uciekł?
Mario22 Opublikowano 21 Listopada 2013 Opublikowano 21 Listopada 2013 Panie i Panowie Za niecały miesiąc mamy 2 urodziny spotów Żorskich i przy okazji prawie święta. Propozycja jest zrobić mega spota właśnie z tych oto dwóch okazji. Zapraszam wszystkich chętnych, może uda nam się odbudować frekwencje bo ostatnio coś lichawo się dzieje P.S Wiem ze to jeszcze miesiąc, ale wole zacząć już żeby ew sobie jakoś ustawić dzień Czyli kiedy dokładnie podaj date to może sie ludki poukładają tak żeby wpaść Wysłane z telewizora Note2
Rekomendowane odpowiedzi