danielom Opublikowano 21 Listopada 2013 Autor Opublikowano 21 Listopada 2013 Panie i Panowie Za niecały miesiąc mamy 2 urodziny spotów Żorskich i przy okazji prawie święta. Propozycja jest zrobić mega spota właśnie z tych oto dwóch okazji. Zapraszam wszystkich chętnych, może uda nam się odbudować frekwencje bo ostatnio coś lichawo się dzieje P.S Wiem ze to jeszcze miesiąc, ale wole zacząć już żeby ew sobie jakoś ustawić dzień Czyli kiedy dokładnie podaj date to może sie ludki poukładają tak żeby wpaść Wysłane z telewizora Note2 Poprawione P.S Mario, wyjebaj ten słaby dopisek " z telewizora"
Mario22 Opublikowano 21 Listopada 2013 Opublikowano 21 Listopada 2013 Panie i Panowie Za niecały miesiąc mamy 2 urodziny spotów Żorskich i przy okazji prawie święta. Propozycja jest zrobić mega spota właśnie z tych oto dwóch okazji. Zapraszam wszystkich chętnych, może uda nam się odbudować frekwencje bo ostatnio coś lichawo się dzieje P.S Wiem ze to jeszcze miesiąc, ale wole zacząć już żeby ew sobie jakoś ustawić dzień Czyli kiedy dokładnie podaj date to może sie ludki poukładają tak żeby wpaść Wysłane z telewizora Note2 Poprawione P.S Mario, wyjebaj ten słaby dopisek " z telewizora" Nie wywale po autorem mojego dopiska jest prawdziwa żorska gwiazda ... Artur... Wysłane z telewizora Note2
Mario22 Opublikowano 22 Listopada 2013 Opublikowano 22 Listopada 2013 Siema Wysłane z telewizora Note2
H4mm3R Opublikowano 22 Listopada 2013 Opublikowano 22 Listopada 2013 Panowie to głosujemy > http://a4-klub.pl/kalendarz-audi-a4-klub-polska-120/listopad-najladniejsze-zdjecie-a4-forum-305714/
Buchal Opublikowano 22 Listopada 2013 Opublikowano 22 Listopada 2013 Dzięki za spota ---------- Post dopisany at 22:50 ---------- Poprzedni post napisany at 22:49 ---------- Ja się pisze Przyjadę Gdzieś uciekł? Byłem przywitałem się Ale wy to się znacie, własne tematy , trochę tak głupio się wcisnąć
H4mm3R Opublikowano 22 Listopada 2013 Opublikowano 22 Listopada 2013 Dzięki za spota ---------- Post dopisany at 22:50 ---------- Poprzedni post napisany at 22:49 ---------- Ja się pisze Przyjadę Gdzieś uciekł? Byłem przywitałem się Ale wy to się znacie, własne tematy , trochę tak głupio się wcisnąć Wpadaj częściej to się wkręcisz
Buchal Opublikowano 22 Listopada 2013 Opublikowano 22 Listopada 2013 Byłem dopiero pierwszy raz Postaram się wpadać częściej
Majkel Opublikowano 22 Listopada 2013 Opublikowano 22 Listopada 2013 Dzięki za spota ---------- Post dopisany at 22:50 ---------- Poprzedni post napisany at 22:49 ---------- Ja się pisze Przyjadę Gdzieś uciekł? Byłem przywitałem się Ale wy to się znacie, własne tematy , trochę tak głupio się wcisnąć nic się nie przejmuj, każdy kiedyś zaliczył tego pierwszego spota i powoli poznawał całą ekipe
neimaD Opublikowano 22 Listopada 2013 Opublikowano 22 Listopada 2013 Wysyłane z mojego HTCSensation za pomocą Tapatalk 2
Rekomendowane odpowiedzi