Mario22 Opublikowano 25 Stycznia 2012 Opublikowano 25 Stycznia 2012 mam pirelli p7, stare juz ale mimo to jak bylem 2 tyg temu to jedynie z rozpedu a wtedy tyle ludzi jechalo z gory ze trza bylo sie mijac wiec pozniej z miejsca ciezko by bylo ruszyc, za to gosc octavia pod gore na lancuchach bez problemu musze skads sie zaopatrzyc [br]Dopisany: 26 Styczeń 2012, 00:52_________________________________________________o dopiero teraz mam nowe ikony na forum Razem pójdziemy te 3 km ... ja łańcuchy mam ale komu by sie chciało je zakładac ... :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
Arturoo Opublikowano 26 Stycznia 2012 Opublikowano 26 Stycznia 2012 właśnie lepiej je chyba założyć niż poginać 3km z osprzętem
danielom Opublikowano 26 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 26 Stycznia 2012 mam pirelli p7, stare juz ale mimo to jak bylem 2 tyg temu to jedynie z rozpedu a wtedy tyle ludzi jechalo z gory ze trza bylo sie mijac wiec pozniej z miejsca ciezko by bylo ruszyc, za to gosc octavia pod gore na lancuchach bez problemu musze skads sie zaopatrzyc [br]Dopisany: 26 Styczeń 2012, 00:52_________________________________________________o dopiero teraz mam nowe ikony na forum Razem pójdziemy te 3 km ... ja łańcuchy mam ale komu by sie chciało je zakładac ... :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: wole zakladac lancuchy niz naginac tyle drogi w butach narciarskich
Mario22 Opublikowano 26 Stycznia 2012 Opublikowano 26 Stycznia 2012 mam pirelli p7, stare juz ale mimo to jak bylem 2 tyg temu to jedynie z rozpedu a wtedy tyle ludzi jechalo z gory ze trza bylo sie mijac wiec pozniej z miejsca ciezko by bylo ruszyc, za to gosc octavia pod gore na lancuchach bez problemu musze skads sie zaopatrzyc [br]Dopisany: 26 Styczeń 2012, 00:52_________________________________________________o dopiero teraz mam nowe ikony na forum Razem pójdziemy te 3 km ... ja łańcuchy mam ale komu by sie chciało je zakładac ... :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: wole zakladac lancuchy niz naginac tyle drogi w butach narciarskich :mysli:
danielom Opublikowano 26 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 26 Stycznia 2012 :wtf: Ja jezdze na nartach
Arturoo Opublikowano 26 Stycznia 2012 Opublikowano 26 Stycznia 2012 nie ma nad czym myśleć Mario:wink4:
danielom Opublikowano 26 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 26 Stycznia 2012 W butach na deche idzie wejsc, kumpel szedl, ale zesmy zjezdzali juz na gratach i poo tym musial oddac na uzupelnienie ubytkow wiec wolal bym jednak jak najwyzej podjechac na 8 na miejscu. my lecimy o 7, spotykamy sie gdzies czy na miejscu?
danielom Opublikowano 26 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 26 Stycznia 2012 Kto dziś będzie na spocie?
tomaszstn Opublikowano 26 Stycznia 2012 Opublikowano 26 Stycznia 2012 Ja już mówiłem że dzisiaj nie dam rady. Będę wolny dopiero coś około 20.00 i 40min. do Was to już się średnio opłaca
danielom Opublikowano 26 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 26 Stycznia 2012 My bedziemy dopiero 21:20 wiec czemu nie ?
tomaszstn Opublikowano 26 Stycznia 2012 Opublikowano 26 Stycznia 2012 My bedziemy dopiero 21:20 wiec czemu nie ? To jeszcze ktoś będzie o tej porze? a tak na poważnie to pracuję blisko A1 i fajnie by mi pasowało tylko że muszę się przebić przez całe miasto do siebie a potem zaś musiałbym wracać tą samą drogą i już mi się nie chce 20km przez miasto narywać.
Rekomendowane odpowiedzi